Elitedating

Voor hoogopgeleiden met weinig tijd, binnen het jaar een partner of geld terug! Deze professionele datingsite richt zich specifiek op hoogopgeleiden die weinig tijd hebben om bezig te zijn met het zoeken naar een partner. De succes rate is zo hoog dat je je geld terugkrijgt als je binnen het jaar geen vaste partner hebt.

Bent u op zoek naar een partner, dan zoekt u waarschijnlijk iemand waarmee u een zogenaamde ‘klik’ heeft. Op verschillende datingsites is het aanbod ontzettend groot, maar de matches houden vaak geen of weinig rekening met de achtergrond of opleiding van de leden. Als mensen een heel verschillende achtergrond hebben, dan is de kans op een succesvolle date gewoon minder hoog. De site www.elitedating.be gelooft echter in het opbouwen van langdurige relaties. Opleidingsniveau doet er dus toe op deze site!

 

De datingwebsite Elitedating.be houdt dus wel degelijk rekening met het opleidingsniveau van haar leden. Deze site is gericht op hoger opgeleiden, die een date zoeken met een vergelijkbaar opleidings- en denkniveau. Om de achtergrond van een lid goed in kaart te brengen, wordt er bij de aanmelding een digitale persoonlijkheidstest afgenomen. Hierdoor wordt de kans op een succesvolle date vergroot!

 

Wat maakt Elitedating.be anders dan andere datingsites?

 

Ten eerste is dat natuurlijk de focus op de toplaag van de Belgische samenleving. Mensen met een hoger opleidings- en werkniveau staan nu eenmaal anders in het leven dan lager opgeleiden. In de praktijk vinden mensen elkaar ook vaak in gelijkwaardige relaties. U zoekt waarschijnlijk ook een partner die u af en toe wat tegengas kan geven. Dat houdt de relatie spannend en veelzijdig. Elitedating.be gelooft in hechte en langdurige relaties. Hoger opgeleiden zoeken én vinden elkaar op deze website.

Een tweede unieke kenmerk van Elitedating.be is de uitgebreide persoonlijkheidstest, die wordt afgenomen bij de inschrijving als lid. Deze persoonlijkheidstest is onderbouwd door wetenschappelijke theorie. Het is dus niet zomaar een test, maar echt een gefundeerd onderzoek naar uw achtergronden. Op basis daarvan matcht de website u aan mogelijke partners. In de persoonlijkheidstest wordt er eveneens rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren en sociaaldemografische gegevens.

 

Gratis of betaald membership?

 

De website Elitedating.be is in principe gratis beschikbaar en bruikbaar. Zonder ervoor te hoeven betalen, kunt u de uitgebreide persoonlijkheidstest invullen en zo een persoonlijk profiel opstellen. De website doet dan kosteloos partnervoorstellen, waarbij u ook berichten kunt ontvangen.

Als u echter echt serieus geïnteresseerd bent in dating via Elitedating.be, kunt u overwegen een betaald premiumaccount aan te schaffen. U kunt dan onbegrensd berichten versturen en ontvangen en het foto-overzicht bekijken. Bovendien wordt uw profiel vaker ingezet als potentiële match bij andere gebruikers van de website.

Ook is er het zogenaamde premium plus account. Met dit betaalde account beschikt u over alle functies op Elitedating.be. Bovenop de mogelijkheden van het premium account, kunt u een profielverificatie uit laten voeren, ontvangen berichten bevestigen, een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel downloaden en additionele partnervoorstellen van ‘Kismet’ ontvangen. Op deze manier heeft u alle kansen op een succesvolle date!

 

Zijn er negatieve punten?

 

Elitedating.be is een datingsite die een hele serieuze insteek heeft. Dat betekent dat de instapdrempel relatief hoog is, wat voornamelijk komt door de zeer uitgebreide persoonlijkheidstest. Het is niet mogelijk om aan te melden bij de website zonder deze test in te vullen. En dat kost wel even tijd, want het zijn meer dan 250 vragen die ingevuld moeten worden! Dit negatieve punt heeft echter meteen ook een absolute meerwaarde: op basis van de verkregen profielen worden er matches voorgesteld met een grote kans op succes.

Verder zijn er maar weinig negatieve punten te noemen bij Elitedating.be. Natuurlijk is het jammer dat er inschrijfkosten verbonden zijn aan de premium en premium plus accounts, die eigenlijk wel noodzakelijk zijn voor echt serieuze dating. Maar de site stelt daar ook heel wat succesvolle matches tegenover.

 

Wat zijn de positieve punten?

 

Op internet zijn er verschillende positieve succesverhalen te horen. Zij vinden Elitedating.be een datingsite die zich op positieve wijze weet te onderscheiden van andere datingsites. Met name het persoonlijkheidsprofiel, dat wordt opgesteld op basis van de wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest, lijkt een schot in de roos te zijn. Hierdoor wordt het zogenaamde kaf van het koren gescheiden. Alleen serieus geïnteresseerden zullen namelijk de moeite nemen om deze test volledig in te vullen. Vervolgens doet Elitedating.be voorstellen voor succesvolle dates.

Verder is de site zeer gebruiksvriendelijk te noemen. Alle informatie staat duidelijk op de website vermeld en is zeer toegankelijk. Navigeren gaat intuïtief en veroorzaakt geen problemen. Het belangrijkste pluspunt van de website blijft echter de grote kans op succes. Door gerichte partnervoorstellen doet Elitedating.be een voorzet tot een leuke relatie. Het is aan u om die voorzet in te koppen!

 

Eindbeoordeling

 

Andere reviews op internet zijn bijna allemaal positief over Elitedating.be. Daarbij sluiten wij ons zeker aan. De persoonlijkheidstest kost behoorlijk wat tijd en energie en kan soms best confronterend of lastig zijn. Het resultaat mag er echter zijn. Elitedating.be werkt op basis van persoonlijke profielen, die leiden tot gerichte partnervoorstellen. Wanneer u gebruik maakt van een betaalde premium (plus) account, dan is Elitedating.be een hele geschikte datingwebsite.


Website Elitedating openen

30+ | bedrijfsleiders | dertigjarigen | dertigplussers | hoger opgeleiden | kaderleden | liefde | rijke mensen | universitairen | Veertigjarigen | zakenlui | zelfstandigen | 50+ dating | 60+ dating  | gepensioneerden | hoger opgeleiden | liefde | ouderen | senioren | vijftigers | Vijftigjarigen | vijftigplussers | weduwes | weduwnaars | zestigers | elite dating belgie | elite dating gratis | gratis | vrouw zoekt man

Mocht u reeds lid zijn geweest van deze relatiesite zijn we zeer benieuwd naar uw (succes)verhalen of eventuele klachten. Zo kunnen we deze review blijven updaten en u zo volledig mogelijk blijven informeren.

Elite dating ervaringen

Ik vind EliteDating helemaal super!!!
Ramona
Ik heb behoorlijk wat datingsites uitgeprobeerd, maar uiteindelijk dus terecht gekomen bij EliteDating. Wat een verademing. Ik ben hier dus mensen tegengekomen die wel echt op zoek zijn en ook de manier waarop ik gekoppeld werd vond ik verrassend. Ondanks de negatieve reacties over EliteDating die ik hier lees, vind ik het dus wel een echte aanrader!

geld terug garantie : doen ze niet!!
ine
Ik vind dit geen goede site, en duur! je krijgt telkens de melding dat je een nieuw bericht krijgt, maar in feite is dat de foto die ze vrijgeven van een ander... en ze garanderen je geld terug als je niet je partner gevonden hebt, en als het dan zo ver is, zeggen ze dat je dat niet krijgt omdat je niet genoeg je best gedaan hebt! ik heb nochtans alle profielen die ze me voorschotelen bekeken en berichten gestuurd als ik interesse had. what else? Reken dus niet op geld terug!! Er zijn ook veel meer mensen op de site waar je niet of weinig moet betalen, dus daar je zal je meer vinden. Dus niet doen! geldverspilling. Ik heb misschien maar met 2 mannen een conversatie gehad in 1 jaar tijd!

EliteDating, voor mij de beste dating-site van België
Wendy
Een groot nadeel van veel datingwebsite vind ik dat veel mannen na een aantal minuten slechts op 1 ding uit blijken te zijn. Inderdaad ja: sexdating. Niet bepaald iets waar ik op zit te wachten, dus ik was uiteindelijk blij dat ik EliteDating leerde kennen. Wat een verschul met veel andere datingwebsite. hier gaan mensen tenminste respectvol met elkaar om en de mannen die ik heb gesproken hadden ook echt de intentie om me beter te leren kennen. Daarom wil ik iedereen die serieus wil daten graag EliteDating aanraden.

Date in de trein dankzij EliteDating
Michael
Mijn avontuur met EliteDating is echt veel te leuk om niet even hier te vertellen. Ik stond al enkele maanden ingeschreven op deze datingsite, maar had nog niet echt het contact ontmoet waar ik naar op zoek was. Ik moet er eerlijk bij zeggen dat ik ook niet echt heel erg mijn best had gedaan alle profielen te lezen. Nadat ik weer eens door de foto's van EliteDating had gebladerd, zat ik een dag later in de trein. Tegenover me zat iemand met wel een erg bekend gezicht. Na even controle te hebben gedaan op mijn smartphone, bleek het 1 van mijn matches op EliteDating. Ik sprak haar aan en aangezien we beiden op weg naar huis waren om eten te koken, besloten we samen maar iets te eten. Dit was erg geslaagd.

Super, wat een toffe datingsite dat Elitedating
Fieke
Ik sta hier sinds 2 dagen op en wordt dus gematcht met verschillende leuke mannen. Daarnaast worden er dagelijk profielen voor me geselecteerd waar ik doorheen kan bladeren. Ik begreep dat Elitedating nog maar pas nieuw is in Vlaanderen, maar er staan toch al wel heel wat profielen op. Dus knappe en slimme mannen, schrijf je ook even in hier, nog meer keuze is altijd fijn!

Helaas veel Wallonische matches
Wouter
Na allemaal goede berichten te hebben gelezen over deze datingsite, besloten mezelf maar eens in te schrijven. De psychologische test was leuk en de resultaten die ik gepresenteerd kreeg, bleken ook best wel te kloppen, maar toen begon het echte werk en dat viel me toch wel een beetje tegen. Veel matches, ik schat wel ongeveer 33% was Franstalig. Niet bepaald iets waar ik als Vlaming op zit te wachten. Verder wel ok hoor, deze datingsite, maar dit vond ik wel erg teleurstellend.

ontzettend nette datingsite
Ivana
Ik heb verschillende datingsites uitgeprobeerd toen ik nog op zoek was naar een relatie en echt bij geen enkele datingsite heb ik het kunnen vinden, tot ik ten einde raad me maar beloot in te schrijven bij EliteDating. Ik moet zeggen dat ik het bijna jammer vind dat ik hierdoor een relatie heb gekregen, want nu sta ik niet meer op deze datingsite. Zonder gekheid, dit is echt zo'n ontzettend nette datingsite waar je zeker een relatie vindt. Ik kan hem dus aan iedereen aanraden die op zoek is.

 

Dankzij ELITEDATING hebben wij elkaar ontmoet. Dit heeft niet zolang geduurd, want onze profielen kwamen heel goed overeen, waardoor we na een paar mailtjes besloten om elkaar te ontmoeten. We zijn nu bijna 3 maanden samen en hebben besloten er voor 200 % voor te gaan. Wij kunnen alleen maar iedereen de raad geven, geduld te hebben en zoals het gezegde zegt "op elk potje past een dekseltje". Wij hebben het alvast gevonden. Succes!!!

Cindy & GeertWebsite Elitedating openen