Kan je al verliefd worden op een online profiel?

Telkens als je het icoontje van je mailbox ziet oplichten slaat je hart wat sneller. Je hebt zijn foto's al honderden keren bekeken. Toch hebben jullie elkaar nog niet ontmoet. Kan het dat je al verliefd bent geworden online?

15/10/2015

Volgens de experts van Parship, kan dit zeker. Maar het is wel hoog tijd om dit ook in de praktijk te testen.  

Verliefd op een online aanwezigheid  

Je kan best een warm gevoel krijgen omdat iemand je veel aandacht geeft: berichtjes, mailtjes. Maar vergis je niet, je kan zo nog geen volledig beeld vormen van je date. Jouw eigen verwachtingen smelten vaak samen met de paar aanknopingspunten die je online al gekregen hebt. Zo kan je verkeerdelijk tot de conclusie komen dat je de ware al gevonden hebt, zonder dat je ooit écht hebt gesproken.    

De eerste onmoeting in het echte leven  

Het is raadzaam om niet te lang te wachten vooraleer je op date gaat. Zo is dat kans op een ontnuchtering minder groot. Want wat als je date toch niet helemaal in het plaatje blijkt te passen? Probeer je verwachtingen bij te stellen, twee of drie ontmoetingen zijn ideaal voor je beslist.  
 


Bron:HLN28/09/2011
Elke investeerder in durfkapitaal zal het bevestigen: voorstellen voor de financiering van sociale netwerken komen zelfs anno 2011 nog vaak voor. Gratis zijn ze bijna allemaal, de Netlogs, LinkedIns ..
14/08/2012
In een prille relatie kijkt zowel de man als de vrouw uit naar de allereerste liefdesverklaring, maar wat is nu het geschikte moment om ‘Ik zie je graag’ over je lippen te laten rollen? ..
28/12/2012
Brussel - In het Afrikaanse land Kameroen is een Belg onlangs ‘in verdachte omstandigheden' om het leven gekomen. Dat melden de kranten van de groep Sud Presse en La Dernière Heure vrijdag op..
18/03/2009
OOSTENDE - De 27-jarige Frederik D. uit Oostende heeft van de correctionele rechtbank in Brugge een celstraf van drie jaar gekregen, waarvan 2 jaar effectief. Hij had een man, met wie hij via een dat..