Bedrogen vrouw zet rokkenjager te kijk: "Je bent enkel met mij getrouwd om visum te krijgen"

Van verschillende walletjes eten kan wel eens verkeerd aflopen, vraag maar aan Martin Whitehead. Zijn vrouw Karen haalde er zelfs de camera van de Australische tv-show 'A Current Affair' bij om hem te confronteren met zijn overspel. De Brit zou er maar liefst acht affaires op nagehouden hebben. En om het nog erger te maken: de rokkenjager zou enkel met haar in het huwelijksbootje gestapt zijn om een Australisch visum uit de brand te slepen.

11/01/2016

Rond Kerstmis ontdekte Karen dat hij haar al achttien maanden bedrogen had met Lisa, een vrouw die hij via een datingsite leren kennen had. Nadien kwam aan het licht dat hij nog met zeven andere dames de romantische toer opgegaan was.

Hoog tijd om de hete brij voor zijn voeten te werpen. Karen viel tijdens de pijnlijke confrontatie meteen met de deur in huis. "Ben je met mij getrouwd voor dat visum? Je hebt nooit echt van me gehouden, of wel? Waarom heb je me bedrogen? Niet met één vrouw, niet met twee, niet met drie, niet met vier. Het zijn er meer dan zeven. Leisa, Lisa, Simone, Marlene, Sophie,... Ik heb het van elk afzonderlijk te horen gekregen."


Bron:HLN19/09/2013
Facebook verontschuldigt zich voor een pijnlijke dating advertentie die op zijn website verscheen. De advertentie gebruikte een foto van een meisje dat zelfmoord pleegde wegens cyberpesten. ..
14/08/2012
In een prille relatie kijkt zowel de man als de vrouw uit naar de allereerste liefdesverklaring, maar wat is nu het geschikte moment om ‘Ik zie je graag’ over je lippen te laten rollen? ..
30/09/2015
De start van het nieuwe academiejaar is aangebroken en veel kinderen gaan voor het eerst op kot. Maar wat als je zoon- of dochterlief mist? Relatiedeskundige Rika Ponnet legt uit wat je als ouder kan..
13/01/2015
De dating-app Tinder heeft zopas zijn eerste overname afgerond. Het bedrijf, dat opereert onder de vleugels van het Amerikaanse IAC, heeft Namesake opgekocht, de makers van de messenger-app Tappy. ..