Amaryllis Temmerman stelt nieuwe vriend voor

Zangeres-actrice Amaryllis Temmerman (40) is opnieuw verliefd. Op Serge Van Limbergen, een salesmanager. Ze leerden elkaar in juli kennen op een datingsite en sinds kort wonen ze ook samen.

29/12/2015

Amaryllis schreef zich na een relatiebreuk in op een datingsite. "Ik had dat nog nooit gedaan, en Serge ook niet. Maar ik heb daar dus geen spijt van! Serge en ik, het voelt alsof we elkaars puzzelstukje zijn. Ik besef dat ik enorm veel geluk heb gehad. Wat ik nu voel, heb ik nog niet eerder meegemaakt."

Het koppel woont zelfs al samen. "Ik heb mijn huis in Lier verkocht en ben bij Serge in Temse gaan wonen. En dat gaat heel goed", zegt ze in Story.


Bron:HLN24/12/2011
LINT - Donald Laugs en Tuanjit Pongpitak stellen al vijfhonderd dagen alles in het werk om te kunnen trouwen, maar de rechter verbiedt het omdat Donalds Thaise vlam met het verkeerde visum naar ons l..
10/02/2015
In meer dan 90 landen is het vandaag Safer Internet Day. In ons land worden meer dan 15.000 jongeren via allerlei initiatieven gewezen op de mogelijke gevaren van internetten en krijgen ze vooral tip..
30/01/2015
Is je man de ware Jacob? Of zal je huwelijk vroeg of laat uitmonden in een echtscheiding? Volgens wetenschappers aan de universiteit van Virginia kom je erachter door twee vragen te stellen. ..
09/03/2014
' Ik ben een gescheiden man van 52 jaar en heb sinds twee jaar een relatie met een ongehuwde vrouw van 39 jaar. De jongste tijd maken we vaak en intens ruzie over banale dingen, meer dan eens per wee..