Christelijke datingsite

Ga jij als een Christen door het leven en ben je op zoek naar een serieuze relatie? Dan passen deze christen datingsites goed bij je. Deze websites zijn gemaakt voor en door Christenen; wat betekent dat iedereen dezelfde normen en waarden heeft.

Tegenwoordig is lang niet altijd makkelijk om een leuke Christelijke meid of jongen te vinden. Iemand die hetzelfde denkt als jou en god op de eerste plaats heeft staan. Bij deze christen dating sites kun je je gratis aanmelden en met verschillende soortgenoten in contact komen.

ChristianCupid.com
ChristianCupid.com is een christelijke datingsite die christelijke mannen en christelijke vrouwen helpt met het vinden van christelijke vrienden en langdurige relaties. Blader door de contactadvertenties om nieuwe en interessante mensen te vinden die hetzelfde geloof en waarden als u hebben. Als u geïnteresseerd bent in de christelijke matchmaking, chat of penvrienden, schrijf u dan nu gratis in en start met het ontmoeten van christelijke singles !

Doelgroep

Dakloze licht miljonairsvrouwen op via datingsite
06/06/2008
Een Amerikaanse dakloze wordt ervan beschuldigd dertien vrouwen te hebben opgelicht via een datingsite.
Beste datingsite
28/01/2015
Het wemelt van de datingsites in ons land. Je kan de radio of TV niet aandoen of je hoort of ziet een reclame van een datingsite langskomen. De ene datingsite schermt met het aantal leden, een andere richt zich speciaal op 50+’ers of hoogopgeleiden. Ook zijn er sites die de nadruk leggen op het inventief matchen van de leden.
Slechte blind date, happy end
16/06/2014
Na een eerste blind date die niet van een leien dakje loopt, beslissen Jim (Adam Sandler) en Lauren (Drew Barrymore) elkaar nooit meer te zien. Tot ze elkaar weer tegenkomen op vakantie....
Iraanse regering start eigen datingsite
30/06/2015
In Iran is de datingsite Hamsan Tebyan gelanceerd. Opmerkelijk is vooral dat het initiatief voor het online platform afkomstig is van de Iraanse overheid, die daarmee een aantal probleemsituaties hoopt te kunnen oplossen.
Journaliste ontdekt gruwelijke datingsite voor pedofielen
07/12/2014
Een undercoverjournaliste van de Britse krant Sunday Mirror heeft een walgelijke datingsite voor pedofielen ontdekt. Ze kwam er in contact met verscheidene mensen die een gezin willen stichten om vervolgens hun geliefden herhaaldelijk aan te randen.
Man verbaast met afwijzing op datingsite
09/12/2015
Afgewezen worden is nooit leuk, maar de ene manier om het te doen is wel beter dan de andere. Een man op datingsite Ok Cupid toonde hoe je netjes te werk gaat en kreeg veel respect van zijn date.
Belgische kippen hebben eigen datingsite
21/03/2007
De Vereniging voor Ecologische Leef- en Teeltwijze (VELT) heeft een datingsite voor biologische kippen opgezet. Mensen die hun haan of kip willen laten paren kunnen elkaar vinden via de site www.kippenseks.be.
Dit is de aantrekkelijkste datingfoto
12/09/2013
Een goede profielfoto op een datingsite moet aan enkele criteria voldoen, maar het perfecte kiekje bestaat niet. Of toch? Onderzoekers hebben een poging gedaan om te ideale vrouw en de perfecte man samen te stellen op basis van enquêteresultaten van MTV.
Mariah Carey promoot single op datingsite
03/06/2015
Mariah Carey heeft een profiel aangemaakt op de datingsite Match. Tot nu toe gebruikt de zangeres, die sinds het afgelopen najaar single is, het profiel echter vooral om haar nieuwe nummer Infinity te promoten.
Vermijd deze mannen op datingsites
05/01/2012
Wie zich als nieuwjaarsvoornemen 'een goed lief' wil zoeken, waagt haar kans misschien op een datingsite. Pas echter op voor deze vijf types mannen die online een droomprins lijken, maar in het dagelijks leven erg tegenvallen.