Citydate

CityDate organiseert speeddates in de belangrijkste Vlaamse steden. Ontmoet 7 à 10 singles 7 minuten lang tijdens één spannende avond.

CityDate speeddating events organiseert speeddating events voor mannen en vrouwen. Zij zijn een vennootschap die in België speeddates organiseert in Antwerpen, Gent, Leuven.

In een beperkte tijdspanne kunnen nieuwe contacten gelegd worden in een sfeervolle omgeving. Hun speeddate events verlopen op een ongedwongen manier, zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.  Bovendien vinden de speeddating events plaats in gezellige restaurants en bars die centraal gelegen zijn. Ze streven ernaar elke deelnemer een aangename avond te bezorgen!

 

Speeddating is een concept waarbij je gedurende een avond meerdere potentiële partners spreekt. Singles van 22 tot 56 jaar ontmoeten elkaar in een sfeervolle setting en leren elkaar op 6 minuten net voldoende kennen voor een ‘ja’ of een ‘nee’. Wie weet ontmoet je een partner voor het leven of gewoon een fijne vriend/vriendin met dezelfde interesses als jij. Wie je leuk vond, kan je achteraf snel terugvinden via het online matchsysteem. 2 bonnetjes voor gratis drankjes zijn inbegrepen voor alle daters.

 

 

CityDate werd opgericht door Anthony en Sien en is gespecialiseerd in speeddating. De twee leerden elkaar zelf kennen tijdens een speeddatingevenement.Volgens hen is speeddaten dan ook de ideale manier om andere singles te leren kennen als je niet vaak in contact komt met nieuwe leeftijdsgenoten.

 


Website Citydate openen