‘Thuisgevoel wanneer ik de eerste maal binnenging.’

ZEEBRUGGE - Maandagavond kregen we weer een nieuwe portie Wie Trouwt Mijn Zoon? voorgeschoteld en daar gingen de meisjes op bezoek bij hun eventueel toekomstige en zijn ouders. Stephanie Van Rompaey (18), wonende in Zeebrugge, deelt haar gebeurtenissen met onze lezer.

19/03/2012

Maandagavond konden we tijdens het dating-programma Wie Trouwt Mijn Zoon? op vtm de 18-jarige Stephanie Van Rompaey opnieuw zien. Zij gaat voor zoon Sam die door moeder Ria goed begeleid wordt. Na de speeddates werd ze onverwachts gekozen tot de vier overgebleven meisjes.

Laatst zagen we hoe ze met de drie andere meisjes naar het appartement van Sam en zijn ouders ging. Daar werden de meisjes goed ontvangen en kreeg Stephanie een grote verrassing.

Zelf keek ze er erg naar uit om naar het appartement van Sam te gaan, maar vooral om hem opnieuw te zien. Voorbereid heeft ze haar niet op het weekend.

‘Na de tijd die ik voor mezelf kreeg, besliste ik wel om mezelf opener te zijn en niet meer zo stil te zijn als op de speeddate. Het beter leren kennen van Sam en zijn ouders was dus iets waar ik erg naar uitkeek.’, aldus Stephanie.

Eenmaal de meisjes aankwamen bij het appartement leek de woning met vier katten, twee ratten, enkele vissen, een papegaai en een hond meer een dierentuin.

Was dit hetgeen je van het appartement had verwacht?
Stephanie: ‘Het appartement van Ria, Erik en Sam was in grote mate hetgeen ik ervan verwacht had. De gezelligheid en huiselijkheid was onmiddellijk voelbaar. Het appartement op de zesde verdieping geeft je een prachtig zicht over de Oudaan en de Schelde. Aangezien ik een dierenvriend ben, had ik totaal geen probleem met de dieren rondom ons.’

Bij een korte rondleiding in het huis, kwamen de meisjes te weten dat ze in het bed van Sam mochten slapen. Ook moeder Ria en stiefvader Erik stonden hun bed af voor een weekend.

Was het afstaan van de bedden niet teveel van het goede?
Stephanie: ‘Wat zij deden, was erg lief. Niet iedereen zou zomaar het huis verlaten voor vier jongedames. Sam ging speciaal op de zetel slapen en zijn ouders gingen speciaal naar een broer van Sams stiefvader. Het was een teken van gastvrijheid.’

De grootste verrassing voor Stephanie moest dan nog komen. Sam besliste Stephanie mee te nemen op een privédate om haar wat uit haar kot te lokken.

Hoe heb je de privédate met Sam ervaren?
Stephanie: ‘Door mijn voornemen die ik vooraf met mezelf afsprak was dit een godsgeschenk. De persoonlijke gesprekken die ik met hem zou kunnen voeren was een unieke kans. De date was erg ontspannend. Het was alsof we elkaar al jaren kenden. We hebben voornamelijk met elkaar zitten praten maar ook wat plagen zat ertussen.’

Bij de terugkomst was de jaloezie te voelen bij de andere meisjes. Volgens Stephanie ging het voornamelijk over gezonde jaloezie die zijzelf ook zou gevoeld hebben.

Nu maandag kan je op televisie zien hoe het verdere verloop van het weekend gaat.


Bron:Nieuwsblad04/11/2014
Datingsite Lexa.nl heeft een app voor Android Wear ontwikkeld, waardoor gebruikers met hun smartwatch overal online kunnen daten. ..
05/12/2015
Zomaar met iemand beginnen te flirten op eender welke plaats wordt niet altijd in dank afgenomen. Daarom maakte de datingwebsite Meetville een lijstje op met de vijf slechtste plekken om iemand te ve..
30/01/2013
Je hebt het vast al meegemaakt: je bent verliefd, maar je durft het niet te zeggen aan de man of vrouw in kwestie. Dankzij deze subtiele hints laat je blijken aan je vlam dat je geïnteresseerd ben..
07/05/2014
Dochters van overspelige moeders rijden sneller een scheve schaats dan dochters van mama’s die niet vreemdgaan. Dat blijkt althans uit een enquête van de Britse datingsite voor getrouwde vrou..