‘Bierdrinkers vrijen vaker op een eerste date’

Vrijgezellen die op date gaan, kunnen er snel achterkomen of hun potentiële partner uit is op seks. Drinkt hij graag bier, dan wil hij wellicht gewoon een onenightstand. Ziet hij graag horrorfilms en/of wil hij in een woonboot leven, dan verlangt hij naar een vaste relatie. Dat toont een onderzoek van de Britse datingsite OKCupid aan.

25/06/2012

Oprichter van de site, Christian Rudder, deed deze opmerkelijke vaststelling nadat hij de profielen en de interacties van honderd miljoen gebruikers analyseerde. Daaruit blijkt dat mannen en vrouwen die een pintje bier kunnen smaken, zo’n 60 procent meer geneigd zijn om snel de lakens te delen met een nieuwe partner dan mensen die niet van bier houden.

Hij ontdekte ook drie vragen die verraden dat de man of vrouw in kwestie op zoek is naar een vaste relatie. En die vragen gaan, in tegenstelling tot wat velen denken, niet over seks, religie of rookgewoonten. Als je aan je date vraagt of hij op een boot zou willen wonen, van horrorfilms houdt en ooit alleen gereisd heeft en hij antwoordt ‘ja’, dan is hij geïnteresseerd om iets moois op te bouwen.

Rudder suggereert ook dat de manier waarop een vrouw zich beschrijft op een datingsite iets meer zegt over haar seksdrive en zelfvertrouwen. Dames die zichzelf voorstellen als ‘goed gebouwd’, hebben doorgaans meer belangstelling in seks dan zij die zich beschrijven als ‘slank’. Tot slot merkte hij ook op dat vrouwen die niet van sport houden niet makkelijk klaarkomen, dat de relaties van fervente twitteraars niet lang duren en rijken meer te vinden zijn voor een vluggertje dan mensen die minder verdienen.

 

 


Bron:Nieuwsblad04/11/2014
Datingsite Lexa.nl heeft een app voor Android Wear ontwikkeld, waardoor gebruikers met hun smartwatch overal online kunnen daten. ..
27/02/2008
..
10/06/2012
Daten is meer dan met z'n twee verschijnen op dezelfde plaats en hetzelfde tijdstip. Datingsite Match.com maakte een lijstje met de ongeschreven conventies van het daten anno 2012. ..
23/03/2012
12 mei wordt ongetwijfeld dé beste dag in het nog prille leven van de 18-jarige student Mike Stone. Op die dag gaat hij - vergezeld van twee pornoactrices als date - naar 'promnight' op zijn Ameri..