datingsites voor hoger opgeleiden

dating 50plus In een recentelijk gepubliceerde studie van de Universiteit van Chicago en de Harvard University naar de tevredenheid van getrouwde stellen, werden bijna twintigduizend koppels ondervraagd die tussen 2005 en 2012 zijn getrouwd.1 Daaruit is gebleken dat partners die elkaar via het internet hebben leren kennen, gelukkiger lijken te zijn dan stellen die elkaar buiten een datingsite om hebben ontmoet. Bovendien zou de kans op een scheiding lager liggen.

De resultaten uit het onderzoek laten serieuze verschillen zien op demografisch vlak. Personen met een hogere sociaaleconomische status in de leeftijdscategorie van 30 tot en met 49 jaar, blijken het vaakst succesvol te zijn bij het vinden van een partner via een datingsite.

Gespecialiseerde online dating, alléén voor hoger opgeleide singles van bachelors en masters. In Vlaanderen zijn er enkele toonaangevende relatiesites als het gaat om daten voor hoger opgeleiden. Iedereen kan zich bij deze datingsites aanmelden, maar het is vooral interessant voor personen die tenminste een hogeschool diploma hebben, en nog beter voor personen die universitair geschoold zijn. Op de meeste datingsites voor hoger opgeleiden is er een licht overschot aan vrouwen, en deze websites zijn derhalve voor vrijgezelle mannen erg aantrekkelijk om zich bij aan te melden. De meeste leden zijn daarbij tussen de 25 en 55 jaar.

Gespecialiseerde Datingsites speciaal voor hoger opgeleiden

Als u uit bent op dates met leuke singles van niveau, maar niet weet welke relatiesite u moet kiezen kunt u hier rustig de voor- en nadelen van de verschillende sites lezen. We bespreken deze sites uitgebreid op deze website. U kunt onze recensie lezen, en als de site u bevalt u eventueel gratis inschrijven. Het aanmelden bij een datingsite kost u nooit geld; pas als u besluit een volledig lidmaatschap te nemen staan er kosten tegenover. U kunt echter eerst vrijblijvend testen.

De pluspunten van online dating voor hoger opgeleiden

* bij dating voor hoger opgeleiden maar je sneller contact met gelijkgestemden.
* weinig tot geen fakers; daar zijn de sites niet laagdrempelig genoeg voor.
* gunstig geprijsd ten opzichte van andere datingsites; vooral Match4m.
* veel minder grove en zinloze berichtjes op relatiesites voor hoger opgeleide singles.
* meer mensen met de zelfde hobby's en liefhebberijen.
* ruimte voor vriendschappelijke relaties.


Behoor je tot deze doelgroep, schrijf je dan gratis in bij deze datingwebsites die we voor jou hieronder hebben geselecteerd en start je zoektocht naar de ware.

Match4me
Match4me
Match4me is een datingsite voor hoger opgeleide singles. Bij de keuze van een levenspartner blijkt namelijk dat het onderwijsniveau bepalend is. De grootste leeftijdscategorie bij Match4me is 18 tot 30 jaar.
* Gratis proeflidmaatschap voor onbeperkte tijd.
* Hoogopgeleide singles van alle leeftijdcategorieen.
* Alle profielen worden handmatig gecontroleerd zodoende kwaliteit is gewaardborgd.
* Microblogs om elkaar middels korte berichten elkaar te leren kennen.
* Ook onderweg daten via je smartphone (handig!)
* Er is een goede verhouding van vrouwen (51%) en mannen (49%)
* Eerlijke, duidelijke en voordelige prijsstructuur. per maand € 17,95 en per jaar € 89,95


Website openen Meer informatie

Elitedating
Elitedating
ELITEDATING is de eerste Belgische datingsite die bij de partnervoorstellen specifiek rekening houdt met uw wensen. Om dating voor hoger opgeleiden een nieuwe dimensie te geven, biedt ELITEDATING een unieke methode aan om singles met een vergelijkbaar opleidingsniveau te matchen. Aan de hand van de resultaten van onze persoonlijkheidstest stellen zij een uniek profiel samen. Hiermee verhogen ze de kans dat u bij hen partnervoorstellen ontvangt die uitstekend bij uw persoonlijkheid passen.


Website openen Meer informatie

Parship
Parship
Parship.be is een online date site die zich vooral richt op hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. 76 % van de leden is hoogopgeleid en 1 van de 3 leden vind uiteindelijk zijn levenspartner via PARSHIP.
PARSHIP stelt niet zomaar singles aan elkaar voor: hiervoor gebruiken ze het PARSHIP-principe. Een unieke methode die matcht op basis van persoonlijkheidskenmerken die essentieel zijn voor een harmonieuze relatie.

Er is geen betere datingsite voor hogeropgeleiden. Unieke matching, single coaching door Mieke Mievis, enkel serieuze contacten.


Website openen Meer informatie

Relatieplanet
Relatieplanet
Relatieplanet is met meer dan 5.000.000 leden, de grootste datingwebsites van de Benelux. Bovendien is zij een van de oudste en bekendste datingwebsites van België. Relatieplanet bestaat al sinds 2002. Relatieplanet is er voor iedereen. Hoger opgeleiden, jongeren, ouderen, hetero's en homo's. Iedereen is welkom op relatieplanet. Relatieplanet staat bekend als een actieve en betrouwbare datingsite. Met Relatieplanet kun je op een leuke, laagdrempelige manier andere singles ontmoeten. Veel functies op de website zijn gratis. En als je echt serieus wilt worden kun je een proefabonnement nemen om zo testen of online daten iets voor jou is. Doordat Relatieplanet zoveel leden heeft is je kans om leuke andere vrijgezellen te vinden ook heel hoog. Het design en gebruik van de website kan worden omschreven als degelijk.


Website openen Meer informatie

Be2
Be2
Bekend voor de wetenschappelijke persoonlijkheidstest be2 is een van de grootste en bekendste datingsites, met 16 miljoen leden in dertig landen. Je moet voor het opmaken van je profiel een persoonlijkheidstest invullen. Deze test is wetenschappelijk ontwikkeld en ligt aan de basis van de werking van be2.be. Be2.be tilt online daten naar een hoger niveau.


Website openen Meer informatie


Datingsite vergelijker - hoger opgeleiden -