Brutale carjacking onder het voorwendsel van seks

Hoboken -

Emra B. (22) en Kristina H. (22) moesten zich voor de Antwerpse strafrechter verantwoorden voor diefstal met geweld. Onder het voorwendsel van seksueel contact beroofde het koppel uit Oost-Europa een Limburger van zijn auto, gsm en portefeuille.

30/04/2013

Het slachtoffer, Olivier V. D. (38) uit Hasselt had op een datingsite contact gehad met een zekere Vanessa. Hij had de vrouw aan de Antwerpsesteenweg in Hoboken opgewacht om het park Sorghvliet in Hoboken te rijden. Kristina H. (22) - die zich onder het pseudoniem Vanessa op de datingsite had begeven - had de man beloofd tegen betaling seks te hebben.

Plots stormde Emra B. (22), het vriendje van Kristina H., met een kompaan op de man af en sloeg hem met de onderkant van een vuurwapen. Hij roofde de gsm en portefeuille van het slachtoffer, alsook zijn Mercedes. Emra B. gooide de man in de vijver van het park. Hij verkocht de wagen in Wilrijk. De auto werd in Polen teruggevonden.

Het openbaar ministerie tilt zwaar aan de feiten en vorderde voor Emra B. 37 maanden cel. Kristina H., riskeert 30 maanden cel. Vonnis op 6 mei.


Bron:Nieuwsblad08/11/2012
Gent - Het aantal mensen dat elke maand de datingsite Twoo.com bezoekt, is op een half jaar tijd bijna verdubbeld. Met 8 miljoen unieke bezoekers per maand is de site, die werd opgericht door Gentena..
17/06/2015
Het merendeel van de festivalgangers had al seks op een festival, maar lang niet al die mensen deden het ook veilig. Dat blijkt uit de festivalseks-enquête van radiozender Studio Brussel en het E..
12/06/2010
België is een gemengd huwelijk dat nu een heel zware crisis doormaakt. Vlaanderen heeft echt geprobeerd zijn Franstalige partner duidelijk te maken dat de liefde van beide kanten moet komen, dat z..
07/04/2013
Niet alleen je outfit, maar ook het eten dat je bestelt kan bepalen of je date voor je valt of niet. Maar met welke maaltijd kan je hem op restaurant nu echt verleiden? ..