Online daten: van bericht naar date

Je krijgt een leuk berichtje binnen op jouw profiel. Hoe zet je dat in 5 stappen om tot een leuke date? De experts van Parship leggen het uit.

19/10/2015

Stap 1: reageer

Klinkt logisch, maar dat lijkt het niet te zijn. Veel singles reageren niet op tijd op berichtjes die ze stiekem wel interessant vonden. Hun inbox puilt uit, ze hebben er even geen tijd voor, ze stellen het uit tot later. En dan is het plots te laat... Probeer altijd te reageren op de berichten die je echt leuk vindt.

 

Stap 2: flirten

Versieren is ook in de virtuele wereld een spel. Ga er dus luchtig mee om, geen zware kost! Het kan best zijn dat je graag wil trouwen en kinderen krijgen, maar misschien moet je dat nog niet in je eerste bericht schrijven? Humor is altijd een goeie optie.


Stap 3: zet hem bij je favorieten

Als je iemand interessant vindt, zet die dan bij je favoreiten. Zo is het makkelijk om meteen te zien wat er voor nieuws binnenkomt en zo krijgt die ene al een stapje voor op de rest van je matches.

 

Stap 4: toon interesse
Toon voldoende je interesse. Vraag niet alleen naar droge feiten (hobby's, werk), maar pols ook naar hoe die persoon zich voelt, wat hij of zij van iets vindt.

 


Stap 5: neem initiatief
En dan wil je natuurlijk overgaan tot de echte onmoeting. Daar is maar één tip: neem initiatief. Maak na enkele mails subtiel duidelijk dat je wel eens wil afspreken. Ga in op een bericht, als iemand graag gaat wandelen kan je antwoorden: 'Dat lijkt me leuk om eens samen te doen. Ken je deze route al?...' Nodig je date uit. Wat is het ergste dat kan gebeuren?


Bron:HLN12/06/2015
Je zit in vergadering maar durft je mond niet open doen omdat je denkt dat niemand zit te wachten op je mening. Je hebt geen tijd om op de kinderen van je zus te passen, maar je zegt toch elke keer j..
25/11/2013
15,9 % van de mannen en 11 % van de vrouwen in Vlaanderen vond al eens een lief via sociale media. Dat blijkt uit een enquête van de Christelijke Mutualiteiten bij 2.409 Vlamingen, die gepubliceer..
14/01/2014
Gingelom - Bijna drie jaar nadat Marijke Francis uit Gingelom op mysterieuze wijze verdween, duikt haar foto op op een datingsite. Een pijnlijke zaak voor de familie. Het gerecht is met een onderzoek..
25/03/2015
Tinder wordt gedomineerd door de man. Vraag een willekeurige vrouw die de app gebruikt en de kans zal groot zijn dat ze een verhaal of twee kan vertellen over serieus creepy berichten die ze ontvin..