Nooit buiten de VS geweest en dan op wereldreis, gratis

Monica Lynn (25) uit Alabama was nog nooit buiten de grenzen van de Verenigde Staten gereisd maar het afgelopen jaar heeft ze dat helemaal goedgemaakt. Lynn zat intussen in Dubai, Hong Kong, Barbados, Italië, Indonesië en de Filipijnen. Grotendeels gratis dan nog, omdat ze haar online dates liet betalen.

02/01/2016

"Ik zou vijf à tien jaar moeten werken om te doen wat ik inmiddels op één jaar tijd heb kunnen doen", zegt Monica, een voormalig financieel adviseur. De bal ging voor haar aan het rollen nadat ze een artikel over datingsite MissTravel had gelezen, een van de datingprojecten van ondernemer Brandon Wade.

Monica Lynn: "Ik dacht meteen: 'Wow, dit is gek maar ook wel cool'. De website trekt succesvolle, rijke mannen aan, die uit tijdsgebrek een paar stappen in het normale datingproces willen overslaan. Als ze op reis gaan, kunnen ze zich een date veroorloven, voor wie ze alles betalen."

Seks inclusief?
De twintiger trok eind 2014 eerst met zo'n date een weekje naar Barbados. De 31-jarige manager betaalde alles: vliegtuigtickets, verblijf in een vijfsterrenresort, cocktails op het strand en zelfs zilveren juwelen. Monica benadrukt dat de man in ruil GEEN seks verwachtte. "Het is zoals met andere datingsites, alleen ligt de nadruk op reizen. Sommigen zullen misschien wel de lakens met elkaar delen; we zijn allemaal mensen. Maar ik deed het niet, die eerste keer. We hadden gewoon plezier, zonder seks. We zijn nog altijd vrienden."

Italian lover
Het reizen met die datingpartner eindigde wel in Barbados. De volgende trip ging naar San Francisco. Ook met die reisbuddy klikte het niet op amoureus gebied. Maar derde keer, goede keer. Monica viel op een 28-jarige Italiaan, voor wie ze naar Europa vloog. In Italië sprong meteen dé vonk over. De twee vormen inmiddels een koppel. Ze deden al zeven reizen samen, onder meer naar de Filipijnen en naar Indonesië. Maar niet meer via MissTravel, dat hebben ze elkaar na zes weken relatie beloofd. "We zijn nu exclusief voor mekaar."

Ze wonen wel nog altijd op 5.000 kilometer van elkaar, maar als er gereisd wordt, doen ze dat samen. "We zullen zien wat de toekomst brengt", besluit Monica.


Bron:HLN27/04/2013
Singles die niet voor zichzelf maar wel voor elkaar een lief zoeken. Dat lijkt de nieuwe manier om aan een man of vrouw te geraken. ‘Wie voor zichzelf zoekt, zit gevangen in een kluwen van emoti..
19/10/2010
Facebook en Twitter worden steeds populairder en nu hebben ook veel ouderen hun weg naar de sociale netwerksites gevonden. De zogenaamde ‘silver surfers’ vinden het internet bovendien een u..
24/10/2011
Stel: je hebt een leuk afspraakje op zaterdagavond. Als je vlam achteraf pas na 36 uur iets van zich laat horen, hoop dan niet op een tweede date. De kans dat hij of zij geen interesse in je heeft, i..
20/10/2010
Sint-Truiden - Van de deelnemers aan de avonden van Singles 4 Singles zijn 70 procent vrouwen. Mannen zijn terughoudender om naar dergelijke feestjes te gaan. ..