Jaloezie bestaat uit twee elementen die iets over jou zeggen.

Dat is het goede nieuws. Want het betekent dat je geen zware gesprekken hoeft te voeren met je date, en dat je alleen iets aan jezelf hoeft te veranderen. Ga dus geen controle uitoefenen op je date, dat is best voor de jaloezie.

Die twee elementen dus. Het eerste is onzekerheid over je eigen positie ten opzichte van je date. Je weet gewoon niet welke plaats je inneemt in zijn of haar leven, en of het inderdaad is wat je denkt dat het is. Twijfelen, piekeren en tobben vormen een vruchtbare bodem voor jaloezie. Dat heeft met het tweede element te maken: je hebt het idee dat een ander krijgt wat jou eigenlijk toekomt. “En dan gaan ze zomaar naar ons cafeetje.” Dat gevoel.

 

Beslissing
De oplossing voor jaloezie ligt in jezelf. Wil je weten wat je positie in het leven van je date is? Waarschijnlijk heb je daar een goede kijk op, als je even nadenkt. Wat je date met anderen doet, is jouw beslissing niet en zal het nooit worden. Let er liever op wat jij krijgt, en neem het besluit of dat voor jou genoeg is. Zekerheid kun je alleen van jezelf krijgen.Bij speeddaten is het niet nodig om bij vele verschillende dating sites aangemeld te zijn om een leuke date te vinden. Aangezien bij een succesvolle date de eerste  indruk het belangrijkste is..
Eindelijk is het dan zo ver. Vandaag gaan jullie voor het eerst samen met zijn tweetjes op stap. Spannend. Iets waar je als single al lang naar hebt uitgekeken. Om het beste van jouw eerste date te..
Limburg, de betoverende provincie in België, herbergt een schat aan historische steden die je meenemen op een romantische reis door tijd en cultuur. Met pittoreske architectuur, smalle straatj..
Mannen vinden het fijn als je er vrouwelijk uitziet met vrouwelijke kleding en vrouwelijke gewoontes.  ..
Veel mensen denken dat seks altijd spontaan moet zijn, maar dit is een mythe die veel koppels doet twijfelen aan hun seksuele relatie. Het is normaal dat het verlangen naar seks niet altijd spontaa..
Wees jezelf: Wees altijd jezelf bij het daten. Probeer niet te veranderen wie je bent om iemand anders te behagen, want dit zal uiteindelijk leiden tot problemen en teleurstellingen. ..
De rijke Rose (Kate Winslet) en haar vriend Cal varen mee met de Titanic. Aan boord valt ze echter voor de arme Jack (Leonardo DiCaprio). Wanneer de boot begint te zinken, kiest ze er bewust voor o..
Je date is geregeld. Nu nog verzinnen wat jullie samen gaan doen. Naar café of de cinema werkt wel, maar is een beetje afgezaagd. Zeker als je al wat lange..