‘Belgen op één na meest galante minnaars’

Belgen behoren tot de meest galante minnaars van Europa. Zeven op de tien vinden het belangrijker dat zijn of haar partner een orgasme krijgt dan zijzelf. Enkel de Nederlanders zijn nog meer begaan met hun partner.

30/01/2012

 ‘Vooral Belgische mannen vinden het belangrijk dat hun partner een orgasme krijgt. Het is best mogelijk dat zij vinden dat het iets over henzelf zegt als sekspartner, als hun bedgenoot klaarkomt’, zegt Annemieke Van Baal, woordvoerster van C-Date, de grootste casual dating-site ter wereld. C-Date voerde een grootschalig onderzoek naar seksuele trends. Aan het onderzoek deden 5.760 ?mensen tussen de 18 en 50 mee uit elf Europese landen.

‘Slechte seks is voor één op de drie Belgen een reden om hun relatie in vraag te stellen. Daarmee staan de Belgen op de eerste plaats’, aldus Van Baal.

Belgische mannen fantaseren het liefst over een trio, vrouwen dromen vooral van seks op ongewone plaatsen. ‘Toch vindt maar één op de tien dat die fantasieën ook vervuld moeten worden. Dat is vrij conservatief: wereldwijd vinden maar liefst zeven op de tien mensen dat.’
 


Bron:Nieuwsblad19/03/2015
Vlaamse dames zijn duidelijk met hun achterste in de boter gevallen, want de meest aantrekkelijke singles van België bevinden zich ergens in Vlaanderen. Althans, volgens henzelf..
17/10/2015
Match Group, het bedrijf achter de bekende dating-app Tinder, krijgt een notering aan de beurs in New York. Met de beursgang hoopt de onderneming 100 miljoen dollar (88,1 miljoen euro) op te halen...
14/03/2013
Als je zin hebt in een warme knuffel of een goed gesprek met je vriend maar die woont te ver om dat verlangen te vervullen, dan kan je je verdrietig voelen. Maar dankzij deze slimme trucjes wordt een..
06/08/2013
De Britse videoblogster Emily Hartridge is terug van een verkwikkende vakantie en geeft weer online relatietips op haar Youtube-kanaal. In haar meest recente clipje verklapt ze welke tien signalen ve..