Hoe elke vrouw haar droomvent kan versieren... in 60 dagen

Dames, verheug u: de man van je dromen strikken duurt amper 60 dagen. Of toch als we Blake Lavak, de auteur van 'Own That Guy In 60 Days', mogen geloven. Het boek staat vol erg praktische - en ietwat dubieuze - tips: "Heb seks op de eerste date", bijvoorbeeld.

Het behulpzame boek van de 53-jarige Lavak is het resultaat van zeven jaar onderzoek in de "wereld van de single vrouw". De man wist naar eigen zeggen precies vast te leggen hoe succesvolle vrouwen een "grote vis" weten te strikken. Zijn boek zou de technieken bevatten waarmee Angelina Jolie Brad Pitt kon overtuigen zijn relatie met Jennifer Aniston te verbreken.

En het hoeft zelfs helemaal niet moeilijk te zijn: "Het is verbazend gemakkelijk om de juiste man te strikken met de juiste techniek. En toch zijn er zo veel geweldige vrouwen die hier niet in slagen. De vraag rijst dus: wat doen ze verkeerd? En wat moeten ze dan wel doen?"

Lavak begint met goed nieuws: "Je hoeft er niet uit te zien als een filmster. Een platte buik, witte tanden, grote lippen... Angelina Jolie haar uiterlijk had weinig met haar verovering van Brad Pitt te maken. Het maakt allemaal niet uit, zolang je maar deze simpele richtlijnen volgt."

Seks op de eerste date
Dan wordt de theorie van Lavak iets dubieuzer. De tijd dat vrouwen hun afstand moesten houden en mannen het veroverwerk deden, is volgens de schrijver voorgoed voorbij. "Vrouwen moeten het vanaf dag één 'heet' spelen. Wees proactief en wacht niet, maar spreek hém aan op dat feestje. Focus vanaf dan al je aandacht op hem, zodat hij verliefd wordt op het gevoel dat je hem geeft."

In de praktijk raadt Lavak iedere vrouw aan om de man gewoon zelf mee uit te vragen én het etentje te betalen - dat toont dat je de controle hebt blijkbaar. Verder is het ook geen goed idee om de man te laten wachten: Lavak is pro seks op de eerste date. "En vergeet hem niet meteen na de date een berichtje te sturen of te bellen om hem te bedanken." Wat je met zijn goede raad aanvangt, laten we aan jezelf over. Wij breken intussen ons hoofd over het feit of Lavak op zoek is naar de ware liefde, of gewoon een gemakkelijke date.Weer gaan daten, nadat je gescheiden bent, is heel erg spannend. En voor een alleenstaande moeder is het nog een stapje spannender. Hoe zullen je kinderen reageren? Accepteert hij wel dat je al kin..
Je date is geregeld. Nu nog verzinnen wat jullie samen gaan doen. Naar café of de cinema werkt wel, maar is een beetje afgezaagd. Zeker als je al wat lange..
Laat je niet opslokken door werk en dagelijkse beslommeringen, maak tijd om samen te zijn. Trek dagelijks een half uurtje uit om te praten over de gebeurtenissen van de dag, dingen die je op dit mo..
Wat is toch de aantrekkingskracht van Mr Wrong? Die knappe, maar hopeloze man door wiens toedoen je verstrikt raakt in een wereld van leugens, problemen, of zelfs schandalen, geweld en overspel? He..