lach

Lach.nl is dé datingsite speciaal voor de 50 plussers in Nederland en brengt mensen samen om leuke dingen te doen. Nieuwe vrienden is nieuw plezier! Deze website is daarom de basis van vele nieuwe vriendschappen en liefdesrelaties!

Voor senioren die graag contact willen of zelfs een nieuwe relatie is er in Nederland de datingsite Lach.nl. Deze koppelingswebsite profileert zichzelf als een centraal punt voor vrijgezelle 50 plussers om elkaar te ontmoeten. De Lach datingsite is nog niet zo lang geleden gestart maar heeft door een sterke mond op mond reclame en de goede ervaringen van leden al redelijk wat gebruikers weten te trekken.

 

Opvallend aan het platform van Lach.nl is niet alleen de focus op senioren, maar ook op de wat oudere senioren tot en met 70 plussers. Dit in tegenstelling tot andere senioren websites als Nieuwe Relatie of Seniorengeluk, die zich toch wat meer richten op 50 / 60 plussers.

 

Vooral voor gepensioneerden is Lach.nl een erg leuke plek om nieuwe contacten op te doen. Daarbij zijn veel functies op het platform ook nog eens gratis, zoals zoeken, profiel aanmaken en andere leden bekijken. Lach.nl poneert graag met haar eenvoud en betrouwbaarheid. Hier is ook niets van gelogen.

 

De website is erg vriendelijk in gebruik en als nieuw lid wordt alles geduldig en netjes uitgelegd. Je kunt snel een goed profiel in elkaar zetten. De betrouwbaarheid van het platform toont zich doordat alle profielen regelmatig worden gecontroleerd en gebruikers ongewenste conversaties kunnen melden bij de beheerders. Ook voor deze Lach.nl review hebben we een test gedaan en hieruit bleek dat onvolkomenheden zeer snel worden opgepakt, iets wat niet altijd het geval is bij andere websites. Je kunt via Lach.nl prima nieuwe relaties of gewoon platonische vriendschappen opdoen.

 

De website is recent gestart en vandaar nog steeds een beetje zoekende. Maar als je je nu aanmeldt dan heb je wel het voordeel dat er veel ruimte is voor het aanspreken van andere leden en het hebben van diepgaande conversaties. Het uitproberen is in ieder geval gratis. Voor de beste gebruikservaring wordt wel een betaald abonnement aangeraden, wat relatief erg voordelig is.

 

 

Lach.nl werkt heel eenvoudig. Je maakt een profiel aan door hier te klikken. De eerste drie dagen krijg je volledig gratis toegang tot de site en alle functionaliteiten. Na die drie dagen beslis je of je volledig lid wilt zijn of basic member wil worden. Wil je dat, dan moet je betalen en dit is maandelijks opzegbaar.


Website lach openen
Mocht u reeds lid zijn geweest van deze relatiesite zijn we zeer benieuwd naar uw (succes)verhalen of eventuele klachten. Zo kunnen we deze review blijven updaten en u zo volledig mogelijk blijven informeren.

Blij verrast door deze website.. ik heb het eerder bij andere datingsite geprobeerd zonder bevredigend resultaat. Lach lijkt anders tezijn en oprecht: nu reeds al meerdere mensen gesproken en dat met wederzijds plezier.. Kleinschalig én gezellig. Ook leuk natuurlijk dat ze bij deze site events organiseren.

MARIJE VAN DEN BOSCH

 

Deze datingsite verdient meer leden. Ik heb het er goed naar mijn zin met al een aantal leuke ontmoetingen. Lach is een zeer sympathieke datingsite zoals de review zegt. Maar soms zijn er wel nog wat te weinig leden op bepaalde momenten van de dag en bij sommige activiteiten.

WANDELAARWebsite lach openen