International dating


InternationalCupid.com
InternationalCupid.com is een populaire buitenlandse dating en contactadvertentie site die 1000en singles helpt met het vinden hun toekomstige partner op lange termijn. Onze website beschikt over mooie vrouwen uit Rusland, Oost-Europa, Azië, Latijns Amerika en Afrika op zoek naar hun perfecte internationale partner voor romantiek. Meld je vandaag nog gratis aan en begin interactie met gelijkgestemde singles!

Doelgroep
JapanCupid.com
Voor een internationale Japanse dating service, meld je gratis aan op JapanCupid.com! Gebruik onze Japanse contactadvertenties om Japanse vrouwen te vinden die geïnteresseerd zijn in Japans daten, huwelijk of vriendschap. Registreer je Japans dating profiel en kom in contact met Japanse singles en Japanse dames! Meld je vandaag nog aan op JapanCupid.com voor een nieuwe Japanse dating ervaring!

Doelgroep

Franse datingsite Gleeden.com vervolgd voor aanzetten tot ontrouw
18/03/2015
Overtreedt de Franse datingsite Gleeden.com de wet? Daarover moet een rechter beslissen na een klacht van de Associations Familiales Catholiques, zo meldt de BBC. De datingsite richt zich specifiek tot getrouwde mensen, terwijl de Franse wet expliciet stelt dat trouw onlosmakelijk deel uitmaakt van het huwelijk.
De do's en don'ts van digitaal daten
01/04/2015
Steeds meer singles surfen naar datingsites op zoek naar een partner. Vooral gescheiden veertigers met een drukke baan zijn vaste klant. Maar hoe groot is de kans dat je via internet de (nieuwe) liefde van je leven vindt? Vijf vragen over digitaal daten.
Nieuw relatiebureau mikt op succesvolle singles
31/08/2012
In Brussel opende donderdag een vestiging van Berkeley International, een relatiebureau voor succesvolle singles. Het mikt op financieel onafhankelijke mensen die op zoek zijn naar een partner, maar daarvoor geen 'gewone' datingsites willen afschuimen.
Belgen hebben na Brazilianen het meeste seks
03/06/2013
De lente is nog niet om over naar huis te schrijven, maar Belgen weten hoe ze die sluimerende winterdepressie kunnen tegengaan: met een spannend avontuurtje. Uit internationaal onderzoek van datingsite C-date blijkt namelijk dat 13,6 procent van de Belgen dagelijks seks heeft. Daarmee neemt ons land na Brazilië (22,2 procent) de tweede plek in op de internationale ranglijst.
Datingsites en relatiebureaus profiteren van de feestdagen
03/01/2013
De jaarovergang is de ­periode waarin de meeste singles zich outen, zowel op datingsites, bij relatiebureaus, als in singles­organisaties.
Altero ook in Linter Esprit en Mexx in het nieuw
09/04/2014
Linter / Tienen - Linter
Dakloze licht miljonairsvrouwen op via datingsite
06/06/2008
Een Amerikaanse dakloze wordt ervan beschuldigd dertien vrouwen te hebben opgelicht via een datingsite.
Slechte blind date, happy end
16/06/2014
Na een eerste blind date die niet van een leien dakje loopt, beslissen Jim (Adam Sandler) en Lauren (Drew Barrymore) elkaar nooit meer te zien. Tot ze elkaar weer tegenkomen op vakantie....
Vind een partner via gps
07/05/2012
Op zoek naar singles in de buurt? Dan kan ze vinden met je smartphone.
Altero profileert zich als alternatief voor online dating
29/03/2014
Linter / Zoutleeuw - Voor de single is er goed nieuws: het gloednieuwe singleplatform Altero, met hoofdkantoor in Linter, biedt veel meer dan alleen maar partner matching.
Man die minder verdient, zal partner sneller bedriegen
05/06/2015
Als een vrouw de kostwinner is van het gezin, is de kans kleiner dat ze haar man zal bedriegen.
Zo heeft het internet daten veranderd
01/02/2013
Daten is niet meer wat het geweest is. Sinds het wereldwijde web zijn intrede heeft gemaakt ontmoeten we steeds meer mensen online en dat heeft zo zijn voor en nadelen.
Zelfmoord na ontmoeting met internetdate
05/01/2007
PEKING - Een Chinese tiener heeft zelfmoord gepleegd na een afspraakje met een meisje dat hij via het internet had leren kennen.
Belager misbruikt mail op datingsites
21/11/2014
Een 39-jarige man uit Denderleeuw staat in de Brugse rechtbank terecht voor de belaging van een man uit De Haan. De dader misbruikte het e-mailadres van zijn slachtoffer om zich in te schrijven voor nieuwsbrieven en zich te registreren op diverse datingsites.
Internetdating vergroot inkomensverschillen
27/10/2011
Een gewone liefdesbrief wordt nog amper geschreven. Internetdating komt meer en meer op en dat maakt het makkelijk om je potentiële partner heel nauwgezet te selecteren.