Laat liefdesverdriet niet winnen

Een gebroken hart: het overkomt iedereen - ook al voelt het alsof niemand kán begrijpen wat je doormaakt. Zette de andere een punt achter de relatie? Besloot jij dat het genoeg was? Onbeantwoorde of onbereikbare liefde? 

Wat de oorzaak van je liefdesverdriet ook is: verlies jezelf er niet in. Natuurlijk moet je door een rouwperiode. Maar pik - ondanks je gebroken hart - je normale activiteiten snel weer op. Ga weg met vrienden. Ga winkelen, sporten,... het maakt niet uit. Maar probeer af en toe je liefdesverdriet aan de kant te zetten voor iets leuks.

Nog niet bekomen van gebroken hart nummer een, of nummer twee dient zich al aan? Voorkom een leven lang liefdesverdriet: analyseer waarop het telkens fout loopt. Val je altijd op onbeschikbare mensen - concreet of emotioneel? Verwoest jaloezie elke keer weer je relaties? Kijk of er zich een patroon aftekent. En doorbreek het, voor je weer de scherven van je gebroken hart moet oprapen.Het aantal datingsites dat in de afgelopen jaren is gestart, is groot. Waarschijnlijk denkt de buitenwereld dat met een datingsite flink geld valt te verdienen. Degenen die daadwerkelijk een dating..
Elke man die date kan dit overkomen. Na een paar dates, lijkt een vrouw  haar interesse in het daten met je te verliezen Je weet niet waarom. Het maakt je heel onzeker..
Als lesbische single kan het soms lastig zijn om potentiële partners te vinden die bij je passen. Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse datingapps en -websites die specifiek gericht zijn op de..
Het is niet meer zo ongebruikelijk als vroeger voor een Belgische, christelijke man om een relatie te beginnen met een moslim vrouw. Traditioneel trouwden moslims alleen met moslims, maar ook in de..
Romantiek viert hoogtij in Brugge. Zwanen op de reitjes, middeleeuwse kronkelstraatjes en geplaveide pleintjes geven de stad een sfeervol cachet. ..
Voordat u een eerste afspraak maakt is het belangrijk dat u de persoon waarmee u afspreekt kunt vertrouwen. Zorg dat u een duidelijk en realistisch beeld van iemand vormt. ..
Met de affaires van Tiger Woods in het achterhoofd, denken wij niet meteen aan golfers als we ons de ideale man voorstellen. Maar volgens onderzoek van de datingsite Match.com zijn het daadwerkelij..
Flirten via sms, maar ook via Whatsapp wordt inmiddels al door zoveel mensen gedaan dat het een eigen naam heeft. Namelijk flirt texting of text flirting. Hoe flirt je effectief via sms en regel je..