101 Dating tips

De eerste ontmoeting
Vlinders in de buik - dat zou mooi zijn. In plaats daarvan zit u met klamme handen tegenover uw blind date en weet u niet wat u moet zeggen. Waar zijn al die spitsvondigheden en anekdotes gebleven?! Het liefst zou u een pakje sigaretten gaan halen en nooit meer terugkomen ... ..
De eerste ontmoeting - een belevenis
Krijg je ook maagpijn van al die kopjes koffie? Heb jr nog hoofdpijn van de vorige ontmoeting toen uw mogelijke partner maar doorging over de klimaatverandering? Een eerste ontmoeting in een café kan voor allerlei onaangename situaties zorgen. De muziek is soms zo hard dat een go..
Do's en don'ts op je eerste date
Eindelijk is het dan zo ver. Vandaag gaan jullie voor het eerst samen met zijn tweetjes op stap. Spannend. Iets waar je als single al lang naar hebt uitgekeken. Om het beste van jouw eerste date te maken, is het belangrijk om je goed voor te bereiden en geen verwachtingen te scheppen. ..
Eerste date: waar spreek je af?
Je hebt je eerste date vastgelegd en dan komt de vraag: waar? Vergeet niet dat het belangrijkste bij zo’n eerste date is om elkaar beter te leren kennen. Daarom zal een geslaagde eerste ontmoeting gewoonlijk gepaard gaan met een goed gesprek en niet tijdens avontuurlijke of extreme activite..

Hoe vrouwen hun mannetje staan tijdens een eerste date
Wanneer je als vrouw op zoek gaat naar dating tips voor je eerste date krijg je al snel een standaard antwoord opgelijst: wees jezelf (Anders val je toch door de mand?) , wees zelfverzekerd (En wat als je dat nu niet bent?), wees spontaan (Hoe kan je nu op commando spontaan zijn?), neem een compl..
Tips voor je eerste date
Online daten is spannend. Zo, daar staat het. We kunnen er luchtig over doen, maar uiteindelijk blijft het altijd maar afwachten wie er nu weer voor je neus komt te zitten. En ja, dat is spannend... en leuk. Maar als je nou keer op keer een saaie date hebt, krijg je bijna vanzelfsprekend een afke..
First date in een sushi-restaurant?
Wie een first date gepland heeft, gaat ondanks de hype meestal niet naar een hamburgertent. Het is nu eenmaal onmogelijk om op een elegante manier een burger van twee etages te verorberen. En dus kiezen we voor ons eerste afspraakje vaak voor een andere trend: sushi. Want wat kan je daar in godsn..
First date? Zo pak je het aan
Online daten is spannend. Hoe je er ook aan begint of je nu al ervaren bent of nieuw in het spel, het blijft spannend. Je hebt wel al gemaild of gechat, maar zal die vonk ook overslaan als jullie elkaar echt ontmoeten? Over wat je moet dragen, waar je moet afspreken bestaan geen regels, maar deze..
Hoe stuur je een goed bericht naar een online match?
Je ziet iemand die je leuk vindt op een datingsite: mooie foto's, een tof profiel. Dus wil je contact opnemen. En dan begint de stress: hoe grappig moet ik zijn? Wat is een origineel bericht? Zal ik wel een antwoord krijgen? De datingexperts van Parship helpen je op weg. ..
Je date vooraf opzoeken op google ?
Als je iemand nieuw leert kennen dan heb je soms de neiging om al zoveel mogelijk informatie op te zoeken vooraf. Snel even intikken in google en je komt te weten met welke auto hij rijdt, welke job hij heeft, waar hij graag op vakantie gaat en met wat geluk kom je ook zijn ex tegen. Is die '..
De absolute don'ts bij online daten
Online daten is leuk en vooral ook spannend. Je geeft toch een stukje bloot van jezelf. Er zijn talloze tips die je vertellen hoe je succesvol bent in online daten. Maar er zijn ook een paar absolute don'ts. Vermijd deze valkuilen en je vergroot vanzelf je kansen op succes. ..
Wat als je je collega tegenkomt op een datingsite?
Ruim een derde van de Vlaamse singles vertelt níet aan anderen dat zij online daten. Weer een derde zegt het echt alleen aan hele goede vrienden. Dus hoe gaan we er dan mee om als we per stom toeval een (vage) bekende of collega tegenkomen op een datingsite? Parship vroeg het aan hun gebru..
Kies de juiste kleur lipstick voor een hot date.
Kies niet zonder nadenken een vuurrode of helderpaarse lipstick voor een date, want de kleur van je lipstick heeft meer invloed dan je denkt. ..
1 op 2 singles kijkt op tegen de feestdagen, dit kan je er tegen doen
Meer dan de helft van de singles in ons land kijkt op tegen de komende feestdagen. Dat blijkt uit een onderzoek van online datingsite Parship. De feestperiode doorbrengen zonder partner, vinden ze simpelweg niet leuk. Wij geven enkele tips om als single de feestdagen door te komen. ..
10 gouden tips om je meer matches te krijgen op Tinder
Ben jij ook al aan het Tinderen geslagen? De app, waarmee je met één veeg over je smartphone-scherm een date kan scoren, wint ook in België aan populariteit. Enerzijds doordat ze zo simpel werkt (naar rechts swipen: hot, naar links swipen: not), anderzijds doordat Tinder&n..