Datingsite voor Disneyfans brengt Mickeys en Minnies bij elkaar

De kans dat jij letterlijk jouw (Disney)prins op het witte paard ontmoet, schiet nog maar eens de hoogte in met dank aan de technologie. Datingsite Mouse Mingle wil single Disneyfans dichter bij elkaar brengen, waarmee ze naar eigen zeggen een leegte in het online datingcircuit opvullen.

03/12/2015

MouseMingle.com richt zich op Disneyfans. Traditionele datingsites begrijpen niet hoeveel passie zij voor alles van Disney kunnen hebben. Wij begrijpen dat wel. Zo klinkt het introductietekstje op de datingsite. We wisten eerlijk gezegd niet dat Disneyfans zich zo misbegrepen voelden in de samenleving, maar het is op zijn minst sympathiek dat Mouse Mingle zich het lot van de fanatieke Mickey en Minnie-liefhebbers aantrekt. 

Niche dating
De man uit Los Angeles die de software voor de site ontwikkelde, vertelde aan LA Mag: "Datingsites voor niche-groepen komen steeds vaker voor. Zo heb je datingsites voor mensen die van marihuana houden, of specifieke sites voor Joodse mensen." Dat er blijkbaar nood is aan zo'n site, zowel voor mannen als vrouwen, biecht ook Tavres op, die werkt als technieker bij de treintjes in Disneyland: "Ik vond het heel moeilijk om vrouwen te vinden die net zo dol waren op Disney als ikzelf."

Diehard Disney
De datingsite vraagt in een zeer uitgebreide vragenlijst naast de klassieke vragen onder meer ook naar je favoriete Disneynummers of films, met welk figuur je jezelf zou vergelijken en welke gadgets je soms koopt van Disney. De site bulkt al van de foto's waarop Disneyfans poseren in outfit van hun favoriete personages, of met de personages zelf in Disneyland. Wat ons betreft de ergste nachtmerrie, maar volgens Mouse Mingle begrijpen wij er dan ook niks van. En wie zijn wij om de fanatieke Mickeys en Minnies hun bloeiende liefdesleven te ontnemen. Moge zij nog lang en gelukkig leven.


Bron:HLN17/11/2012
De Amerikaanse datingsite SeekingArrangement.com vroeg 1.000 mannelijke en vrouwelijke leden waarom ze hun partner zouden dumpen en hoe ze dat zouden doen. Uit de resultaten blijkt dat vrouwen vooral..
23/12/2014
Louis Talpe als verrassing onder de kerstboom, maar Bart Peeters om mee te trouwen. Dat willen de Vlaamse vrouwelijke singles, althans volgens de resultaten van een enquête die de datingsite rende..
29/06/2013
‘Ik heb mijn huwelijk van twintig jaar bijna om zeep geholpen, omdat ik sinds een jaar een affaire ben begonnen met een mooie, jonge collega.’ Schrijfster en columniste Fleur van Groningen ..
02/05/2013
Door onze jachtige levensstijl blijft er vaak geen tijd meer over om een man beter te leren kennen, maar een speeddate brengt daar verandering in. Dankzij deze tips haal je het beste uit een snel afs..