1 april grap van Facebook

Facebook zou de snelgroeiende datingsite Bang With Friends overnemen. Althans, dat beweren diverse techblogs waaronder TechCrunch. Met de Facebook grap speelt Facebook in op de geruchten die er al jaren zijn dat het social netwerk een move gaat maken richting online dating.

02/04/2013

Bang With Friends is een site waar je kunt uitvinden of je vrienden in zijn voor een avondje plezier in bed. Je geeft aan welke vrienden je wel eens de nacht mee zou willen doorbrengen, en alleen als zij jou ook kiezen, zien ze dat je interesse hebt. Volgens Co.Design sloegen via Bang With Friends al meer dan 100,000 vrienden elkaar aan de haak.

 

Van deze overname zullen weinig datingsite-eigenaren wakker liggen. Dat doen ze misschien wel van Facebook Graph. Met deze nieuwe functionaliteit kun je op Facebook zoeken op termen als “Single man uit Amsterdam die van tennis houdt” of “Single vrouw uit Noord-Brabant die luistert naar Radiohead”. Misschien wel het grootste gevaar voor online datingsites sinds de opkomst van social media.


Bron:16/12/2015
Weet u nog wat u dit jaar allemaal heeft opgezocht via Google? Wellicht niet tot in de details. Maar in Silicon Valley houden ze alles nauwgezet bij: een overzicht van de populairste zoekterme..
05/12/2012
Een mooie foto is een must om een goede eerste indruk te maken op datingsites. Wij overlopen welke kiekjes je absoluut online moet plaatsen en welke beter niet. ..
02/01/2015
Wevelgem / Menen - Oudejaarsavond vieren in het gezelschap van een mooie en lieve vrouw, het was de droom van Menenaar Jeroen Brutin, een 38-jarige man met een mentale beperking. Via Facebook ging zi..
07/06/2014
Vermoedens dat je partner het niet zo nauw neemt met de echtelijke trouw? Vergeet Temptation Island: het Luikse bedrijf 'Teste Sa Fidelité' (Test zijn/haar getrouwheid) stuurt knappe mannen en dit..