datingsites (91)

Als je graag een goed beeld wilt van de mensen die staan ingeschreven dan zijn er een groot aantal datingwebsites die je de mogelijkheid geven om foto's te gaan beoordelen. Je krijgt dan foto's van mannen of vrouwen te zien en deze kun je gaan beoordelen. Dit is niet alleen tof om te doen maar zo krijg je ook meteen een goed beeld van welke vrijgezellen er allemaal op de datingwebsite aanwezig zijn. Neem dus snel eens een kijkje en schrijf je gratis in.

123sexmatch
De naam van deze datingsite spreekt natuurlijk voor zich en laat dan ook werkelijk niets aan de verbeelding over. Toch zullen velen zeker een warm gevoel aan deze site overhouden. De datingsite wil ervoor zorgen dat je als liefhebber niet veel moeite hoeft te doen om een spannende date te regelen. Zo zou je als je een beetje ervaren bent met online dating in een drietal stappen een match kunnen hebben.

Doelgroep

seksdating

40plus.be
40plus.be is de nieuwe, Belgische ontmoetingsplek voor iedereen die ouder is dan 40 en die liefde en nieuwe vriendschappen zoekt.

Doelgroep

40+ dating

50plusmatch
50plusmatch is een datingsite speciaal voor Belgische senioren. U vindt er voornamelijk 50 plussers maar ook veertigers zijn er vertegenwoordigd. 50plusmatch.be is de grootste datingsite voor ouderen van België.

Doelgroep

50+ dating | 60+ dating | gepensioneerden | hoger opgeleiden | liefde | ouderen | senioren | vijftigers | Vijftigjarigen | vijftigplussers | weduwes | weduwnaars | zestigers

Affaireplaats
Affaireplaats is de site waarop u uw ideale partner kan vinden. Of u nu vrijgezel of getrouwd bent bij Affaireplaats kan iedereen terecht die iemand speciaal zoekt. Voor een sexdate of voor een serieuze vaste relatie. Alles kan en alles mag.

Doelgroep

Seksdating

AfricanLove
Talloze Europeanen dromen ervan: een relatie met een Afrikaanse vrouw. Het exotische in deze vrouwen trekt deze mannen aan. Sinds er internet bestaat staat niets hen meer in de weg om Afrikaanse vrouwen te ontmoeten. Honderden, zo niet duizenden Afrikaanse singles staan op voor een kennismaking via internet. Er zijn diverse Afrikaanse chat-mogelijkheden om deze vrouwen beter leren kennen. En wie weet ontmoet je zo de vrouw van je leven. Ontdek hier de geheimen achter afro daten!

Doelgroep

afro dating

AfroIntroductions.com
Grootste Afrikaanse datingsite met meer dan 2 miljoen leden. AfroIntroductions.com is een vooraanstaande Afrikaanse datingwebsite die duizenden Afrikaanse singles aan hun ware liefde helpt. Word nu gratis lid, zodat u kunt browsen door onze Afrikaanse personals om de vrouw van uw dromen te vinden!

Doelgroep

afro dating


afroromance.com
This is an interracial dating services and personals site dedicated to those seeking real love. Thousands of white women and black men have been meeting on this site and created success stories of their own, not to mention the thousands of black women and white men dating and finding love on this website too. Black singles and white singles - that's what we do. And we're responsible for 1000's of happy interracial relationships worldwide.

Doelgroep

afro dating

Alleenstaande Mamas
Alleenstaande vrouw met kinderen? Geen probleem voor deze mannen! Mannen vinden het niet erg dat je kinderen hebt, anders zouden ze zichzelf niet op deze datingsite aanmelden.

Doelgroep

alleenstaande moeders dating | alleenstaande ouders | moeders | ouders met kinderen | vrouwen met kinderen

Alleenstaande Papas
Alleenstaande papa met kindjes? Deze vrouwen zijn dol op je! Alleenstaande mannen met kinderen: dat werkt als een magneet op vrouwen. Schrijf je hier in om een partner te zoeken. Alleenstaande-Papas.be is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande papa's (en mama's) in België die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 50 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Papas.be uitgegroeid tot de grootste én meest actieve communities voor alleenstaande ouders.

Doelgroep

alleenstaande ouders | mannen met kinderen | ouders met kinderen

Alternatief daten
Alternatief daten is een gewone algemene datingsite. Deze is speciaal gemaakt voor alto’s !De site zelf is ook een goed alternetief voor de doorsnee datingsite. Je hebt tegenwoordig zoveel datingsites dat je bijna niet meer weet welke je moet kiezen. Je zou daarom uit soort van protest voor alternatief daten kunnen kiezen maar dat is niet het idee achter de site. Mensen met tattoo’s bijvoorbeeld zijn ook van harte welkom!

Doelgroep

alternatief daten