Bedrogen vrouw zet rokkenjager te kijk: "Je bent enkel met mij getrouwd om visum te krijgen"

Van verschillende walletjes eten kan wel eens verkeerd aflopen, vraag maar aan Martin Whitehead. Zijn vrouw Karen haalde er zelfs de camera van de Australische tv-show 'A Current Affair' bij om hem te confronteren met zijn overspel. De Brit zou er maar liefst acht affaires op nagehouden hebben. En om het nog erger te maken: de rokkenjager zou enkel met haar in het huwelijksbootje gestapt zijn om een Australisch visum uit de brand te slepen.

11/01/2016

Rond Kerstmis ontdekte Karen dat hij haar al achttien maanden bedrogen had met Lisa, een vrouw die hij via een datingsite leren kennen had. Nadien kwam aan het licht dat hij nog met zeven andere dames de romantische toer opgegaan was.

Hoog tijd om de hete brij voor zijn voeten te werpen. Karen viel tijdens de pijnlijke confrontatie meteen met de deur in huis. "Ben je met mij getrouwd voor dat visum? Je hebt nooit echt van me gehouden, of wel? Waarom heb je me bedrogen? Niet met één vrouw, niet met twee, niet met drie, niet met vier. Het zijn er meer dan zeven. Leisa, Lisa, Simone, Marlene, Sophie,... Ik heb het van elk afzonderlijk te horen gekregen."


Bron:HLN01/06/2006
BRUSSEL - Datingsite Relatieplanet.be gaat actie ondernemen tegen ‘typosquatting’, het exploiteren van verkeerd gespelde internetadressen. Gespecialiseerde bedrijven proberen op die manier ..
19/03/2015
Vlaamse dames zijn duidelijk met hun achterste in de boter gevallen, want de meest aantrekkelijke singles van België bevinden zich ergens in Vlaanderen. Althans, volgens henzelf..
09/06/2011
Wie single is, voelt zich vaak verplicht dat te compenseren met een boeiend leven en een uitgebreide vriendenkring. Maar soms is dit ‘Sex and The City’-leven net datgene wat hen tegenhoudt ..
02/05/2013
Door onze jachtige levensstijl blijft er vaak geen tijd meer over om een man beter te leren kennen, maar een speeddate brengt daar verandering in. Dankzij deze tips haal je het beste uit een snel afs..