‘Slechte moeder’ vindt vader van haar kind jaar na onenightstand terug

Toen de Australische Bianca Fazey vorig jaar ongepland zwanger raakte na een onenightstand, ging ze via het internet op zoek naar de toekomstige vader van haar kind. Na een jaar zoeken en bakken kritiek over zich heen te hebben gekregen, heeft ze haar ‘heuse gentleman’ gevonden.

10/07/2015

‘Zou je nu niet beter abortus plegen, slet’ en ‘Als je aan geld wil geraken, kan je het ook gewoon vragen’ waren slechts enkele van de vele negatieve reacties die de 25-jarige Bianca kreeg toen ze in april 2014 onverwacht zwanger was geraakt en via een advertentiewebsite haar onenighstand probeerde terug te vinden.

Op zoek naar de man met de bruine ogen

De twintiger had voor één nacht een hotelbed gedeeld met Jeremy, een twintiger met ‘prachtige bruine ogen en bruin haar’. Ook een bevraging bij de receptie leverde niets op omdat het hotel geen register van de gasten bleek bij te houden.

Maar Bianca wilde niet dat haar kind zonder vader moest opgroeien en besloot om haar zoektocht pas te staken wanneer ze hem effectief gevonden had. Ook nadat haar zoontje Logan al geboren was, bleef de Australische het web afschuimen.

‘Hij is een heuse gentleman’

En met succes. Uiteindelijk vond ‘de slechte moeder’ haar onenightstand Jeremy terug. ‘Ik ben een gelukkige vrouw. We gaan aan onze relatie werken, maar het komt allemaal in orde. Jeremy is nu al verslingerd aan zijn zoontje.’

‘Mijn onenightstand is een goede vader’, zegt Bianca. ‘En niet alleen een goede vader: ook een heuse gentleman. Hij is vriendelijk en lief. En net daarom zal ik me op het internet nu niet gaan verontschuldigen voor hetgeen gebeurd is.’


Bron:Nieuwsblad19/07/2011
Het bedrijf achter de sociale netwerksite Netlog wil een online mediagroep worden, via diversificatie en de ontwikkeling van nieuwe producten. Massive Media, zoals het bedrijf gaat heten, stelde vand..
10/10/2015
'Ik ben negentien jaar getrouwd, maar zit in de knoop met mezelf'. Relatiedeskundige Rika Ponnet geeft raad. ..
08/01/2014
Omegle is net als Chatroulette een website waar je aan willekeurige vreemden gekoppeld wordt voor een babbel via chat of video. En net zoals op Chatroulette, vind je ook op Omegle heel wat pranksters..
02/02/2015
Tinder heeft vandaag een aantal lang verwachte nieuwe functies bekend gemaakt. De opvallendste verandering: mensen boven de dertig moeten meer voor hun lidmaatschap betalen dan jongere gebruikers. ..