7 op de 10 mannen fantaseren over olympische atletes

Is je man aan het scherm gekluisterd van zodra er vrouwenhockey of beachvolleybal op televisie is? Dan is hij niet alleen, want zeventig procent van de mannen geeft toe dat hij droomt van olympische atlete in zijn bed. Dat bleek uit ene rondvraag van datingsite C-Date.

10/08/2012

64 procent van de Belgen fantaseert over seks als ze naar olympische atlete(n)(s) op televisie kijken. Vooral mannen kijken niet zo zeer voor de sport naar de Spelen: maar liefst 68 procent is eerder geboeid door de strakke, atletische vrouwenlichamen. Bij vrouwen is dat 'slechts' 48 procent en ze hebben bovendien een duidelijke voorkeur voor de brede borstkas van de zwemmers.

De resultaten zijn afkomstig uit een rondvraag van datingsite C-Date, waaraan internationaal 32.290 mensen deelnamen. Wanneer we kijken naar de Belgische vrouwen, zien we dat 60 procent denkt dat atleten betere minnaars zijn omdat ze een beter uithoudingsvermogen hebben. Van de mannen denkt 57 procent dat atleten al hun kracht verliezen in hun sport en weinig energie overhouden.

Uit het onderzoek komt verder naar voren dat de meeste Belgische mannen geen probleem hebben met seks voor een match of belangrijke, intensieve prestatie. Slechts 38,5 procent van de Belgische mannen wil in dat geval geen seks. Opmerkelijk is dat de Fransen veel meer vastberaden zijn op dit vlak: bij hen heeft maar liefst 98,7 procent van de mannen geen seks voor een belangrijke match!

 


 


Bron:Nieuwsblad30/01/2015
Is je man de ware Jacob? Of zal je huwelijk vroeg of laat uitmonden in een echtscheiding? Volgens wetenschappers aan de universiteit van Virginia kom je erachter door twee vragen te stellen. ..
26/03/2015
Grote baas Marc Zuckerberg heeft op een conferentie in San Francisco de nieuwe plannen voor Messenger voorgesteld. De chatdienst van Facebook wordt een nieuw platform dat ook andere apps integreert. ..
20/07/2015
Hackers dreigen ermee de gegevens van meer dan 37 miljoen cliënten van overspelsite Ashley Madison publiek te maken als die site niet snel gesloten wordt. Ook soortgenoot Established Men moet offl..
24/04/2014
De Britse Anisha Shah is reisjournaliste. Ze leert als eerste de nieuwste trends op vakantievlak kennen en communiceert deze met onder meer de BBC en internationale online kranten. In haar laatste bi..