Match4me

Doelgericht online daten voor hoger opgeleide singles. Dat is waaraan Match4me al sinds 2007 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: opleidingsniveau.

Members die in de periode tot en met 18 februari een abonnement afsluiten bij Match4me ontvangen een dubbele looptijd van het afgesloten abonnement. Zo kunnen members voor hetzelfde geld twee keer zo lang online daten!


De abonnementen bij Match4me zijn:
€ 24,95 per maand, bij 1 maand + 1 maand cadeau    
€ 14,95 per maand, bij 3 maanden + 3 maanden cadeau        
€ 9,95 per maand, bij 6 maanden + 6 maanden cadeau  


Gebruik voor de promotie van de Match4me verdubbelactie de kortingscode: 'VAL016'.

 

 

Iedereen wil natuurlijk een fijne relatie, waarbij je perfect bij elkaar past. En dat is als single die niet meer elk weekend uit gaat en weinig nieuwe mensen ontmoet natuurlijk nog niet zo makkelijk. Een datingsite kan dan uitkomst bieden. Maar met dat enorme aanbod aan datingsites vandaag de dag is het nog niet zo gemakkelijk om een leuke site te vinden om contact te leggen met andere singles die bij je passen. Wel is er op internet erg veel te vinden over de bestaande datingsites. Zoek dus zeker de site waar je lid van wilt worden van tevoren even op om er zeker van te zijn dat je een fijne site gebruikt. Lees hier de beoordeling van Match 4 Me: een datingsite voor hogeropgeleiden met de mogelijkheid om te daten via internet op de computer, tablet en smartphone.

 

Wat maakt Match4Me.be anders dan andere datingsites?

 

Match 4 Me is speciaal bedoeld voor hogeropgeleiden en dit onderscheidt de website dan ook van veel andere datingsites. Ook opvallend aan deze datingsite is het feit dat er direct kan worden gechat met andere leden van de datingsite, maar dat er ook een gezamenlijk forum is waar leden elkaar kunnen ontmoeten. Op het forum Things2Share kunnen dus berichtjes worden geplaatst waar alle leden op kunnen reageren. Ook zijn er andere extraatjes op de website, zoals de mogelijkheid om blogs te plaatsen. Leden hebben dus heel veel mogelijkheden om een volledig beeld te geven en krijgen.

 

Gratis vs. betaald membership

 

 

 

Zoals op vrijwel elke datingsite is ook contact leggen op Match4Me.be enkel mogelijk voor betalende leden. Proberen is echter gratis. Een nieuw lid mag namelijk een aantal berichtjes sturen zonder te betalen. Op die manier kun je namelijk goed kijken of de website iets voor je is. Op de website is een handig overzicht gemaakt van de functionaliteiten en het verschil tussen de betaalde en gratis leden.

 

 

Negatieve punten

 

Op de website wordt aangegeven dat er goed handmatig wordt gecontroleerd. Veel leden zijn het hier alleen niet mee eens. Er zijn namelijk veel mensen die hun profiel onwaar en zeer summier invullen en ook veel mensen die waarschijnlijk niet aan het criterium ‘hoger opgeleid’ voldoen. Daarnaast vinden sommige leden het lidmaatschap te duur, al zijn de meningen hier wel over verdeeld. Ook is een vaak gehoorde klacht dat er weinig respons is op berichten. Verder heeft Match 4 Me een klantenservice die enkel per mail bereikbaar is. Er kan dus niet worden gebeld en op de mail komt er regelmatig een standaard mailtje terug.

 

Positieve punten

 

Positief aan Match 4 Me is een mooie website die erg overzichtelijk is. Dat maakt het voor de gebruiker erg makkelijk om mee te werken. Ook een voordeel is het feit dat je kunt zien wie jouw profiel heeft bezocht. Hierdoor kun je dus zien hoe vaak je profiel wordt bekeken en of je je profiel eventueel wilt aanpassen om beter gevonden te worden. Ook is er op Match 4 Me een goede verhouding tussen mannen en vrouwen. Je kunt bij facts & figures op de website dan ook zien wat de verhouding is in elke leeftijdscategorie en opleidingsniveau. Daarnaast zijn de zoekmogelijkheden uitgebreid en is het dus gemakkelijk om interessante profielen te ontdekken. Ook is de site geschikt om gratis te proberen en te kijken of online daten iets voor jou is. Je kunt namelijk als gratis lid berichtjes versturen en reageren op persoonlijke berichten en mails van leden die wel betalen. Om echt fijn te kunnen daten, moet je dus betalen, maar om te beginnen is het prima om gratis lid te zijn. Daarnaast is het lidmaatschap goed te doen. Een maand kost bijvoorbeeld €19,95, maar bij meerdere maanden gaat het maandbedrag snel naar beneden, tot €7,95 per maand voor een jaarabonnement.

 

Conclusie Match4me

 

Match4me is uitermate geschikt voor hoger opgeleide singles die snel met andere singles in contact willen komen. In tegenstelling tot veel andere datingwebsites die zich richten op hoger opgeleiden, beschikt Match4me niet over een persoonlijkheidstest. Op de website van Match 4 Me is erg veel informatie te vinden over de functionaliteiten van de site, het verschil tussen gratis en betalende leden en de bedragen per maand. De datingsite is hiermee open over lidmaatschap en de kosten die hierbij komen kijken. Op die manier weet je dus waar je aan toe bent. Daarnaast is het ook mogelijk om te reageren op berichten van anderen als je gratis lid bent. Proberen als gratis lid is dus heel goed mogelijk op Match 4 Me. Je hebt namelijk als gratis lid ook de nodige functionaliteiten. Op zoek naar een leuke date met een andere hogeropgeleide en ben je tussen de 18 en 50 jaar? Match 4 Me zou dan zo maar eens de website voor jou kunnen zijn!


Website Match4me openen
Mocht u reeds lid zijn geweest van deze relatiesite zijn we zeer benieuwd naar uw (succes)verhalen of eventuele klachten. Zo kunnen we deze review blijven updaten en u zo volledig mogelijk blijven informeren.

Commentaren Match4Me

Helemaal top deze datingsite
Michelle
Eindelijk een datingsite gevonden waar eigenlijk 1 ding echt belangrijk is: Jezelf zijn! Geloof het, of niet, maar het kan hier echt. Op Match4Me is me opgevallen dat de mensen heel echt zijn en zich niet anders voor doen. Dus als jij ook een datingsite zoekt waar je echt leuke gesprekken kan voeren, kan ik deze van harte aanraden.

Niet verkeerd, maar een beetje saai
Christine
Heb een paar maanden geleden eens bij Match4me geprobeerd of internetdaten iets voor me is. Ergens vond ik het wel leuk om me hier eens in te schrijven, maar aan de andere kant vond ik dit ook wel weer een hele saaie datingsite.

Ik heb er mijn grote liefde gevonden
Mieke
Ik heb me bij verschillende datingwebsites ingeschreven en vond het erg tegenvallen, totdat ik me inschreef bij Match4me. Dit is een datingwebsite voor hoger opgeleide singles en hier vond ik dus veel serieuzere mannen dan op de andere sites. Ik kan Match4me dus echt aan iedereen aanraden, want ik heb er mijn grote liefde gevonden.

Veel leuke mannen
Stephanie
Ik hoorde op tv over datingsites voor hoger opgeleiden. Dit was eigenlijk precies wat ik zocht. Via internet heb je namelijk niet altijd direct door wat het denkniveau is van de ander, hier bij een date achterkomen is vaak toch wat teleurstellend. Op Match4me staan vrijwel alleen hoger opgeleide singles, dat scheelt behoorlijk. Ik kom hier veel leukere mannen tegen dan op andere datingsites.

Match4me is een erg toffe datingwebsite.
Anke31
Match4me is een erg toffe datingwebsite. Op andere datingwebsites kwam ik nog weleens mensen tegen die direct over seks begonnen en zo, op match4me staan echt nette mannen. Wat een verademing, ik heb op deze datingwebsite al heel wat gave gesprekken gevoerd.

Een datingsite voor hoger opgeleiden.
jolien
Sjonge, ik wist eerst niet eens dat het bestond, maar ik keek op datingvergelijker.be en las hierover en mijn interesse was gewekt. Aangezien ik een flinke opleiding heb gehad, vond ik het wel me passen en besloot me dus in te schrijven. Ik wist namelijk precies wat ik zocht, namelijk een toffe man uit Antwerpen die beschikt over een flinke dosis intelligentie. Ik moet zeggen ik heb hem dankzij Match4me gevonden en inmiddels zijn we weer bijna een half jaar samen. Daten via internet is dus echt aan te raden, ook al dacht ik daar jaren geleden ook heel anders over hoor.

Erg goede datingsite met erg toffe vrouwen
Jeroen
Ik heb mezelf laatst ingeschreven bij Match4me en ik moet zeggen dat ik het een erg goede datingsite is met erg toffe vrouwen. Ik ben pas verhuisd en ken hier nog niet zo heel erg veel mensen, dus wat nieuwe mensen in de regio leren kennen was wel erg welkom voor mij. Gelukkig begint dit aardig te lukken via Match4me.Website Match4me openen