Elena's Models

Betrouwbare site voor contacten in Oost-Europa. Alle vrouwen op deze site wonen in Oost-Europa en de meeste mannen die de site gebruiken wonen in Westerse landen.

De Engelstalige datingsite Elena’s Models is een website waar mannen een vrouw kunnen vinden uit verschillende Oostbloklanden. Alle vrouwen die op de website staan, zijn woonachtig in het Oostblok, en de mannen die de website bezoeken komen over het algemeen uit West-Europa of de Verenigde Staten. De website wordt ervaren als betrouwbaar en heeft dan ook goedkeuring gekregen van verschillende anti-spam websites. De website kent 180.000 actieve leden, waardoor de kans op een match groot is.

 

 

Wat maakt Elena’s Models anders dan andere datingsites?

 

 

De website Elena’s Models is gericht op relaties tussen westerse mannen en vrouwen afkomstig uit het Oostblok. Alle leden op de website weten waar zij naar op zoek zijn. De website ziet er tevens erg mooi uit wat betreft de lay-out, en is gemakkelijk om mee te werken. De website is natuurlijk uniek, omdat mensen op deze website daadwerkelijk op zoek zijn naar een partner voor het leven.

 

Het betalend lidmaatschap

 

Het inschrijven op de website is geheel gratis. Wanneer nieuwe leden zich hebben ingeschreven, dan kunnen zij enkel en alleen de profielen van andere leden bekijken. Wanneer een lid contact wil maken met een ander lid, zal deze zich eerst moeten aanmelden. Er zijn twee soorten lidmaatschappen, namelijk het gouden en het zilveren lidmaatschap. Bij het zilveren lidmaatschap betaalt het lid per bericht of e-mailadres dat hij of zij ontvangt. De kosten per bericht zijn €8,- en de kosten van een e-mailadres bedragen €15,- per adres. De leden met het gouden membership kunnen echter onbeperkt contact leggen met de vrouwen van de website. Zij kunnen gratis berichten sturen en kunnen tevens gratis e-mailadressen ontvangen.

 

De mindere kanten van Elena’s Models

 

Een van de negatieve punten is dat de leden alleen een lidmaatschap voor drie maanden of langer kunnen afsluiten. Zij krijgen niet de mogelijkheid om de website eerst te proberen, waardoor zij misschien met een ongewild lidmaatschap komen te zitten.

Een ander nadeel aan de website is dat de vrouwelijke leden niet altijd dezelfde taal spreken als de mannen. De mannelijke leden kunnen dus in contact worden gebracht met vrouwen waar zij helemaal geen gesprekken mee kunnen voeren. Op deze manier zijn de kosten van €8,- voor een bericht, of de €15,- voor een e-mailadres, erg hoog.

 

De positieve punten van datingsite Elena’s Models

Veiligheid staat bij deze website voorop. Alle vrouwen die zich aanmelden op de website worden gecontroleerd. Wanneer de website denkt dat een lid niet de juiste intenties heeft, dan zal dit lid een bepaalde stempel op het profiel krijgen, zodat de andere leden weten dat deze persoon niet volledig te vertrouwen is.

Ook is het aanmelden op de website in een mum van tijd geregeld. Nieuwe leden vullen enkele persoonlijke gegevens in zoals de naam, het e-mailadres en de gebruikersnaam. Wanneer een nieuw lid zich heeft aangemeld, dan kan hij of zij het profiel verbeteren. Leden kunnen zich omschrijven aan de hand van het uiterlijk, het karakter en de hobby’s. Ook kunnen er foto’s op de website worden geplaatst.

 

Eindbeoordeling

 

Het principe van de website is erg mooi. Mannen uit West-Europa of de Verenigde Staten zijn op zoek naar mooie dames uit het Oostblok, en andersom. De website ziet er prachtig uit en is gemakkelijk in de omgang. Er zitten maar liefst 180.000 actieve leden op de website, waardoor de kans op het vinden van een partner hoog is.

Er kleven echter ook een aantal nadelen aan de website. Zo kunnen de mannen alleen een abonnement voor minstens drie maanden afsluiten. Ook spreken niet alle vrouwen Engels of dezelfde taal als de mannen, waardoor het contact soms moeilijk gelegd kan worden. Wel heeft de website een groot voordeel: alle leden worden perfect gecheckt op betrouwbaarheid. Zo weet u als lid zeker dat u niet bedonderd wordt.


Website Elena's Models openen
Mocht u reeds lid zijn geweest van deze relatiesite zijn we zeer benieuwd naar uw (succes)verhalen of eventuele klachten. Zo kunnen we deze review blijven updaten en u zo volledig mogelijk blijven informeren.Website Elena's Models openen