Homo afspraakjesLange mannen hebben meeste kans op online afspraakje
16/12/2013
Lengte speelt een grote rol bij het uitkiezen van een afspraakje via internet. Vrouwen zijn het minst geïnteresseerd in de datingprofielen van kleine mannen.
Man maakt afspraak via chat en sluit slachtoffer op
18/03/2009
OOSTENDE - De 27-jarige Frederik D. uit Oostende heeft van de correctionele rechtbank in Brugge een celstraf van drie jaar gekregen, waarvan 2 jaar effectief. Hij had een man, met wie hij via een datingsite had afgesproken, bedreigd en opgesloten.
Ook met Pasen gaan we vreemd
03/04/2015
Uit een onderzoek van de datingsite Victoria Milan blijkt dat de paasgeest mensen er niet van weerhoudt om vreemd te gaan.
Mogen homo’s straks bloed geven?
13/03/2015
Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open-Vld) heeft de Hoge Gezondheidsraad advies gevraagd over de risico’s van bloeddonatie door homo- en biseksuele mannen. Die worden nog altijd uitgesloten als donor wegens het verhoogde risico’s op HIV en andere seksueel overdraagbare ziekte.
Oorlog om seksspeeltjes
10/10/2005
Vibrators, massageolie en erotische handboeien, Vlaamse dames zijn er dol op. Tenminste, dat beweren de organisatoren van verkoopsavonden van erotische speeltjes die een bikkelharde strijd om de klant uitvechten.
Zo dumpen we elkaar het vaakst
17/11/2012
De Amerikaanse datingsite SeekingArrangement.com vroeg 1.000 mannelijke en vrouwelijke leden waarom ze hun partner zouden dumpen en hoe ze dat zouden doen. Uit de resultaten blijkt dat vrouwen vooral het zinnetje 'ik ben nog niet klaar om me te binden' gebruiken, terwijl mannen het houden bij een simpele 'het werkt gewoon niet'.
Zelfmoord na ontmoeting met internetdate
05/01/2007
PEKING - Een Chinese tiener heeft zelfmoord gepleegd na een afspraakje met een meisje dat hij via het internet had leren kennen.
Google verbant pornoadvertenties
02/07/2014
Internetgigant Google weert voortaan alle expliciete reclame voor ‘lustopwekkende seksuele handelingen’ uit de advertentieblokken boven zoekresultaten.
Videochatten met freaks en pranksters
08/01/2014
Omegle is net als Chatroulette een website waar je aan willekeurige vreemden gekoppeld wordt voor een babbel via chat of video. En net zoals op Chatroulette, vind je ook op Omegle heel wat pranksters. Zoals deze jongeman. En freaks, zoals de ketchupman in dit filmpje.
Gemengd huwelijk in zware crisis
12/06/2010
België is een gemengd huwelijk dat nu een heel zware crisis doormaakt. Vlaanderen heeft echt geprobeerd zijn Franstalige partner duidelijk te maken dat de liefde van beide kanten moet komen, dat ze een gat in haar hand heeft en dat ze - zeker in een periode van economische crisis - de knip op de beurs moet houden, dat er best nieuwe afspraken worden gemaakt... De komende onderhandelingen voor de vorming van een nieuwe regering zijn in feite een relatietherapie die hopelijk zorgt voor een vernieuwd vertrouwen en wederzijds respect. Maar als die doorstart mislukt, gaat de relatiebemiddeling best zo snel mogelijk over in een professionele echtscheidingsbemiddeling, die streeft naar een voor beide partijen aanvaardbaar financieel en materieel compromis. En naar de minst slechte regeling voor de voornamelijk door zijn Franstalige moeder opgevoede, moeilijk puberende tiener die Brussel nog is. Een jarenlange vechtscheiding kunnen beide partijen immers missen als kiespijn. De ervaring leert dat die toch alleen maar verliezers oplevert.