‘Slechte moeder’ vindt vader van haar kind jaar na onenightstand terug

Toen de Australische Bianca Fazey vorig jaar ongepland zwanger raakte na een onenightstand, ging ze via het internet op zoek naar de toekomstige vader van haar kind. Na een jaar zoeken en bakken kritiek over zich heen te hebben gekregen, heeft ze haar ‘heuse gentleman’ gevonden.

10/07/2015

‘Zou je nu niet beter abortus plegen, slet’ en ‘Als je aan geld wil geraken, kan je het ook gewoon vragen’ waren slechts enkele van de vele negatieve reacties die de 25-jarige Bianca kreeg toen ze in april 2014 onverwacht zwanger was geraakt en via een advertentiewebsite haar onenighstand probeerde terug te vinden.

Op zoek naar de man met de bruine ogen

De twintiger had voor één nacht een hotelbed gedeeld met Jeremy, een twintiger met ‘prachtige bruine ogen en bruin haar’. Ook een bevraging bij de receptie leverde niets op omdat het hotel geen register van de gasten bleek bij te houden.

Maar Bianca wilde niet dat haar kind zonder vader moest opgroeien en besloot om haar zoektocht pas te staken wanneer ze hem effectief gevonden had. Ook nadat haar zoontje Logan al geboren was, bleef de Australische het web afschuimen.

‘Hij is een heuse gentleman’

En met succes. Uiteindelijk vond ‘de slechte moeder’ haar onenightstand Jeremy terug. ‘Ik ben een gelukkige vrouw. We gaan aan onze relatie werken, maar het komt allemaal in orde. Jeremy is nu al verslingerd aan zijn zoontje.’

‘Mijn onenightstand is een goede vader’, zegt Bianca. ‘En niet alleen een goede vader: ook een heuse gentleman. Hij is vriendelijk en lief. En net daarom zal ik me op het internet nu niet gaan verontschuldigen voor hetgeen gebeurd is.’


Bron:Nieuwsblad27/08/2015
Wist je dat wij het allerliefste naar het strand gaan voor een eerste afspraakje? En misschien praten we wel niet zo vrijuit over seks als de Nederlanders, maar we laten er geen gras over groeien. ..
21/06/2008
Stoute mannen krijgen de meeste vrouwen. Dat blijkt uit onderzoek aan de Universiteit van New Mexico. Een ideale mix waar vrouwen voor vallen, is een beetje narcisme, wat harteloosheid en hier en daa..
10/02/2011
Het Republikeinse Congreslid Chris Lee heeft woensdag ontslag genomen uit het Huis van Afgevaardigden na berichten over online datingpogingen met vrouwen, terwijl de 46-jarige Lee gehuwd is. ..
16/12/2010
Het cliché van de happy single klopt niet. Slechts één op de vijf Vlaamse singles is gelukkig en driekwart is op zoek naar een vaste relatie. Dat blijkt uit een grootschalige enquête in s..