‘Ladies Day’ in Hippodroom

Kuurne -

Vandaag vindt in de Kuurnse Hippodroom voor de eerste keer een Ladies Day plaats. Van 14 tot 20 uur zijn dames welkom om workshops en demonstraties mee te pikken. Er zijn ook een dertigtal standjes over onder andere relatiebemiddeling, wellness, parfums, manicure, coiffure, maquillage en gelaatsverzorging.

14/09/2013

De toegangsprijs bedraagt 10 euro. Bij aankomst krijgt iedere dame een glas cava aangeboden.

Terwijl de mama's zich ontspannen op de Ladies Day, kunnen de kinderen terecht bij de nabijgelegen manege De Schure voor een heuse kindernamiddag met pony’s. De Ladies Day wordt afgesloten met een feest, waarop ook mannen welkom zijn.


Bron:Nieuwsblad30/11/2015
In Azië stijgt het aantal hiv-infecties bij jongeren fors. Volgens VN-onderzoekers zijn mobiele dating apps hiervoor verantwoordelijk. ..
23/03/2006
Een vrouw heeft na vijf jaar een punt gezet achter haar relatie nadat ze ontdekte dat haar vriend verschillende datingsites bezocht. De bewijzen waren nochtans verwijderd, maar door een bug in Mozill..
31/08/2012
In Brussel opende donderdag een vestiging van Berkeley International, een relatiebureau voor succesvolle singles. Het mikt op financieel onafhankelijke mensen die op zoek zijn naar een partner, maar ..