Meetplaza

MeetPlaza.be is een kwalitatieve datingsite met duizenden vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of een persoon om activiteiten en interesses te delen. Via MeetPlaza kan je veilig en anoniem zoeken naar hetero's, senioren en holebi's. MeetPlaza beschikt over een grote kwalitatieve database van geregistreerde en gecontroleerde profielen uit België, Nederland en Frankrijk. De profielfoto's van geregistreerde leden zijn visueel gecontroleerd op kwaliteit om de kans op een date te verhogen. Registeren op MeetPlaza is volledig gratis.

Meetplaza.be is een datingwebsite waarop u een serieuze vriendschap, liefde of relatie kunt vinden. Althans, dat beweert de datingwebsite zelf. Het is natuurlijk de vraag of de site deze belofte waar kan maken. Wat is de kracht van Meetplaza.be? En wat zijn de aandachtspunten? Onze experts hebben de datingwebsite www.meetplaza.be eens goed onder de loep genomen. In deze review kunt u hun bevindingen lezen!

 

Wat maakt Meetplaza.be anders dan andere datingsites?

 

De site van meetplaza.be richt zich bewust op een brede doelgroep. Meetplaza.be is namelijk gericht op singles die op zoek zijn naar vriendschap, liefde of een relatie. Natuurlijk zijn veel mensen op zoek naar liefde en een relatie, maar vriendschap wordt vaak over het hoofd gezien. Bij Meetplaza.be zijn ze zich ervan bewust dat de meeste en beste relaties voortkomen uit vriendschappelijke relaties.

Een ander onderscheidend kenmerk van Meetplaza.be is dat alle profielen gecontroleerd worden. Op deze manier hoopt de datingwebsite het ledenbestand actueel en zo zuiver mogelijk te houden. Mensen komen immers naar Meetplaza om daar in contact te komen met andere mensen. Inactieve profielen, of zelfs nepprofielen, dragen daar niet aan bij. Dit probeert Meetplaza dus zeker te voorkomen.

 

Gratis membership of betaald membership?

 

In eerste instantie is Meetplaza.be een gratis datingwebsite. Bezoekers van de website kunnen zich gratis inschrijven. Een gratis member van Meetplaza.be heeft wel mogelijkheden om succesvol online te kunnen daten, maar voor een volledige gebruikerservaring is een betaald membership nodig. Vermeldenswaardig is wel het feit dat gratis members direct kunnen chatten met andere leden van Meetplaza.be. Dat is lang niet altijd zo bij andere datingwebsites!

 

Negatieve punten

 

Meetplaza.be zegt gratis te zijn, maar in feite heeft u wel een betaald membership nodig om serieus te kunnen daten. Daarnaast hebben verschillende gebruikers negatieve ervaringen gehad met het laten verwijderen van hun profiel. Dit is een puntje van aandacht waar Meetplaza.be de nodige aandacht aan moet schenken.

Daarnaast kan het brede platform worden genoemd als een negatief punt. Maar dat is natuurlijk ook maar net afhankelijk van waar u naar op zoek bent. Meetplaza.be is gericht op liefde, relaties én vriendschappen. De doelgroep zijn mannen en vrouwen, hetero of ‘bi’. Door deze brede doelgroep is het misschien lastig om precies de persoon te vinden die u zoekt.

 

Positieve punten

 

Om meteen maar voort te borduren op het laatste punt: de brede doelgroep kan ook juist een kracht zijn van Meetplaza.be. Zoals we al aanstipten: het is maar net waar u naar op zoek bent. Op Meetplaza.be kunt u op zoek naar een nieuwe vriendschap of relatie.

Het totale pakket wat Meetplaza te bieden heeft, is eigenlijk prima in orde. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, bovendien is aanmelden en het invullen van uw profiel een fluitje van een cent. Erg positief is ook de directe mogelijkheid om te chatten. Hiervoor hoeft u geen betaald membership aan te schaffen. Ten opzichte van veel andere datingwebsites is dit een absoluut pluspunt.

 

Conclusie Meetplaza

 

Meetplaza is een datingwebsite die geschikt is voor alle leeftijden. Inschrijven is eenvoudig en daarnaast beschikt de datingwebsite over een uitstrekende chatfunctie. Meetplaza biedt een prima totaalpakket als het gaat om het leggen van nieuwe contacten. Als u enkel en alleen op zoek bent naar liefde, dan is het wel belangrijk om weet te hebben van het feit dat Meetplaza.be ook gericht is op vriendschappen. De website gelooft namelijk in het standpunt dat waardevolle liefdesrelaties kunnen voortkomen uit serieuze vriendschappen. Bent u dus direct op zoek naar liefde, dan moet u er rekening mee houden dat er ook leden op de site aanwezig zullen zijn die in eerste instantie op zoek zijn naar vriendschappelijke contacten. Het brede platform is iets om rekening mee te houden.

Verder is er op Meetplaza maar weinig aan te merken. Het ledenaantal is behoorlijk, maar met deze cijfers behoort Meetplaza.be nog niet tot de toplaag onder de datingsites. Wel een aandachtspunt is het betaalde membership, dat u eigenlijk wel nodig heeft als u van plan bent om serieus online te gaan daten. Positief is wel dat chatten gratis en direct mogelijk is voor nieuwe, gratis members.


Website Meetplaza openen

Dating Gent | Dating Antwerpen | Dating Leuven | homo's | iedereen | lesbische vrouwen | liefde | vriendschap

Mocht u reeds lid zijn geweest van deze relatiesite zijn we zeer benieuwd naar uw (succes)verhalen of eventuele klachten. Zo kunnen we deze review blijven updaten en u zo volledig mogelijk blijven informeren.

Commentaren Meetplaza

Gratis kon chatten
Amke
Eigenlijk was ik niet echt op zoek naar een datingsite, maar naar een website waar je gratis kon chatten. Toen vond ik dus MeetPlaza en schreef me uiteindelijk maar hier in, ondanks dat het een datingsite is. Het duurde niet lang, of ik begreep eigenlijk zelf niet meer waarom ik altijd zo'n afschuw had van datingsites, want ik vond het eigenlijk direct erg gaaf op MeetPlaza.

"Ik vind Meetplaza enorm leuk
Marianne
Je moet altijd een beetje uitkijken met wie je toe doen hebt hé. Fakeprofielen of mensen met de verkeerde bedoelingen vallen toch altijd door de mand. Trouwens, MeetPlaza laat enkel betalende leden toe om berichtjes te zenden, zo wordt het kaf toch van het koren gescheiden.

Medium om nieuwe mensen te ontmoeten
Magda
Meetplaza was voor mij écht het ultieme medium om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik heb heel veel plezier gehad tijdens het chatten en het lezen van de lieve berichtjes.Website Meetplaza openen