Elitedating

Voor hoogopgeleiden met weinig tijd, binnen het jaar een partner of geld terug! Deze professionele datingsite richt zich specifiek op hoogopgeleiden die weinig tijd hebben om bezig te zijn met het zoeken naar een partner. De succes rate is zo hoog dat je je geld terugkrijgt als je binnen het jaar geen vaste partner hebt.

Bent u op zoek naar een partner, dan zoekt u waarschijnlijk iemand waarmee u een zogenaamde ‘klik’ heeft. Op verschillende datingsites is het aanbod ontzettend groot, maar de matches houden vaak geen of weinig rekening met de achtergrond of opleiding van de leden. Als mensen een heel verschillende achtergrond hebben, dan is de kans op een succesvolle date gewoon minder hoog. De site www.elitedating.be gelooft echter in het opbouwen van langdurige relaties. Opleidingsniveau doet er dus toe op deze site!

elite dating

De datingwebsite Elitedating.be houdt dus wel degelijk rekening met het opleidingsniveau van haar leden. Deze site is gericht op hoger opgeleiden, die een date zoeken met een vergelijkbaar opleidings- en denkniveau. Om de achtergrond van een lid goed in kaart te brengen, wordt er bij de aanmelding een digitale persoonlijkheidstest afgenomen. Hierdoor wordt de kans op een succesvolle date vergroot!

 

Wat maakt Elitedating.be anders dan andere datingsites?

 

Ten eerste is dat natuurlijk de focus op de toplaag van de Belgische samenleving. Mensen met een hoger opleidings- en werkniveau staan nu eenmaal anders in het leven dan lager opgeleiden. In de praktijk vinden mensen elkaar ook vaak in gelijkwaardige relaties. U zoekt waarschijnlijk ook een partner die u af en toe wat tegengas kan geven. Dat houdt de relatie spannend en veelzijdig. Elitedating.be gelooft in hechte en langdurige relaties. Hoger opgeleiden zoeken én vinden elkaar op deze website.

Een tweede unieke kenmerk van Elitedating.be is de uitgebreide persoonlijkheidstest, die wordt afgenomen bij de inschrijving als lid. Deze persoonlijkheidstest is onderbouwd door wetenschappelijke theorie. Het is dus niet zomaar een test, maar echt een gefundeerd onderzoek naar uw achtergronden. Op basis daarvan matcht de website u aan mogelijke partners. In de persoonlijkheidstest wordt er eveneens rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren en sociaaldemografische gegevens.

 

Gratis of betaald membership?

 

De website Elitedating.be is in principe gratis beschikbaar en bruikbaar. Zonder ervoor te hoeven betalen, kunt u de uitgebreide persoonlijkheidstest invullen en zo een persoonlijk profiel opstellen. De website doet dan kosteloos partnervoorstellen, waarbij u ook berichten kunt ontvangen.

Als u echter echt serieus geïnteresseerd bent in dating via Elitedating.be, kunt u overwegen een betaald premiumaccount aan te schaffen. U kunt dan onbegrensd berichten versturen en ontvangen en het foto-overzicht bekijken. Bovendien wordt uw profiel vaker ingezet als potentiële match bij andere gebruikers van de website.

Ook is er het zogenaamde premium plus account. Met dit betaalde account beschikt u over alle functies op Elitedating.be. Bovenop de mogelijkheden van het premium account, kunt u een profielverificatie uit laten voeren, ontvangen berichten bevestigen, een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel downloaden en additionele partnervoorstellen van ‘Kismet’ ontvangen. Op deze manier heeft u alle kansen op een succesvolle date!

 

Zijn er negatieve punten?

 

Elitedating.be is een datingsite die een hele serieuze insteek heeft. Dat betekent dat de instapdrempel relatief hoog is, wat voornamelijk komt door de zeer uitgebreide persoonlijkheidstest. Het is niet mogelijk om aan te melden bij de website zonder deze test in te vullen. En dat kost wel even tijd, want het zijn meer dan 250 vragen die ingevuld moeten worden! Dit negatieve punt heeft echter meteen ook een absolute meerwaarde: op basis van de verkregen profielen worden er matches voorgesteld met een grote kans op succes.

Verder zijn er maar weinig negatieve punten te noemen bij Elitedating.be. Natuurlijk is het jammer dat er inschrijfkosten verbonden zijn aan de premium en premium plus accounts, die eigenlijk wel noodzakelijk zijn voor echt serieuze dating. Maar de site stelt daar ook heel wat succesvolle matches tegenover.

 

Wat zijn de positieve punten?

 

Op internet zijn er verschillende positieve succesverhalen te horen. Zij vinden Elitedating.be een datingsite die zich op positieve wijze weet te onderscheiden van andere datingsites. Met name het persoonlijkheidsprofiel, dat wordt opgesteld op basis van de wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest, lijkt een schot in de roos te zijn. Hierdoor wordt het zogenaamde kaf van het koren gescheiden. Alleen serieus geïnteresseerden zullen namelijk de moeite nemen om deze test volledig in te vullen. Vervolgens doet Elitedating.be voorstellen voor succesvolle dates.

Verder is de site zeer gebruiksvriendelijk te noemen. Alle informatie staat duidelijk op de website vermeld en is zeer toegankelijk. Navigeren gaat intuïtief en veroorzaakt geen problemen. Het belangrijkste pluspunt van de website blijft echter de grote kans op succes. Door gerichte partnervoorstellen doet Elitedating.be een voorzet tot een leuke relatie. Het is aan u om die voorzet in te koppen!

 

Eindbeoordeling

 

Andere reviews op internet zijn bijna allemaal positief over Elitedating.be. Daarbij sluiten wij ons zeker aan. De persoonlijkheidstest kost behoorlijk wat tijd en energie en kan soms best confronterend of lastig zijn. Het resultaat mag er echter zijn. Elitedating.be werkt op basis van persoonlijke profielen, die leiden tot gerichte partnervoorstellen. Wanneer u gebruik maakt van een betaalde premium (plus) account, dan is Elitedating.be een hele geschikte datingwebsite.


Website Elitedating openen