Nieuwerelatie

Nieuwerelatie.be is een online datingsite in België en Nederland voor mensen van 40 jaar en ouder en weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Je kan op Nieuwerelatie.be gratis je eigen profiel aanmaken inclusief foto's en zoeken door alle profielen in hun database. Stuur een flirt- of een persoonlijk bericht naar de partner van je keuze. Zij controleren alle profielen met de hand en verwijderen direct de profielen waar ze van vermoeden dat deze niet kloppen, op deze manier blijven alleen de serieuze singles over. Schrijf je nu gratis in, start met daten en ontmoet de leukste mannen en vrouwen uit België en Nederland.

Er wordt vaak gezegd dat hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het wordt om een geschikte partner te vinden. Je bent op zoek naar een serieuze relatie met iemand die de nodige levenservaring heeft opgedaan, net als jij. Na veertig jaar heb je veel mooie, maar misschien ook minder mooie levensgebeurtenissen meegemaakt, en het is belangrijk iemand te vinden waarmee jij je verhalen en ervaringen kunt delen. Maar is het nog steeds mogelijk de ware te ontmoeten op latere leeftijd? En is internet een geschikt medium om op zoek te gaan naar een serieuze relatie? Dit zijn waarschijnlijk vragen die jij jezelf regelmatig stelt.

 

 

Nieuwerelatie.be gelooft erin dat je ook na je veertigste levensjaar een nieuwe relatie kunt opbouwen. Zij doen er alles aan een betrouwbare partner te zijn in jouw zoektocht naar een nieuwe liefdesrelatie. Dit blijkt onder andere uit de handmatige betrouwbaarheidscheck die op alle profielen uitgevoerd wordt, en uit het SSL-certificaat waarmee het betalingsverkeer op de website extra wordt beveiligd. Het grote aanbod aan profielen is in één muisklik te bekijken, of maak gebruik van de handige zoekfunctie die alle profielen per provincie laat zien. De website is door zijn eenvoudige lay-out gebruiksvriendelijk, ongeacht de ervaring die u hebt met internet en datingswebsites.

 

Waarin onderscheidt Nieuwerelatie.be zich van andere online ontmoetingsplaatsen?

 

De doelgroep van deze datingssite zijn mannen vrouwen in de leeftijdscategorie van veertig jaar en ouder, die niet op zoek zijn naar een enkele leuke avond maar opnieuw een serieuze relatie willen beginnen. Dit is ook duidelijk te merken aan de manier waarop Nieuwerelatie.be met hun klanten omgaat. Op de website wordt aangegeven welke informatie je beter wel en niet kunt vrijgeven en wat op jouw profiel voor andere personen te zien zal zijn. Onder koppen als ‘Informatie’, ‘Over ons’ en ‘Kwaliteitsgarantie’ wordt beschreven wat de website allemaal doet om online daten zo veilig mogelijk te maken. Daarnaast worden nieuwe inschrijvingen bij deze datingssite handmatig gecheckt, en profielen waarover twijfel bestaat worden direct verwijderd. De website probeert er op deze manier alles aan te doen om een date te vinden die net zo serieus op zoek is naar een relatie als jijzelf.

Een ander kenmerk van Nieuwerelatie.be is het ontzettend eenvoudige gebruiksgemak van de website. De datingssite heeft een duidelijke lay-out, waarin meteen alle opties te zien zijn en waardoor informatie gemakkelijk te vinden is. Er wordt bovendien alleen verwezen naar informatie die er voor de gebruiker toe doet. Zo wordt de website ook toegankelijk gehouden voor mensen die niet zijn opgegroeid met internet, maar toch gebruik willen maken van de gemakken van online daten. Dates kunnen zowel gevonden worden binnen een bepaalde leeftijdscategorie als binnen een bepaalde provincie, waarin je ook nog eens de mogelijkheid hebt binnen België én Nederland te zoeken! Je leest het goed; de website maakt geen gebruik van software die voor jou de juiste match zoekt. Je gaat op Nieuwerelatie.be zelf op zoek naar de persoon van wie jij denkt dat deze het beste bij jou past. Een leuke zoekfunctie is de fotomuur, waarop je alle profielen in een handomdraai kunt bekijken.

 

Waarom betalen voordat je weet of iets goed is?

 

Bovenstaande titel is een leus die op de homepagina van de website te lezen is. Deze verwijst naar de gratis inschrijving van je profiel op Nieuwerelatie.be. Bovendien kun je de datingssite gratis uitproberen in een account waarin je toegang hebt tot alle profielen en de fotomuur. Je kunt zelfs ‘flirts’ sturen en chats starten met andere leden.

Het full-membership biedt echter een aantal voordelen: hierin kun je bijvoorbeeld onbeperkt privé-berichten sturen en één-op-één chats starten. Dit zijn de mogelijkheden die waarschijnlijk tot de meest serieuze dates gaan leiden. Ook kun je binnen een betaald lidmaatschap gebruik maken van uitgebreidere zoekfuncties, kun je zien wie jouw profiel bekijkt en is de gehele website reclamevrij. Zo word je niet afgeleid door aanbiedingen en draait alles om het vinden van de meest geschikte match!

Een full-membership is af te sluiten per periode van een maand (€14,99), een periode van drie maanden aaneensluitend (€9,99 per maand) of een periode van een half jaar (€7,50 per maand). De tarieven van Nieuwerelatie.be zijn erg voordelig vergeleken met andere datingssites, terwijl je gebruik kunt maken van dezelfde opties en actief bent binnen een netwerk van bijna 45.000 datingprofielen.

Bovendien worden er regelmatig aantrekkelijke kortingen aangeboden aan gebruikers van Nieuwerelatie.be, waardoor leden hun membership kunnen verlengen tegen nog lagere tarieven. Door deze kortingsacties is de prijs van een volledig lidmaatschap relatief gezien nog goedkoper.

 

Nadelen van de website

 

Nieuwerelatie.be richt zich duidelijk op een doelgroep van veertigplussers die de bedoeling hebben een serieuze relatie op te bouwen; zowel de informatie als lay-out van de website focussen volledig op veertigplussers. Bij inschrijving blijkt echter dat een profiel al aangemaakt kan worden vanaf 18 jaar en ouder. Verder wordt aan de inschrijving geen enkele eis gesteld. Na een profiel te hebben aangemaakt wordt deze dan weer wel handmatig gecheckt op zijn betrouwbaarheid. Maar hoe objectief is een handmatige check? En hoe zorgt de website ervoor dat zijn doelgroep vindt wat zij zoekt als inschrijving open is voor werkelijk iedereen boven de achttien jaar, dus ook voor mensen die niet essentieel op zoek zijn naar een serieuze relatie?

Nieuwerelatie.be zorgt ervoor dat persoonsgegevens goed beschermd zijn en dat deze gegevens alleen worden gebruikt door de datingssite zelf. Echter moet voor uitschrijving van de periodieke nieuwsbrief en dergelijke promotiemails een schriftelijke afmelding naar Nieuwerelatie.be worden verzonden. Ook om bezwaar te maken tegen het gebruik van je persoonsgegevens door de website moet contact worden opgenomen door een formulier in te vullen of schriftelijk bezwaar te maken.

In een aantal reviews van gebruikers op de onafhankelijke website datingwebsites.nl is te lezen dat het vaak mis gaat tijdens de activatie van een profiel na betaling. Gebruikers moeten lang wachten tot zij toegang hebben tot de extra opties van het full-membership, terwijl een betaling weken terug al is gedaan.

 

Voordelen van de website

 

Nieuwerelatie.be doet er alles aan om een betrouwbare partner te zijn in het vinden van een relatie op leeftijd. De website kenmerkt zich door duidelijke aanwijzingen over hoe om te gaan met je persoonlijke gegevens en waar op te letten bij het ontmoeten van een date. Verder worden de profielen handmatig gecheckt op hun betrouwbaarheid en zoek je zelf naar een geschikte date. De website maakt geen gebruik van software die je vertelt welke profielen het beste matchen. Zo heb je zelf altijd controle over met wie je, op welke wijze dan ook, in contact komt.

Dit leidt tot een hoog percentage goedlopende relaties die zijn ontstaan uit een ontmoeting via Nieuwerelatie.be. Een serieuze relatie is het uiteindelijke doel, en inschrijving bij Nieuwerealtie.be blijkt hiervoor een goede stap.

 

Eindbeoordeling

 

Gebruikers van Nieuwerelatie.be verschillen in hun tevredenheid over de datingssite. De website is relatief goedkoop in vergelijking tot concurrenten en zoekfuncties zijn erg gebruiksvriendelijk. Verder is de website een betrouwbare partner in online dating, hoewel inschrijving open is voor alle leeftijden. Ook worden lidmaatschappen na betaling niet altijd direct geactiveerd waardoor leden lang moeten wachten tot zij gebruik kunnen maken van alle opties van het betaalde lidmaatschap. Echter heeft de gebruiker na activatie zelf altijd volledige controle over het delen van zijn of haar persoonlijke gegevens en geeft de website duidelijke tips die van pas komen tijdens een ontmoeting. Bovendien blijkt uit gebruikersreviews dat het percentage leden van Nieuwerelatie.be dat daadwerkelijk een nieuwe relatie vindt, erg hoog ligt. Dit maakt de website een goedkope, maar betrouwbare en effectieve optie voor het vinden van een partner.


Website Nieuwerelatie openen
Mocht u reeds lid zijn geweest van deze relatiesite zijn we zeer benieuwd naar uw (succes)verhalen of eventuele klachten. Zo kunnen we deze review blijven updaten en u zo volledig mogelijk blijven informeren.

Commentaren gevonden over Nieuwerelatie

 

Nieuwerelatie vind ik prettig werken en het ziet er allemaal verzorgd uit. Op dat punt geen opmerkingen. Evenwel is het soms nog een beetje wennen hoe het allemaal werkt allemaal.

PauloWebsite Nieuwerelatie openen