Amaryllis Temmerman stelt nieuwe vriend voor

Zangeres-actrice Amaryllis Temmerman (40) is opnieuw verliefd. Op Serge Van Limbergen, een salesmanager. Ze leerden elkaar in juli kennen op een datingsite en sinds kort wonen ze ook samen.

29/12/2015

Amaryllis schreef zich na een relatiebreuk in op een datingsite. "Ik had dat nog nooit gedaan, en Serge ook niet. Maar ik heb daar dus geen spijt van! Serge en ik, het voelt alsof we elkaars puzzelstukje zijn. Ik besef dat ik enorm veel geluk heb gehad. Wat ik nu voel, heb ik nog niet eerder meegemaakt."

Het koppel woont zelfs al samen. "Ik heb mijn huis in Lier verkocht en ben bij Serge in Temse gaan wonen. En dat gaat heel goed", zegt ze in Story.


Bron:HLN29/10/2015
Leuven / Turnhout / Tongeren - Op de Leuvense strafrechtbank is gisteren in een verstekprocedure twee jaar cel en 600 euro boete gevorderd tegen de 42-jarige Roberto P. De man wordt verdacht van de o..
18/08/2010
Datingsites zijn druk op weg je vrienden te vervangen wanneer het aankomt op het vinden van een partner, zo blijkt uit Amerikaans onderzoek. ..
20/01/2012
ZOTTEGEM - De Oudenaardse strafrechter heeft Nathalie T. (27) uit Ninove veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van tien maanden en een boete van 143 euro. De vrouw moest zich verantwoorden weg..