Gay Parship

Waarom gay dating bij gayPARSHIP? Deze datingsite wordt het meest gebruikt in Europa, onderscheidt zich door haar persoonlijkheidstest (ontwikkeld door ervaren psycholoog en medeoprichter Prof. Dr. Hugo Schmale) en kent daardoor een hoog slagingspercentage (38%). Meld u direct gratis aan bij hun datingsite en start vandaag nog met gay dating.

De datingwebsite www.be.gay-parship.com richt zich op mensen die op zoek zijn naar serieuze dates met personen van hetzelfde geslacht. Ben je single én gay, dan is deze website de datingwebsite die jou aan een leuke relatie helpt. Be.gay-parship is onderdeel van de bekendere datingsites van Parship. Veel singles zijn u voorgegaan, op zoek naar een leuke relatie met een man of vrouw.

In deze review leest u of deze website inderdaad zal leiden tot leuke en succesvolle dates met andere personen van hetzelfde geslacht. Dus als u een man bent die op zoek is naar een andere leuke man, lees dan snel verder! Ook vrouwen die op zoek zijn naar een lesbische relatie, kunnen bij deze datingwebsite terecht.

 

Wat maakt Be.gay-parship.com anders dan andere datingsites?

 

Het grootste deel van de Belgische bevolking is hetero, maar ook een flink deel valt op personen van hetzelfde geslacht of is daar nieuwsgierig naar. Voor mannen die op mannen vallen zijn veel datingwebsites echter ongeschikt. Hetzelfde geldt voor vrouwen die op zoek zijn naar een andere leuke vrouw. De datingsite Be.gay-parship speelt hier handig op in. Mannen en vrouwen kunnen hier op zoek naar andere mannen en vrouwen met een ‘holebi’-achtergrond. Hiermee onderscheid Be.gay-parship zich van andere datingwebsites.

Eveneens uniek is de wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest, die nieuwe leden moeten invullen bij aanmelding. Op basis van deze test kan Be.gay-parship op zoek naar leuke matches, die ook werkelijk aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren en interesses. Door middel van deze persoonlijkheidstest heeft u meer kans op een succesvolle date.

 

Gratis vs betaald membership

 

Inschrijven op Be.gay-parsip.com is gratis en het inschrijfproces wijst zichzelf. Gratis leden krijgen geactualiseerde partnervoorstellen. Het matchmakingsysteem van deze website is gebaseerd op de uitgebreide persoonlijkheidstest. Daarvan kunnen ook gratis leden dus gebruik maken.

Gratis leden kunnen berichten direct lezen en beantwoorden. Een nadeel is wel dat u slechts één reactie per ontvangen bericht kunt geven. Als u meerdere berichten wilt versturen, dan moet u daarvoor een premium lidmaatschap aanschaffen.

Ook kunnen gratis leden zogenaamde ijsbrekers, glimlachen en reacties versturen. Een ijsbreker is een korte vragenlijst van vier vragen, die u verstuurt aan een ander leuk lid. Nadat dit lid de vragen heeft beantwoord, worden deze vergeleken met de informatie in uw profiel. Op deze manier wordt het ijs gebroken, vandaar de naam ‘ijsbreker’. Een glimlach versturen is eigenlijk hetzelfde als een ‘like’ geven op Facebook.

Het premium lidmaatschap werd al eerder genoemd. U kunt ervoor kiezen om dit lidmaatschap aan te schaffen, waarmee u extra functionaliteiten verkrijgt op Be.gay-parship.com. Daarbij kunt u denken aan het onbeperkt uitwisselen van berichten, het bekijken van foto’s (als gratis lid zijn de foto’s glazig of wazig weergegeven), het gebruiken van de lokale zoekfunctie en het bekijken van bezoekers die uw profiel hebben bezocht. Tot het premium lidmaatschap behoort ook een contactgarantie. Be.gay-parship garandeert dat u als premium lid binnen zes maanden met minimaal vijf andere leden in contact bent gekomen. Gebeurt dat niet, dan krijgt u automatisch een verlenging van uw abonnement. Tot slot ontvangt u als premium lid een uitvoerig persoonlijkheidsrapport, dat is opgesteld op basis van de ingevulde persoonlijkheidstest.

 

Minpunten

 

Ook op Be.gay-parship is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Om serieus te kunnen daten met leuke mensen van hetzelfde geslacht, heeft u eigenlijk wel noodzaak aan een premium lidmaatschap. De kosten hiervan zijn echter behoorlijk hoog, zo’n €20,- per maand. Het is maar de vraag of het aantal verkregen contacten die investering waard is.

Ervaringen van gebruikers leiden tot het veelgehoorde verhaal dat je als gratis lid eigenlijk maar weinig mogelijkheden hebt op Be.gay-parship.com. Zelfs premium leden geven aan dat het niet altijd even gemakkelijk is om in contact te komen met andere leden. De activiteit op deze datingwebsite is niet altijd even hoog.

 

Pluspunten

 

Een absoluut pluspunt van deze gay datingsite is dat er eigenlijk alleen serieus geïnteresseerde leden actief zijn op de website. Zeker de premiumleden zijn ook daadwerkelijk op zoek naar een leuk persoon om mee te daten of om een relatie mee aan te gaan. Dat verhoogt de kans op succes.

Daarnaast is de website van Be.gay-parship zeer vriendelijk in gebruik. De uitvoerige persoonlijkheidstest draagt ook bij aan een positieve ervaring. Door middel van deze test wordt er eigenlijk een voorselectie uitgevoerd. Alleen mogelijke datingpartners die echt bij u passen, komen uit de bus rollen.

 

Samenvatting

 

Omdat het voor homo’s en lesbiennes niet altijd even gemakkelijk is om een partner te vinden, is online dating voor hen een zeer geschikt middel om toch een leuke relatie te kunnen starten. Op Be.gay-parship bent u verzekerd van soortgelijke gebruikers, die serieus geïnteresseerd zijn in homodating. U zult dus geen fakers tegenkomen op deze website.

Zoals in deze review te lezen is, zijn er echter ook wel enkele nadelen te noemen over www.be.gay-parship.com. Zo promoot de site zichzelf wel met het gratis lidmaatschap, maar in feite heeft u daar als serieus geïnteresseerde maar weinig aan. Als u wilt gaan voor serieuze dating met andere mannen of vrouwen, dan moet u daarvoor eigenlijk wel een premium lidmaatschap aanschaffen. De kosten daarvan zijn aan de hoge kant.


Website Gay Parship openen

homo | lesbisch | Gay Parship | Gay dating | Serieuze relaties tussen mannen | Homoseksuele mannen dating | Datingsite voor gay singles | Dating voor homoseksuele professionals | Liefde vinden tussen mannen | Partner zoeken voor homoseksuele mannen | Matchmaking voor gay mannen | Datingsite voor serieuze gay relaties | Langdurige gay relaties | Gay dating met niveau | Homoseksuele mannen ontmoeten elkaar | Succesverhalen van Gay Parship | Datingsite voor hoger opgeleide homoseksuele mannen