Brutale carjacking onder het voorwendsel van seks

Hoboken -

Emra B. (22) en Kristina H. (22) moesten zich voor de Antwerpse strafrechter verantwoorden voor diefstal met geweld. Onder het voorwendsel van seksueel contact beroofde het koppel uit Oost-Europa een Limburger van zijn auto, gsm en portefeuille.

30/04/2013

Het slachtoffer, Olivier V. D. (38) uit Hasselt had op een datingsite contact gehad met een zekere Vanessa. Hij had de vrouw aan de Antwerpsesteenweg in Hoboken opgewacht om het park Sorghvliet in Hoboken te rijden. Kristina H. (22) - die zich onder het pseudoniem Vanessa op de datingsite had begeven - had de man beloofd tegen betaling seks te hebben.

Plots stormde Emra B. (22), het vriendje van Kristina H., met een kompaan op de man af en sloeg hem met de onderkant van een vuurwapen. Hij roofde de gsm en portefeuille van het slachtoffer, alsook zijn Mercedes. Emra B. gooide de man in de vijver van het park. Hij verkocht de wagen in Wilrijk. De auto werd in Polen teruggevonden.

Het openbaar ministerie tilt zwaar aan de feiten en vorderde voor Emra B. 37 maanden cel. Kristina H., riskeert 30 maanden cel. Vonnis op 6 mei.


Bron:Nieuwsblad11/03/2014
Dat het niet goed meer botert tussen Wout Bru (44) en zij vrouw Suzy (43), is intussen geen geheim meer. Story pakt dinsdag wel uit met een nieuwtje: Suzy zou via de datingsite Tinder actief op zoek ..
01/10/2015
Tot nu toe was het op Tinder een kwestie van naar links of naar rechts swipen om iemand leuk te vinden of niet. Voortaan kan je echter ook naar boven swipen. Daarmee geef je aan dat je iemand niet ..
17/11/2014
Mannen die het lichaam van Nieuw-Zeelander Kieran Moloney bekijken, kunnen alleen maar jaloers zijn. Een sixpack om u tegen te zeggen, bicepsen als meloenen en nekspieren waar zelfs een stier niet te..
24/12/2011
LINT - Donald Laugs en Tuanjit Pongpitak stellen al vijfhonderd dagen alles in het werk om te kunnen trouwen, maar de rechter verbiedt het omdat Donalds Thaise vlam met het verkeerde visum naar ons l..