Brutale carjacking onder het voorwendsel van seks

Hoboken -

Emra B. (22) en Kristina H. (22) moesten zich voor de Antwerpse strafrechter verantwoorden voor diefstal met geweld. Onder het voorwendsel van seksueel contact beroofde het koppel uit Oost-Europa een Limburger van zijn auto, gsm en portefeuille.

30/04/2013

Het slachtoffer, Olivier V. D. (38) uit Hasselt had op een datingsite contact gehad met een zekere Vanessa. Hij had de vrouw aan de Antwerpsesteenweg in Hoboken opgewacht om het park Sorghvliet in Hoboken te rijden. Kristina H. (22) - die zich onder het pseudoniem Vanessa op de datingsite had begeven - had de man beloofd tegen betaling seks te hebben.

Plots stormde Emra B. (22), het vriendje van Kristina H., met een kompaan op de man af en sloeg hem met de onderkant van een vuurwapen. Hij roofde de gsm en portefeuille van het slachtoffer, alsook zijn Mercedes. Emra B. gooide de man in de vijver van het park. Hij verkocht de wagen in Wilrijk. De auto werd in Polen teruggevonden.

Het openbaar ministerie tilt zwaar aan de feiten en vorderde voor Emra B. 37 maanden cel. Kristina H., riskeert 30 maanden cel. Vonnis op 6 mei.


Bron:Nieuwsblad14/02/2014
Een onderzoek van InSites Consulting, een bedrijf dat aan marketingonderzoek doet, heeft uitgewezen dat Belgische jongeren op seksueel gebied bijzonder actief zijn op het internet. Maar liefst 24 pro..
03/04/2015
Uit een onderzoek van de datingsite Victoria Milan blijkt dat de paasgeest mensen er niet van weerhoudt om vreemd te gaan. ..
12/08/2015
Een medewerker van Tinder liet op Twitter stoom af na een kritisch artikel over de datingapp in Vanity Fair. Daarin staat dat Tinder de 'apocalyps van het daten' inluidt. ..
24/11/2015
Een zakenvrouw die al drie lange affaires achter de rug heeft met getrouwde mannen, heeft een opvallende getuigenis gedaan in de Britse media. "Hun echtgenotes moeten me dankbaar zijn", zegt ze. "Ik ..