Goed nieuws voor singles: januari is de maand van de liefde

Gedaan met die koude wintermaanden eenzaam op je zetel door te brengen. De kans zit er dik in dat je in januari wel gezelschap zal vinden om samen knus onder een dekentje te kruipen. De eerste maand van het jaar is namelijk het uitgelezen moment om iemand aan de haak te slaan.

29/12/2015

Lang leve de goede voornemens. Traditiegetrouw nemen we begin januari in een vlaag van motivatie onszelf voor om minder te snoepen, meer te sporten, gezonder te leven en misschien ook wel eens een levenspartner op te scharrelen.

Wie zoekt, die Tindert
En waar doe je dat anno 2016 beter dan op het internet? Niet voor niets kennen verschillende datingsites een serieuze piek tijdens de feestdagen en in de eerste maand van het nieuwe jaar. Zowel bij Relatieplanet als bij e-Matching noteren ze een enorme stijging tot zelfs een verdubbeling van de inschrijvingen rond de feestdagen en januari. Een profiel aanmaken op een datingsite of -app is dus alvast geen slecht idee.

Zelfreflectie
De eindejaarsperiode is dé periode bij uitstek om even aan wat broodnodige zelfreflectie te doen. Wat wil je in het leven? Wat zijn jouw ambities? Wat zoek je in een partner? In januari heeft iedereen de tijd gehad om na te denken en wordt de datingmarkt overspoeld door mensen die oprecht op zoek zijn naar een vaste partner en bereid zijn om daarin te investeren.

Een schone lei
Bovendien betekent januari voor veel mensen een nieuwe start, liefst met een nieuwe partner. Met het afsluiten van 2015 durven ze hun hart opnieuw open te zetten voor een nieuwe liefde. Rep je dus maar snel naar dat eindejaarsfeestje of maak een profiel aan op een datingsite, want het einde van dat singleleven is in zicht!


Bron:HLN28/07/2014
Populaire Amerikaanse datingsite OKCupid experimenteerde met zijn gebruikers door bewust onder meer foto's en informatie van hun profielen te verwijderen. ..
20/08/2009
Gent - Hanne Vandenweghe loopt niet alleen op hakken en hieltjes, ze wil mee zijn met haar tijd. Ook op vlak van multimedia. Deze week vroeg Hanne zich af of ze op de Poke-trein zou springen. Klik op..
07/11/2013
Stilist Jani Kazaltzis is vrijdag voor de voorlopig laatste keer te zien in ‘Zo Man Zo Vrouw’, het programma op VIJF waarin hij koppels een grondige make-over geeft. Fans zullen hem echter ..
10/05/2007
Op zoek naar liefde kijken opvallend weinig Europeanen over de grens. Ook Belgische singles hebben een uitgesproken voorkeur voor landgenoten. Verruimen we toch even de blik, dan vallen we vooral voo..