Man zoekt vrouw voor relatieDe do's en don'ts van digitaal daten
01/04/2015
Steeds meer singles surfen naar datingsites op zoek naar een partner. Vooral gescheiden veertigers met een drukke baan zijn vaste klant. Maar hoe groot is de kans dat je via internet de (nieuwe) liefde van je leven vindt? Vijf vragen over digitaal daten.
Singles dromen van ideale partner
20/06/2007
Twee singles op de drie hebben al een datingsite bezocht. Een iets kleinere groep zoekt er ook een partner.
Ongewone datingsites
27/02/2008
Single met Valentijn? Neem zelf het heft in handen
12/02/2012
Wie single is, hoeft niet werkloos te wachten tot de ware voorbijwandelt, maar kan ook zelf het heft in handen nemen om een partner te vinden. De mogelijkheden om Cupido een handje toe te steken zijn legio.
Hoe eindigden de romances uit Boer zkt Vrouw?
18/11/2013
Het negende seizoen van Boer zkt Vrouw sloot traditiegetrouw af met een grote samenkomst van alle kandidaten. Hebben de romances standgehouden?
Dakloze licht miljonairsvrouwen op via datingsite
06/06/2008
Een Amerikaanse dakloze wordt ervan beschuldigd dertien vrouwen te hebben opgelicht via een datingsite.
Hoe overspel je relatie kan redden
21/08/2012
Britse wetenschapster Catherine Hakim prijst 'goede ontrouw' aan en adviseert ons om daarvoor inspiratie te halen bij Franse koppels.
Dronken door relatieproblemen
12/05/2015
Veurne - Verschillende beklaagden die voor de politierechter moesten verschijnen, schreven hun verkeersovertredingen toe aan relatieproblemen.
Over en uit voor Netlog
18/12/2014
Massive media trekt de stekker uit de sociale netwerksite Netlog. Het bedrijf trekt nu voluit de kaart van datingsite Twoo.com.
Dakloze licht miljonairsvrouwen op via datingsite
05/06/2008
Een Amerikaanse dakloze wordt ervan beschuldigd dertien vrouwen te hebben opgelicht via een datingsite voor rijke luizen. De man deed zich voor als miljonair.
Werken is niet goed voor de relatie
14/02/2008
BRUSSEL - De Belgen slagen erin hun professioneel leven en hun privéleven te verzoenen, maar 73 procent van hen is 'uitgeput' en 72 procent heeft het gevoel 'de hele tijd te moeten hollen'. Dat blijkt uit een peiling van de socialistische vakbond, waarover de kranten van de groep Sud-Presse donderdag berichten.
Singles zoeken beter lief voor elkaar dan voor zichzelf
27/04/2013
Singles die niet voor zichzelf maar wel voor elkaar een lief zoeken. Dat lijkt de nieuwe manier om aan een man of vrouw te geraken. ‘Wie voor zichzelf zoekt, zit gevangen in een kluwen van emoties.’ Zondag wordt het nieuwe datingconcept voorgesteld.
Mama zoekt vriendin voor zoon op oudejaarsavond
30/12/2014
Menen - Een opmerkelijke oproep van een moeder uit Menen: via het Facebookprofiel van haar zoon Jeroen is ze op zoek naar een meisje om met hem de overgang van oud naar nieuw te vieren.
Knappe vrouwen reizen gratis dankzij dubieuze website
27/04/2012
Ben je een aantrekkelijke vrouw? Dan kan je vanaf nu gratis de wereld rondreizen dankzij de website misstravel.com.
Daarom gaan getrouwde vrouwen vreemd
17/08/2014
Getrouwde vrouwen die even een loopje nemen met de echtelijke trouw doen dat niet omdat ze niet gelukkig zijn met hun huidige partners. De echte reden: eens het saai wordt tussen de lakens, dromen vrouwen van meer romantische passie. En die zoeken ze bij iemand anders. Dat blijkt uit een studie die zopas werd gepresenteerd op de American Sociological Association conference in San Francisco.