Als je profiel maar weinig bezocht wordt, vinden vrouwen je niet aantrekkelijk

Een veelgehoorde klacht van mannen over online daten is: dat hun profiel maar weinig bezocht wordt door vrouwen.
Iets dat op zijn minst de indruk werkt, dat het aantal bezoeken aan het profiel, vaak gezien wordt als maatstaf voor populariteit en aantrekkelijkheid op een datingsite.

Wist jij dat aantrekkelijke vrouwen op een datingsite, alles behalve tijd hebben om profielen van mannen te bezoeken. Aantrekkelijke vrouwen worden op een datingsite namelijk vaak letterlijk overspoeld met berichten van mannen die met ze in contact willen komen. Waarbij 50 tot 100 berichten per dag geen uitzondering zijn.

 

De profielen die aantrekkelijke vrouwen bekijken op een datingsite, zijn dan ook hoofdzakelijk profielen van mannen, van wie ze een bericht gekregen hebben.

 

Dit betekent kortweg, dat als jij geen berichten stuurt aan vrouwen, je ook niet veel bezoek mag verwachten op je profiel.

 

Nu zijn er helaas datingsites die op een misselijke manier mannen proberen te verleiden om betalend lid op een datingsite te worden. Onder andere door met grote regelmaat te melden dat ze bezoek hebben gehad op hun profiel, of dat vrouwen ze als favoriet hebben opgeslagen. En zelfs worden er soms berichten gegenereerd, die zogenaamd afkomstig zijn van leuke vrouwen.

 

Totdat je betaald voor je lidmaatschap. Dan wordt het ineens verdacht stil op je date profiel en in je mailbox.
Gelukkig hoeven de populairste datingsites van ons land zich niet te verlaten op dit soort misselijke trucs.

 

Nogmaals, aantrekkelijke vrouwen bezoeken profielen van mannen niet spontaan in groten getale. En hetzelfde geldt voor het sturen van berichten. Gebeurt dat je wel, en met name vlak nadat je je hebt ingeschreven op een datingsite, dan kun je ervan uitgaan dat je bedonderd wordt. En is het beter maar gewoon helemaal te stoppen met het gebruiken van die datingsite.Meer dan de helft van de singles in ons land kijkt op tegen de komende feestdagen. Dat blijkt uit een onderzoek van online datingsite Parship. De feestperiode doorbrengen zonder partner, vinden ze ..
Kies niet zonder nadenken een vuurrode of helderpaarse lipstick voor een date, want de kleur van je lipstick heeft meer invloed dan je denkt. ..
Nadat Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) en haar Mr. Big (Chris Noth) besluiten om samen te gaan wonen, maken ze plannen om te trouwen. Hun oorspronkelijke idee om een ingetogen trouwfeest te h..
Fantastisch aan deze datingsite is dat de profielen zeer uitgebreid en gedetailleerd zijn. Je ziet dus bijna een x-ray van iemands persoonlijkheid. Als je het echt goed wil doen, ben je toch w..