Algemene datingsites

algemene datingsites Algemene datingsites zijn datingsites waar iedereen welkom is. Op algemene datingsites zijn mensen van allerlei leeftijden en met verschillende achtergronden, etniciteiten en religies te vinden. In België bestaan tientallen algemene datingsites. Prettig aan dergelijke online datingsites is dat er geen specifieke focus is op geaardheid, religie of opleidingsniveau.

Als je op zoek bent naar een echte date of een serieuze relatie dan kun je je het beste inschrijven bij één van onderstaande datingsites. Deze dating websites hebben normaliter de grootste ledenaantallen, waardoor het dus eenvoudiger is om een goede match te vinden. Daarbij zijn deze datingsites door hun omvang ook groter in opzet. Dit uit zich onder meer door de vele mogelijkheden die je kunt inzetten om je profiel op te zetten, de uitgebreide zoekfunctie en door de extra matching services.

Je kunt bij veel algmene datingsites ook een persoonlijkheidstest invullen. Door middel van deze test wordt je persoonlijkheid geëvalueerd, zodat je in aanraking kunt komen met zielsverwanten. Deze personen hebben - op basis van hun persoonlijkheidstest - een sterke overeenstemming met jouw persoonlijkheid. Zo wordt het je dus makkelijk gemaakt om een goede match te vinden en heb je een goede mogelijkheid tot een toffe date.

Grote datingsites hebben ook het voordeel dat ze voortdurend worden verbeterd en aangepast. Hierdoor moeten ze inspelen op de laatste ontwikkelen en kun je gebruik maken van de meest geavanceerde communicatiemogelijkheden. Voor gebruikers is tevens het voordeel dat deze datingsites gewoonlijk veel aanmeldingen hebben. Je hebt er dus veel keus en dat onder een grote diversiteit van leden. Je kunt je gratis voor al deze datingsites aanmelden.

Schrijf je gratis in bij enkele datingwebsites die we voor jou hebben geselecteerd, je hebt dan gegarandeerd genoeg keuze om een goede match te vinden!

Relatieplanet
Relatieplanet
Relatieplanet is met meer dan 5.000.000 leden, de grootste datingwebsites van de Benelux. Bovendien is zij een van de oudste en bekendste datingwebsites van België. Relatieplanet bestaat al sinds 2002. Relatieplanet is er voor iedereen. Hoger opgeleiden, jongeren, ouderen, hetero's en homo's. Iedereen is welkom op relatieplanet. Relatieplanet staat bekend als een actieve en betrouwbare datingsite. Met Relatieplanet kun je op een leuke, laagdrempelige manier andere singles ontmoeten. Veel functies op de website zijn gratis. En als je echt serieus wilt worden kun je een proefabonnement nemen om zo testen of online daten iets voor jou is. Doordat Relatieplanet zoveel leden heeft is je kans om leuke andere vrijgezellen te vinden ook heel hoog. Het design en gebruik van de website kan worden omschreven als degelijk.


Website openen Meer informatie

Parship
Parship
Parship is één van de grootste datingsites in België. De website richt zich vooral op singles die serieus op zoek zijn naar een relatie. Het merendeel van de leden is hierbij tussen de 28 en de 55 jaar. Parship is gestart in 2001 en heeft op dit moment zo'n 80.000 leden. De missie van Parship is om singles een stabiele, gelukkige relatie te laten vinden. Zo'n 75% van de leden is hoogopgeleid


Website openen Meer informatie

Be2
Be2
Be2 is een grote internationale speler in dating die al vele jaren op de Belgische markt actief is. Bijzonder aan de Be2 site is dat het een unieke en leuke persoonlijkheidstest biedt waardoor je niet alleen zeer goed kan worden gekoppeld aan soulmates, maar waarmee je jezelf waarschijnlijk ook een stuk beter gaat leren kennen. De resultaten van deze test kun je delen en zijn dan door andere leden van de website op te vragen. Hierdoor krijg je ook een goed beeld van anderen wanneer je hun profiel bekijkt.


Website openen Meer informatie

Metjou
Metjou
MetJou is een algemene online datingsite, met leden vanaf de 18 jaar en een grote diversiteit. Door haar algemene karakter kan iedereen zich aanmelden en er op zoek gaan naar een toffe partner. Het is een goede datingsite en handig in gebruik. Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel en volgens de oprichters moet daten gewoon gezellig zijn.


Website openen Meer informatie

Meetplaza
Meetplaza
MeetPlaza.be is een kwalitatieve datingsite met duizenden vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of een persoon om activiteiten en interesses te delen. De datingsite van Meetplaza is erg overzichtelijk, duidelijk en transparant. Zo vind je op de site onderdelen als een profielenzoeker, een fotoviewer, succesverhalen en zelfs een online magazine. En omdat alle informatie op de datingsite duidelijk geclusterd is, kun je gemakkelijk vinden waar je naar op zoek bent.


Website openen Meer informatie

Meetic
Meetic
Meetic.com is één van de bekendste internationale datingsites op het internet. Meetic is dan ook niet alleen actief in landen als Nederland en Belgi¨, maar biedt haar diensten in een groot aantal landen in de wereld aan. Wat meteen opvalt bij het bezoeken van de datingsite is de professionele uitstraling.

Ben je met andere woorden op zoek naar een goede datingsite die je een goede kans biedt om nieuwe mensen te leren kennen en die internationaal actief is? In dat geval is Meetic voor jou ongetwijfeld een interessante keuze!


Website openen Meer informatie


Rendez-Vous
Rendez-Vous
Oudste datingsite van Belgie De site is opgericht in 1997 en heeft intussen talloze alleenstaanden aan een mooie relatie geholpen. Met behulp van moderatoren wordt de website ook veilig en betrouwbaar gehouden.


Website openen Meer informatie

Tesamen
Tesamen
Tesamen is een uitzondering in de datingwereld. Een concept dat we ook in andere landen niet vaak tegenkomen. Tesamen vwz is namelijk niet commerciëel en opgezet door het echtpaar Marijke van Wezer en Peter Menu, vanuit het verlangen mensen gelukkig te maken met een nieuwe relatie.


Website openen Meer informatie