3 januari topdag voor online daten ...

Dating Wie het vinden van een date als goed voornemen heeft voor het nieuwe jaar, is niet alleen. Veel datingwebsites en -apps noemen 3 januari een topdag. Op de eerste zondag van het jaar zijn er veel meer mensen actief op zoek naar een date dan op andere dagen. De datingsite Match.com heeft de dag uitgeroepen tot Dating Sunday.

02/01/2016

Ook andere onlinedatingplatforms zoals Tinder en Plenty of Fish zien op de eerste zondag van het jaar een enorme piek in activiteit op de site, weet The Guardian. Onlinedatingexpert Julia Spira weet waarom zoveel mensen op 3 januari proberen online een afspraak te scoren.

Juist omdat zoveel mensen op die dag hetzelfde willen, is de kans om iemand te vinden die mogelijk bij je past groter dan op andere dagen. Ook hebben veel singles na de feestdagen besloten om nu serieus op zoek te gaan naar iemand om voortaan samen kerst te vieren. Of de relatie is juist gestrand tijdens de feestdagen en de 'nieuwe' singles willen direct hun geluk beproeven op de datingmarkt.


Bron:HLN04/11/2014
De eigenaar van datingsite PositiveSingles.com moet een boete van 16,5 miljoen dollar (13,2 miljoen euro) betalen omdat hij persoonlijke gegevens heeft gebruikt voor andere sites. ..
15/11/2014
'Ik ben een weduwnaar en ik leerde kort na het overlijden van mijn vrouw een weduwe kennen. Het sprookje duurde zes maanden, maar ze liet me heel plots weten het niet meer te zien zitten, ruimte nodi..
15/06/2011
Voor de hand liggende openingszinnen en oude versiertrucs zullen een vrouwenhart niet sneller laten slaan. Het zijn vooral kleine, alledaagse zaken die mannen onweerstaanbaar maken. ..
16/03/2006
,,Vier maanden na mijn afspraak met Antoine kreeg ik plots een telefoontje van de politie. Ik was verkracht, zeiden ze, en de dader had er videobeelden van gemaakt.'' Sarah (34) uit Antwerpen is een ..