Maatje meer match

Maatjemeer-Match.be is dé ontmoetingsplaats voor volslanke mensen op zoek naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 55 nieuwe deelnemers per dag is Maatjemeer-Match.be uitgegroeid tot dé grootste datingsite voor volslanke mensen.Van 8 februari to/m 14 februari: Momenteel biedt Maatjemeer je 3 dagen gratis VIP-toegang en aanvullend 1 week lang 50% korting.

 

Wanneer we naar het beeld in de straat kijken, dan zien we behoorlijk veel mensen met een maatje meer. De gemiddelde Belg heeft toch wel wat kilootjes teveel. Vaak bestaat er een relatie tussen overgewicht en zelfvertrouwen. Mensen die volslank zijn, weten vaak niet zeker hoe anderen op hen zullen reageren. Zeker wanneer het gaat over onderwerpen zoals dating. De datingsite Maatjemeer-match.be richt zich specifiek op deze doelgroep.

Online dating heeft de laatste tijd wereldwijd aan populariteit gewonnen, zo ook in België. Mannen of vrouwen die met overgewicht te kampen hebben, missen vaak het zelfvertrouwen om zichzelf aan te melden op online datingsites. Op de website Maatjemeer-match.be is dat helemaal nergens voor nodig, want de leden van deze site zijn juist op zoek naar personen met een maatje extra!

 

Wat maakt Maatjemeer-match.be anders dan andere datingsites?

 

De naam van deze datingwebsite verraadt het eigenlijk al: de doelgroep is hetgeen wat deze site onderscheidend maakt ten opzichte van andere datingsites. Op deze site kunnen volslanke mensen, die interesse hebben in dating en op zoek zijn naar een nieuwe liefde, zich aanmelden. Natuurlijk zijn ook mensen die juist op zoek zijn naar een partner met een maatje meer van harte welkom op Maatjemeer-match.be.

Elders op internet is er maar weinig ruimte voor dating voor volslanke mensen. Juist daarom is dit platform in het leven geroepen. Een specifieke doelgroep vraagt immers om een platform dat daarbij past. Maatjemeer-match.be is in die zin een schot in de roos!

 

Gratis of betaald?

 

 

Maatjemeer-match.be is een datingsite die in principe geheel gratis is. Gemiddeld melden zo’n vijftien nieuwe leden zich per dag gratis aan. In de loop der tijd heeft deze datingwebsite voor volslanke mensen zo een behoorlijk ledenbestand opgebouwd. Zoals gezegd is het aanmelden als lid op de website gratis. En indien gewenst kan een lid ook volledig kosteloos op zoek gaan naar een date. Als gratis lid kunt u namelijk profielen en hoofdfoto’s van anderen bekijken. Indien een profiel u bevalt, kunt u standaardberichten versturen. Als u wilt zoeken naar een geschikte date, kunt u gebruik maken van de standaard zoekfunctie. Een gratis lid kan eveneens foto’s plaatsen bij zijn of haar profiel.

 

Als u echt geïnteresseerd bent in het vinden van de juiste persoon voor een date of relatie, dan is het eigenlijk wel aan te raden om VIP-toegang aan te schaffen. Voor veertien dagen VIP-toegang betaalt u tien credits, wat gelijk staat aan €15,99. Met deze VIP-toegang heeft u beschikking over meerder functionaliteiten, zoals het versturen van persoonlijke, zelfgeschreven berichten. Ook kunt u met VIP-toegang extra foto’s bekijken van andere leden, uitgebreid zoeken (ook op trefwoorden), de laatste bezoekers van uw profiel bekijken, chatten en ontvangen berichten lezen. Dat is dus eigenlijk alles wat u nodig heeft om tot een succesvolle date te komen!

 

Negatieve punten

 

Maatjemeer-match.be promoot het gratis aanmelden en bijbehorende gratis lidmaatschap volop. Maar wanneer we kritisch kijken naar de daadwerkelijke toegevoegde waarde van dit gratis lidmaatschap, dan valt het allemaal een beetje tegen. De functionaliteiten zijn namelijk erg beperkt. Zo kunt u niet alle foto’s van andere leden bekijken en het versturen van berichten is al helemaal lastig. Alleen de standaardberichten volstaan eigenlijk niet voor het contact dat u graag wilt leggen.

Om echt serieus in contact te komen met andere leden, heeft u eigenlijk VIP-toegang nodig. En dat kost geld. Het etiket ‘gratis’ gaat dus eigenlijk niet op voor de mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in de dienst die Maatjemeer-match.be te bieden heeft!

Bovendien zijn de kosten van de VIP-toegang behoorlijk hoog. Voor twee weken toegang betaalt u €15,99. Als het VIP-lidmaatschap bevalt, kunt u ervoor kiezen om voor een langere tijd een lidmaatschap aan te schaffen. In dat geval zijn de kosten gemiddeld per maand iets lager, maar alsnog is het prijskaartje wel aan de hoge kant.

 

Positieve punten

 

De datingsite Maatjemeer-match.be heeft een zeer specifieke doelgroep, waardoor de mensen die zich aanmelden op deze site ook daadwerkelijk interesse hebben in dating met mensen met overgewicht. Door dit platform vinden mensen met een maatje meer dus gemakkelijker een leuke date! Als het online daten goed bevalt, dan komt daar mogelijk zelfs een hele leuke relatie uit voort. Dat is uiteindelijk toch het doel van deze website!

De VIP-toegang biedt de leden alle mogelijkheden om een succesvolle date te scoren. De zoekfunctionaliteiten, het versturen van persoonlijke berichten, het chatten: daten wordt voor volslanke mensen een stuk gemakkelijker! De website is bovendien zeer gebruiksvriendelijk te noemen. De navigatie op de site werkt zeer intuïtief, waardoor uw focus kan blijven liggen op het vinden van de date van uw dromen. Heeft u desondanks toch vragen, dan is de klantenservice bereikbaar.

Het grootste pluspunt van deze website blijft echter het feit dat de doelgroep duidelijk is afgebakend. Er zijn geen of weinig fake profielen in het ledenbestand aanwezig, wat ook leidt tot een hogere kans van slagen!

 

Eindbeoordeling

 

Maatjemeer-match.be krijgt behoorlijk positieve beoordelingen van gebruikers. Wij sluiten ons wel bij dat oordeel aan. Met name het feit dat dit platform zich richt op deze doelgroep, is een belangrijk pluspunt in deze conclusie. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de website en het lage aantal neppe of inactieve profielen zijn positief.

Toch zijn er ook wel enkele op- en aanmerkingen te plaatsen. Zo is het gratis lidmaatschap eigenlijk niet van toegevoegde waarde voor de doelgroep. Mensen met een maatje meer, of mensen die op zoek zijn naar een maatje meer, hebben eigenlijk noodzaak aan VIP-toegang. Daarvoor moet echter wel de portemonnee worden getrokken.

Conclusie: voor mensen die tot de doelgroep behoren, is Maatjemeer-match.be een platform dat mogelijkheden biedt!


Website Maatje meer match openen

dikke mensen | mensen met overgewicht | volslanke mensen | bbw date

Mocht u reeds lid zijn geweest van deze relatiesite zijn we zeer benieuwd naar uw (succes)verhalen of eventuele klachten. Zo kunnen we deze review blijven updaten en u zo volledig mogelijk blijven informeren.Website Maatje meer match openen