‘Belgen op één na meest galante minnaars’

Belgen behoren tot de meest galante minnaars van Europa. Zeven op de tien vinden het belangrijker dat zijn of haar partner een orgasme krijgt dan zijzelf. Enkel de Nederlanders zijn nog meer begaan met hun partner.

30/01/2012

 ‘Vooral Belgische mannen vinden het belangrijk dat hun partner een orgasme krijgt. Het is best mogelijk dat zij vinden dat het iets over henzelf zegt als sekspartner, als hun bedgenoot klaarkomt’, zegt Annemieke Van Baal, woordvoerster van C-Date, de grootste casual dating-site ter wereld. C-Date voerde een grootschalig onderzoek naar seksuele trends. Aan het onderzoek deden 5.760 ?mensen tussen de 18 en 50 mee uit elf Europese landen.

‘Slechte seks is voor één op de drie Belgen een reden om hun relatie in vraag te stellen. Daarmee staan de Belgen op de eerste plaats’, aldus Van Baal.

Belgische mannen fantaseren het liefst over een trio, vrouwen dromen vooral van seks op ongewone plaatsen. ‘Toch vindt maar één op de tien dat die fantasieën ook vervuld moeten worden. Dat is vrij conservatief: wereldwijd vinden maar liefst zeven op de tien mensen dat.’
 


Bron:Nieuwsblad01/02/2010
GENT - Linsy Daman en Abdelali Yagoub, het Gentse koppel dat werd opgevoerd in de eerste aflevering van 'In Godsnaam' op Eén, stellen de VRT en de Gentse schepen van Burgerzaken Catharina Segers (..
02/04/2013
Facebook zou de snelgroeiende datingsite Bang With Friends overnemen. Althans, dat beweren diverse techblogs waaronder TechCrunch. Met de Facebook grap speelt Facebook in op de geruchten die er al ..
30/06/2015
In Iran is de datingsite Hamsan Tebyan gelanceerd. Opmerkelijk is vooral dat het initiatief voor het online platform afkomstig is van de Iraanse overheid, die daarmee een aantal probleemsituaties h..
12/05/2015
Veurne - Verschillende beklaagden die voor de politierechter moesten verschijnen, schreven hun verkeersovertredingen toe aan relatieproblemen. ..