Vindt deze Tinder-robot voor jou de ware liefde?

Liefde en techniek Voor wie het maken van foute partnerkeuzes zo onderhand haast op een 'aangeboren talent' begint te lijken, is de redding nabij. De naam van die goddelijke verlosser? De 'True Love Tinder Robot', een mechanische plaatsvervanger die de taak van het Tinder-swipen vakkundig van je overneemt. De respectieve keuze voor links of rechts baseert hij op niets meer of minder dan het zweet in je eigen handpalmen.

15/12/2015

De doorsnee Tinder-gebruiker verdeelt zich - grosso modo - onder in twee subtypes. Zij die bij het zoeken naar een mogelijke liefdespartner al te gretig responderen op elk profiel dat de revue passeert - niet zelden met een resem nodeloos desastreuze dates tot gevolg. Daartegenover staan zij die hun potentiële partners al bij voorbaat lijken af te wimpelen door hen aan een wel erg streng regime van selectieprocedures te onderwerpen.


Bron:HLN23/03/2006
Een vrouw heeft na vijf jaar een punt gezet achter haar relatie nadat ze ontdekte dat haar vriend verschillende datingsites bezocht. De bewijzen waren nochtans verwijderd, maar door een bug in Mozill..
05/06/2015
‘Onze trouwdag moet perfect zijn’, zegt de bridezilla in mezelf. Daarmee leg ik de lat voor mezelf en mijn aanstaande heel hoog en komt de focus op de praktische kant van het huwelijk te li..
23/01/2010
NVT - Mijn vriend beweert impotent te zijn. Kan hij dat nagaan zonder dat hij daarvoor seks heeft met een andere vrouw? Hij beweert dat hij niet vreemdgaat, maar hoe kan hij dat dan zeker weten? ..
18/09/2014
De mens is één van de weinige zoogdieren die monogaam is, dus moet daar in de evolutie van zijn soort een goede reden voor te vinden zijn. Wetenschappelijk magazine Eos zet in zijn nieuwe numme..