Singles screenen date via Facebook en Linkedin

Singles screenen voor een afspraak hun date massaal via social media. Onder singles tussen 18 en 24 gebruikt gebruikt 82% hiervoor Facebook. Belangrijkste tijdens het screenen van de ander is de profielfoto. Pas daarna volgen hobby’s, baan en opleiding.

De resultaten zijn afkomstig uit LoveGeist, een onderzoek  afgenomen door TNS onder ruim 10.000 Europese singles.

Welke media gebruikt de single nog meer tijdens het screenen?

Op een tweede plek staat zoekmachine Google met 22 procent, gevolgd door (andere) datingsites die met 21 procent op een derde plek komen.

Nederland loopt voorop in het screenen via LinkedIn in Europa. Twaalf procent van de Nederlandse singles gebruikt LinkedIn om een beeld te krijgen van zijn of haar date, twee keer meer dan de gemiddelde Europeaan.Je bent het zat om alleen te zijn en hebt besloten je in te schrijven op een relatiesite in de hoop hier een nieuwe geliefde te vinden. We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet m..
Het beschrijven van jezelf op een datingprofiel is een kans om een authentieke indruk achter te laten bij potentiële matches. Het is belangrijk om eerlijk en positief te zijn, en om jezelf op ..
Het is belangrijk om de grenzen van jezelf en van je partner te respecteren en te erkennen. Als je niet zeker weet wat de grenzen zijn, kun je hierover praten en duidelijke afspraken maken. ..
Ruim een derde van de Vlaamse singles vertelt níet aan anderen dat zij online daten. Weer een derde zegt het echt alleen aan hele goede vrienden. Dus hoe gaan we er dan mee om als we per sto..
Een relatie met een Thaise vrouw kan uitgroeien tot een hele goede, maar je moet beseffen dat er hele grote culturele verschillen zijn. Wanneer je een langdurige relatie met een Thaise vrouw begint..
In dit artikel willen we een gids bieden voor lesbiennes die op zoek zijn naar liefde en verbinding in de datingwereld. Het bespreekt enkele belangrijke aspecten van lesbisch daten en geeft tips om..
Communicatie speelt een cruciale rol in relatiebemiddeling. Of het nu gaat om de interactie tussen matchmakers en klanten of tussen potentiële partners, open en eerlijke communicatie vormt de ..
Vrouwen zijn nieuwsgierig en gaan graag op date met iemand die hun interesse werkt. Je kunt er dan ook zonder meer vanuit gaan, dat een vrouw die je ontmoet op een datingsite, graag iets met je zal..