Citydate

CityDate organiseert speeddates in de belangrijkste Vlaamse steden. Ontmoet 7 à 10 singles 7 minuten lang tijdens één spannende avond.

CityDate speeddating events organiseert speeddating events voor mannen en vrouwen. Zij zijn een vennootschap die in België speeddates organiseert in Antwerpen, Gent, Leuven.

In een beperkte tijdspanne kunnen nieuwe contacten gelegd worden in een sfeervolle omgeving. Hun speeddate events verlopen op een ongedwongen manier, zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.  Bovendien vinden de speeddating events plaats in gezellige restaurants en bars die centraal gelegen zijn. Ze streven ernaar elke deelnemer een aangename avond te bezorgen!

 

Speeddating is een concept waarbij je gedurende een avond meerdere potentiële partners spreekt. Singles van 22 tot 56 jaar ontmoeten elkaar in een sfeervolle setting en leren elkaar op 6 minuten net voldoende kennen voor een ‘ja’ of een ‘nee’. Wie weet ontmoet je een partner voor het leven of gewoon een fijne vriend/vriendin met dezelfde interesses als jij. Wie je leuk vond, kan je achteraf snel terugvinden via het online matchsysteem. 2 bonnetjes voor gratis drankjes zijn inbegrepen voor alle daters.

 

 

CityDate werd opgericht door Anthony en Sien en is gespecialiseerd in speeddating. De twee leerden elkaar zelf kennen tijdens een speeddatingevenement.Volgens hen is speeddaten dan ook de ideale manier om andere singles te leren kennen als je niet vaak in contact komt met nieuwe leeftijdsgenoten.

 


Website Citydate openen
Mocht u reeds lid zijn geweest van deze relatiesite zijn we zeer benieuwd naar uw (succes)verhalen of eventuele klachten. Zo kunnen we deze review blijven updaten en u zo volledig mogelijk blijven informeren.

Ik ben in april in Antwerpen voor de eerste keer naar een speeddate gekomen. Uiteraard was ik op voorhand wel wat zenuwachtig maar ik vond het een heel leuke avond! Samen met een vriendin hebben we ons goed geamuseerd! Ik heb leuke jongens leren kennen en heb nog steeds contact met 1 van hen. Misschien wordt het meer maar dat zien we nog wel. Maar los daarvan ben ik heel blij dat ik de stap heb genomen en heb al heel wat vriendinnen aangemoedigd om het ook eens te proberen!

Annelies

 

Samen met 2 vriendinnen had ik mij voor de eerste keer ingeschreven voor het Citydate event in Antwerpen.

We wisten vooraf niet heel goed wat we mochten verwachten, hadden stiekem ook een beetje (gezonde) zenuwen, maar de avond is super hard meegevallen.
We hebben die avond ook meteen 2 leuke jongens - ook vrienden van elkaar - leren kennen waar we achteraf iets mee gaan drinken zijn en ondertussen al een aantal keer mee hebben afgesproken. (Karlien)

Wat ik vooral fijn vind aan deze ervaring is dat dit een leuke manier is om nieuwe mensen te leren kennen en zo je vriendengroep uit te breiden.
Ik heb dus een leuke ervaring met jullie CityDate speeddate event, dankjewel!

 

Ik vond het een leuke ervaring en heb mij trouwens direct ingeschreven om dit nog eens te doen.

Maarten

 Website Citydate openen