Bepaal zelf hoe je een date ingaat!

Regelmatig ben je zenuwachtig zijn voor een date en dan heb je het gevoel hebben niet goed uit de verf te komen. Dat is natuurlijk jammer, want je hebt maar 1 kans om een goede eerste indruk te maken.

Je kunt er veel aan doen om je date goed te laten verlopen. Een gedegen voorbereiding helpt enorm. 

Jouw mindset

In die gedegen voorbereiding zit onder andere het jezelf voorbereiden op die date. Hoe denk je over jezelf, wat zeg je tegen jezelf en met welke mindset ga je de date in? 

Vertel daarom voordat je van huis gaat nog eens tegen jezelf in de spiegel waarom je zo leuk, interessant, grappig, enzovoorts bent. Wanneer u uw e-mailadres aan mensen geeft, kan het zijn dat deze persoon achter uw achternaam komt en daarmee ook aan uw adres. Dit kan gevaarlijk zijn.  ..
Eindelijk is het dan zo ver. Vandaag gaan jullie voor het eerst samen met zijn tweetjes op stap. Spannend. Iets waar je als single al lang naar hebt uitgekeken. Om het beste van jouw eerste date te..
Liefdesverdriet verwerken in 30 dagen met de bewezen methode om een verbroken relatie los te laten. ..
Een gebroken hart: het overkomt iedereen - ook al voelt het alsof niemand kán begrijpen wat je doormaakt. Zette de andere een punt achter de relatie? Besloot jij dat het genoeg was? Onbeantw..