Hoe profiel aanmaken.

Een goed en duidelijk profiel maken is van cruciaal belang. Het is jouw persoonlijke visitekaartje en samen met een goede foto de manier om je te kenmerken en te onderscheiden van andere singles op datingsites! Vul daarom je profiel zo goed mogelijk in en doe dit serieus!

Hoe beter je profiel, des te beter de vrouwen een beeld van je krijgen. Dit is niet alleen goed voor het aantal reacties dat je ontvangt. Het voorkomt ook teleurstelling  als blijkt dat jullie niet bij elkaar passen. Hieronder vind je enkele handige en bruikbare tips:


Neem de tijd om je profiel goed in te vullen.

Je staat op het punt om je nieuwe partner te ontmoeten. Neem er dan ook rustig de tijd voor!

 

Plaats een foto op je profiel.

Profielen met foto’s worden echt veel meer bekeken dan profielen zonder foto’s. Plaats daarom een leuke actuele foto of beter nog foto’s!


Wees eerlijk!

We verzinnen allemaal wel eens een leugentje om best wil om maar je beter voordoen dan dat je bent of liegen over je leeftijd, uiterlijk of innerlijk zal alleen maar in je eigen nadeel werken. Vroeg of laat komt het toch wel uit!


Verzin een leuke tite voor je profiel.

Dit is vaak het eerste waar naar gekeken word. Verzin dus als het kan ook een leuke openingszin!Omschrijf in een paar zinnen wie je bent en waar je naar op zoek bent.

Je hoeft niet alles te vertellen en vermeld daarom alleen informatie die belangrijk is om te weten. Laat negatieve dingen zoveel mogelijk achterwege en je hoeft de vuile was niet buiten te hangen!


Vul je profiel zo volledig mogelijk in.

Wanneer er word gevraagd om extra onderdelen ook in te vullen, doe dat dan… Het is niet alleen goed voor je imago op de datingsite maar vaak werken datingsites ook met scores. Hoe beter je het profiel invult hoe hoger je score word, dit zorgt er weer voor wat dat je vaker bekeken word en dus meer reacties ontvangt van potentiële kandidaten!

 

Vul duidelijk in waar je naar op zoek bent en waar je niet naar op zoek bent.

Dit voorkomt een hele hoop reacties waar je helemaal geen zin in hebt. Het is helemaal niet erg om hard te zijn en duidelijk te zeggen wat je wel en niet wilt. Beter duidelijkheid in het begin dan een hoop gedoe achteraf.


Vermeld duidelijk waar je vandaan komt en waar je toekomstige partner vandaan moet komen.

Als je van te voren weet dat je geen zin hebt in een lange afstandsrelatie voorkomt dat een hoop ongemak!Je ziet iemand die je leuk vindt op een datingsite: mooie foto's, een tof profiel. Dus wil je contact opnemen. En dan begint de stress: hoe grappig moet ik zijn? Wat is een origineel bericht? Z..
Zorg ervoor dat je niet afhankelijk bent van zijn goedkeuring. Put je zelfvertrouwen uit jezelf. Geloof in jezelf en houd van jezelf. Alleen als je van jezelf houdt, zul je van een ander kunnen hou..
Datingsite PARSHIP is een datingsite voor voor hogeropgeleiden. In deze video geeft datingpsycholoog Mathilda van Maaren een aantal belangrijke tips voor je eerste date. ..
Hoe boek je het grootste succes op een online datingsite? Een leuke foto helpt. Maar een goede gebruikersnaam is minstens zo belangrijk. Kies er bij voorkeur één die begint met een le..