Bel je na je eerste date ?

Nadat je een paar keer met elkaar gemaild hebt, wil je een volgende stap zetten om elkaar beter te leren kennen. Het lijkt dan voor de hand te liggen om even te bellen.  Is dat wel de beste keuze?  Een telefoongesprek voegt nieuwe informatie toe aan wat je van elkaar weet: je hoort elkaars’ stem en ontdekt de manier van spreken en formuleren.

Het grootste risico van telefonisch contact vóór je eerste date is dat het ertoe kan leiden dat je eerste date al niet eens meer plaats gaat vinden, want door te bellen met elkaar, ga je veel meer informatie uitwisselen.

Het blijft niet bij een gesprekje van een paar minuten en voor je het weet, vertel je zelfs meer dan je vooraf ooit zou willen.

Het gebeurt heel vaak dat zo’n lang telefoongesprek ertoe leidt dat een van beiden naderhand besluit de date af te zeggen. De informatie die uit het telefoongesprek is verkregen, geeft diegene bij nader inzien toch geen aanleiding om persoonlijk met elkaar af te spreken. Jammer, want dan mis je de kans om jezelf echt te laten zien.

 

Je privacy-bescherming is een ander nadeel van het bellen. Waar het mailen nog via de datingsite kan lopen, waardoor je je persoonlijke mailadres niet hoeft te verstrekken, moet je bij bellen toch je telefoonnummer prijsgeven. Als het contact niet is wat je ervan verwacht, beschikt de ander toch over je telefoonnummer. Er ontstaat daardoor een kans dat je nog regelmatig met telefoontjes lastiggevallen kunt worden.Kies niet zonder nadenken een vuurrode of helderpaarse lipstick voor een date, want de kleur van je lipstick heeft meer invloed dan je denkt. ..
Nadat je een paar keer met elkaar gemaild hebt, wil je een volgende stap zetten om elkaar beter te leren kennen. Het lijkt dan voor de hand te liggen om even te bellen.  Is dat wel de beste ke..
Beide hebben hun voor en nadelen.  Het klassieke kantoor geeft een zeer persoonlijke begeleiding.  De tarieven liggen beduidend hoger dan bij een online relatiedienst vermits het kant..
Er zijn meerdere redenen dat westerse mannen populair zijn bij Thaise vrouwen. Ten eerste hebben Thaise mannen vaak slechte eigenschappen. Ze zijn vaker laag opgeleid of werkloos, Thaise vrouwen ve..