Put je zelfvertrouwen niet uit je relatie en zijn goedkeuring maar uit jezelf.

Zorg ervoor dat je niet afhankelijk bent van zijn goedkeuring. Put je zelfvertrouwen uit jezelf. Geloof in jezelf en houd van jezelf. Alleen als je van jezelf houdt, zul je van een ander kunnen houden.

Emotionele intelligentie is de capaciteit om je eigen gevoelens en die van anderen te herkennen. Deze capaciteit zorgt ervoor dat je beter kan omgaan met je eigen emoties en de emoties in je relatie.Krijg je ook maagpijn van al die kopjes koffie? Heb jr nog hoofdpijn van de vorige ontmoeting toen uw mogelijke partner maar doorging over de klimaatverandering? Een eerste ontmoeting in ..
Met de affaires van Tiger Woods in het achterhoofd, denken wij niet meteen aan golfers als we ons de ideale man voorstellen. Maar volgens onderzoek van de datingsite Match.com zijn het daadwerkelij..
De casa nova’s onder ons weten het natuurlijk allang, maar het is nu ook wetenschappelijk bewezen: doen alsof je een moeilijk te veroveren schat bent, werkt! Uit onderzoek blijkt dat een vrou..
Je begint vol goede moed met internetdaten. Je schrijft een tof profiel, zoekt de mooieste foto’s van jezelf uit en verwacht vervolgens dat de contactverzoeken zullen binnenstr..