Relatiesite kiezen, waar moet je op letten

Je bent het zat om alleen te zijn en hebt besloten je in te schrijven op een relatiesite in de hoop hier een nieuwe geliefde te vinden. We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien, want in België zijn er meer dan genoeg relatiesites waar je uit kunt kiezen.

We hopen je daarom een stukje op weg te helpen de relatiesite te vinden die goed bij je past. 

 

In sommige gevallen is het goed om te kiezen voor een relatiesite waar veel singles staan ingeschreven. Het voordeel van een relatiesite met veel singles is dat je erg veel keuze hebt, maar dit geldt natuurlijk ook voor de andere vrijgezellen die staan ingeschreven op een grote relatiesite. Om te weten of een relatiesite met erg veel singles goed bij je past, is het handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 

  • Ben je ouder of jonger dan 50 jaar?
  • Zoek je specifiek(geloofsovertuiging, opleiding e.d.), of wil je gewoon veel verschillende singles spreken
  • Wil je snel inschrijven, of ben je heel serieus op zoek en mag het inschrijven bij een relatiesite ook best wat tijd kosten?

 

De grootste datingsite van België is Relatieplanet.be, inschrijven is hier gratis. Mocht je Relatieplanet al eens geprobeerd hebben en eens een andere grote relatiesite willen proberen, schrijf je dan eens in op Metjou.be

 

Relatiesites met persoonlijkheidstest

Relatiesites die voorzien zijn van een persoonlijkheidstest worden steeds populairder, maar we rekenen ze niet tot de zogenaamde grote relatiesites. Op een relatiesite met een persoonlijkheidstest kun je meestal niet zoeken naar andere singles, maar wordt je gematcht d.m.v. een profiel. In heel veel gevallen werkt dit ontzettend goed en een groot voordeel is dat je elkaars interesses weet en je dus direct een aantal goede gespreksonderwerpen hebt.

Daarnaast is het invullen van een persoonlijkheidstest erg leuk, omdat je door een dergelijke persoonlijkheidstest erg veel over jezelf te weten kan komen en daarnaast weet je hierdoor soms ook wat beter waar je naar op zoek bent. Wil je gewoon heel veel mensen ontmoeten om een even te chatten, dan is een datingsite met een persoonlijkheidstest waarschijnlijk niets voor jou.

 

Goede relatiesites met persoonlijkheidstest zijn o.a. EliteDating en Parship

 

Relatiesites voor 50 plussers

Ook als je 50+ bent, zijn er relatiesites die precies aansluiten bij wat je zoekt. Hierin is dan ook behoorlijk wat keuze. De populairste datingsite voor 50 plussers is 50 Plus Match, maar ook op Parship staan veel 50 plussers ingeschreven.

 

Relatiesites voor hoger opgeleiden

Aangezien veel hoger opgeleide singles erg weinig tijd hebben om op zoek te gaan naar de liefde van hun leven, staan er erg veel hoger opgeleide singles ingeschreven op een relatiesite. Ben jij hoger opgeleid en overweeg je om je in te schrijven op een relatiesite? Dan adviseren we je om eens een bezoekje te brengen aan EliteDating, Parship, of Match 4 Me.

 

De laatste werkt niet op basis van een persoonlijkheidstest, maar heeft als voordeel dat inschrijven razendsnel gaat, de eerste twee daarentegen zijn qua techniek veruit de beste datingsites van België.

 

Succesvol een partner vinden via een relatiesite

Als je geduldig bent en de tijd neemt om je profiel volledig te maken, is de kans erg groot dat je via een relatiesite een partner gaat vinden. We wensen je hier dan ook veel succes bij!Tja dat blijft een goede vraag. Mijn antwoord is: niet per sé. Zoals ik zei: ik versierde een vrouw die juist veel rijker was dan mij. Het ging om de klik. Ik denk dat veel vrouwen niets met..
Beide hebben hun voor en nadelen.  Het klassieke kantoor geeft een zeer persoonlijke begeleiding.  De tarieven liggen beduidend hoger dan bij een online relatiedienst vermits het kant..
Lesbisch daten kan zowel opwindend als uitdagend zijn. Het is belangrijk om de specifieke uitdagingen en kansen te begrijpen waarmee lesbiennes te maken krijgen tijdens het daten. ..
Het is waar dat vrouwen meestal niet zozeer op uiterlijk vallen, maar eerder op uitstraling. Een goede uitstraling gaat verder dan het uiterlijk en omvat verschillende aspecten zoals houding, licha..
Flirten via sms, maar ook via Whatsapp wordt inmiddels al door zoveel mensen gedaan dat het een eigen naam heeft. Namelijk flirt texting of text flirting. Hoe flirt je effectief via sms en regel je..
Mogelijk heb je zelf ook enkele relaties achter je, maar heb je geen kinderen. Vaak eindigen relaties na vele jaren en zijn er wel kinderen. Veel ouders kiezen ervoor zich volledig bezig te houden ..
Religie en spiritualiteit spelen een belangrijke rol in het leven van veel mensen. Wanneer twee mensen met verschillende religieuze of spirituele overtuigingen een relatie aangaan, kunnen er uitdag..
Er wordt vaak gezegd dat er maar één echte, ware liefde is in ons leven, maar deze opvatting is enigszins beperkt. Als er slechts één ware liefde zou zijn, zou de kans d..