Online daten: van bericht naar date

Je krijgt een leuk berichtje binnen op jouw profiel. Hoe zet je dat in 5 stappen om tot een leuke date? De experts van Parship leggen het uit.

19/10/2015

Stap 1: reageer

Klinkt logisch, maar dat lijkt het niet te zijn. Veel singles reageren niet op tijd op berichtjes die ze stiekem wel interessant vonden. Hun inbox puilt uit, ze hebben er even geen tijd voor, ze stellen het uit tot later. En dan is het plots te laat... Probeer altijd te reageren op de berichten die je echt leuk vindt.

 

Stap 2: flirten

Versieren is ook in de virtuele wereld een spel. Ga er dus luchtig mee om, geen zware kost! Het kan best zijn dat je graag wil trouwen en kinderen krijgen, maar misschien moet je dat nog niet in je eerste bericht schrijven? Humor is altijd een goeie optie.


Stap 3: zet hem bij je favorieten

Als je iemand interessant vindt, zet die dan bij je favoreiten. Zo is het makkelijk om meteen te zien wat er voor nieuws binnenkomt en zo krijgt die ene al een stapje voor op de rest van je matches.

 

Stap 4: toon interesse
Toon voldoende je interesse. Vraag niet alleen naar droge feiten (hobby's, werk), maar pols ook naar hoe die persoon zich voelt, wat hij of zij van iets vindt.

 


Stap 5: neem initiatief
En dan wil je natuurlijk overgaan tot de echte onmoeting. Daar is maar één tip: neem initiatief. Maak na enkele mails subtiel duidelijk dat je wel eens wil afspreken. Ga in op een bericht, als iemand graag gaat wandelen kan je antwoorden: 'Dat lijkt me leuk om eens samen te doen. Ken je deze route al?...' Nodig je date uit. Wat is het ergste dat kan gebeuren?


Bron:HLN05/09/2015
'Ik ben een vrouw van 33 en mijn relatie is weer op de klippen gelopen. Die relatie had eenzelfde patroon: het ging een aantal weken heel goed en dan stond hij op de rem. Iedere keer als ik te dicht ..
16/12/2013
Lengte speelt een grote rol bij het uitkiezen van een afspraakje via internet. Vrouwen zijn het minst geïnteresseerd in de datingprofielen van kleine mannen. ..
12/11/2011
Het leven begint pas écht op je veertigste. Klopt dat, of is het alleen een holle slogan om een voortijdige midlifecrisis te voorkomen? We onderzochten vijf belangrijke pijlers in het leven: gaan ..
28/02/2013
De Amerikaanse miljonair en ruimtetoerist Dennis Tito heeft woensdag zijn plannen ontvouwd om begin 2018 een getrouwd paar op een meer dan 500 dagen durende missie naar Mars te sturen. ..