3 januari topdag voor online daten ...

Dating Wie het vinden van een date als goed voornemen heeft voor het nieuwe jaar, is niet alleen. Veel datingwebsites en -apps noemen 3 januari een topdag. Op de eerste zondag van het jaar zijn er veel meer mensen actief op zoek naar een date dan op andere dagen. De datingsite Match.com heeft de dag uitgeroepen tot Dating Sunday.

02/01/2016

Ook andere onlinedatingplatforms zoals Tinder en Plenty of Fish zien op de eerste zondag van het jaar een enorme piek in activiteit op de site, weet The Guardian. Onlinedatingexpert Julia Spira weet waarom zoveel mensen op 3 januari proberen online een afspraak te scoren.

Juist omdat zoveel mensen op die dag hetzelfde willen, is de kans om iemand te vinden die mogelijk bij je past groter dan op andere dagen. Ook hebben veel singles na de feestdagen besloten om nu serieus op zoek te gaan naar iemand om voortaan samen kerst te vieren. Of de relatie is juist gestrand tijdens de feestdagen en de 'nieuwe' singles willen direct hun geluk beproeven op de datingmarkt.


Bron:HLN05/05/2013
Het datingavontuur kan voor alleenstaande moeders enkele moeilijkheden met zich meebrengen. Maar vrouwen die geen zin hebben om de rest van hun leven alleen te blijven, kunnen de uitdaging gewoon aan..
01/06/2006
BRUSSEL - Datingsite Relatieplanet.be gaat actie ondernemen tegen ‘typosquatting’, het exploiteren van verkeerd gespelde internetadressen. Gespecialiseerde bedrijven proberen op die manier ..
04/12/2013
Vikki van Someren en Lucy Arrowsmith, twee 39-jarige vrouwen, hebben op een geheime locatie in Dorset (Engeland) het vakantieverblijf ‘Shh...’ opgericht. Dat is een luxueus resort waar vrou..
13/01/2016
Doorgaans adverteren luxemerken in modemagazines, maar dat vonden ze bij Diesel blijkbaar iets te conventioneel. Het Italiaanse label gaat daarom adverteren op pornosites als Pornhub en Youporn. &q..