Brutale carjacking onder het voorwendsel van seks

Hoboken -

Emra B. (22) en Kristina H. (22) moesten zich voor de Antwerpse strafrechter verantwoorden voor diefstal met geweld. Onder het voorwendsel van seksueel contact beroofde het koppel uit Oost-Europa een Limburger van zijn auto, gsm en portefeuille.

30/04/2013

Het slachtoffer, Olivier V. D. (38) uit Hasselt had op een datingsite contact gehad met een zekere Vanessa. Hij had de vrouw aan de Antwerpsesteenweg in Hoboken opgewacht om het park Sorghvliet in Hoboken te rijden. Kristina H. (22) - die zich onder het pseudoniem Vanessa op de datingsite had begeven - had de man beloofd tegen betaling seks te hebben.

Plots stormde Emra B. (22), het vriendje van Kristina H., met een kompaan op de man af en sloeg hem met de onderkant van een vuurwapen. Hij roofde de gsm en portefeuille van het slachtoffer, alsook zijn Mercedes. Emra B. gooide de man in de vijver van het park. Hij verkocht de wagen in Wilrijk. De auto werd in Polen teruggevonden.

Het openbaar ministerie tilt zwaar aan de feiten en vorderde voor Emra B. 37 maanden cel. Kristina H., riskeert 30 maanden cel. Vonnis op 6 mei.


Bron:Nieuwsblad03/06/2015
Mariah Carey heeft een profiel aangemaakt op de datingsite Match. Tot nu toe gebruikt de zangeres, die sinds het afgelopen najaar single is, het profiel echter vooral om haar nieuwe nummer Infinity..
03/11/2014
Goedele Liekens heeft een nieuwe relatie, maar de twee wonen bewust niet samen. En dat maakt haar gelukkig, zo zegt ze in een interview in de Nederlandse krant Het Algemeen Dagblad. ..
23/03/2012
12 mei wordt ongetwijfeld dé beste dag in het nog prille leven van de 18-jarige student Mike Stone. Op die dag gaat hij - vergezeld van twee pornoactrices als date - naar 'promnight' op zijn Ameri..
23/10/2014
Collega’s die ook de beste vrienden zijn. Niet zo evident, blijkt uit een onderzoek van relatiebureau Relate en de organisatie Relationships Scotland bij 5.000 Britse werknemers. ..