C-date

C-date, ook bekend onder de naam C-dating, is een mooie, smaakvolle casual dating site voor mensen die opzoek zijn naar spannende relatie zonder wederzijdse verplichtingen. Als u op zoek bent naar een affaire, een nieuwe opwindende belevenis of de verwerkelijking van uw erotische fantasieën kunt u op C-dating gemakkelijk gelijkgestemden vinden.

Ook is dit platform ideaal voor mensen die willen vreemdgaan. Hoewel, Victoria Milan hier misschien een voorsprong heeft. Niettemin, de verhouding tussen vrouwen en mannen ligt in het voordeel van de mannen. 58 % van de premiumleden van C-Date zijn vrouwen. C-Dating bevat een uitstekende casual matching service en helpt u bemiddelen bij het vinden van leden die bij uw voorkeuren passen. Het is gemakkelijk om een persoonlijk profiel op te zetten met o.a. de seksuele voorkeuren van uw casual date. U kunt zich hier onder nu gratis laten inschrijven om een indruk te krijgen van deze spannende casual dating service.

C-date
C-date is geschikt voor mensen op niveau die open staan voor een nieuwe levensstijl. Om nieuwe ervaringen op te doen of om meer variëteit in uw leven te brengen. Casual dating kan worden gedefinieerd als relaties zonder verplichtingen, maar hoe we het ook definiëren, een ding is zeker: casual dating wordt steeds populairder . Maar waarom?

Doelgroep

afspraakjes | losse contacten | seks | sexdating | anoniem daten


‘Belgen op één na meest galante minnaars’
30/01/2012
Belgen behoren tot de meest galante minnaars van Europa. Zeven op de tien vinden het belangrijker dat zijn of haar partner een orgasme krijgt dan zijzelf. Enkel de Nederlanders zijn nog meer begaan met hun partner.
Hoger loon = meer interesse voor erotische dating
06/09/2011
Uit cijfers van de datingsite C-Date blijkt dat er een verband bestaat tussen het gemiddeld inkomen in een land en het aantal mensen dat op internet op zoek gaat naar een pikante date.
Belgen hebben na Brazilianen het meeste seks
03/06/2013
De lente is nog niet om over naar huis te schrijven, maar Belgen weten hoe ze die sluimerende winterdepressie kunnen tegengaan: met een spannend avontuurtje. Uit internationaal onderzoek van datingsite C-date blijkt namelijk dat 13,6 procent van de Belgen dagelijks seks heeft. Daarmee neemt ons land na Brazilië (22,2 procent) de tweede plek in op de internationale ranglijst.
Datingsites niet altijd wettelijk in orde
25/08/2014
De consumentenorganisatie Test-Aankoop wil dat de FOD Economie een onderzoek opstart naar de onwettige praktijken van sommige datingsites. Uit een onderzoek van Budget & Recht, het financiële tijdschrift van de consumentenorganisatie, is namelijk gebleken dat verschillende van die sites de wet niet respecteren. Test-Aankoop heeft de overheidsdienst op de hoogte gebracht en vraagt dat de sites tot de orde worden geroepen.
Belgen geven weinig om Valentijn
08/02/2013
Hoewel Valentijn de jaarlijkse hoogmis van de romantiek is, gebeurt er op 14 februari niet veel spannends in België. Dat blijkt uit een recent onderzoek van datingsite C-date.
De perfecte date
31/01/2012
De perfecte date is een programma dat op VTM De bachelor moet doen vergeten. Dat is gelukt, al is dat de verdienste van De bachelor zélf: van de afvalrace met vrijgezel Jeoffrey blijft een week na de finale alleen opgedroogd lichaamsvocht over. De perfecte date is ook een soort iene-miene-mutte: drie mannen mochten op blind date met Sara, een nette meid uit Aalst die vier jaar geleden haar man verloor.
Beste datingsite
28/01/2015
Het wemelt van de datingsites in ons land. Je kan de radio of TV niet aandoen of je hoort of ziet een reclame van een datingsite langskomen. De ene datingsite schermt met het aantal leden, een andere richt zich speciaal op 50+’ers of hoogopgeleiden. Ook zijn er sites die de nadruk leggen op het inventief matchen van de leden.
Slechte blind date, happy end
16/06/2014
Na een eerste blind date die niet van een leien dakje loopt, beslissen Jim (Adam Sandler) en Lauren (Drew Barrymore) elkaar nooit meer te zien. Tot ze elkaar weer tegenkomen op vakantie....
Ex-Miss België zoekt een date
13/02/2014
Waregem - Ex-Miss België Joke van de Velde zoekt een date om haar te vergezellen tijdens de match van Essevee tegen Cercle Brugge aanstaande zaterdag.
Nerds op speeddate
25/10/2007
De vier resterende beauty's krijgen de opdracht om hun nerd te restylen. Stylisten Jani Kazaltzis en Maik de Boer beoordelen het resultaat. Met hun hippere kleren en nieuwe kapsel zijn de nerds helemaal klaar voor een avondje speeddaten met ex-Miss België Joke Van de Velde, RTL-presentatrice Evelien, Familie-actrice Vandana De Boeck en Roos, het naaktmodel dat de nerds in een vorige aflevering moesten tekenen. Wie hen het minst charmeert, valt af. (dkc)
Uitschelden is het nieuwe daten
21/10/2010
Weg met speeddaten, tijd voor 'speed haten': deze nieuwe trend geeft singles de kans hun frustraties over daten te ventileren.
UITGAAN. Massaal op date
07/02/2013
ANTWERPEN - Eén locatie en honderden deelnemers uit verschillende leeftijdscategorieën en regio’s. Dat is het idee achter een Mega-Date. Op 10 februari geeft organisator Easy-date singles uit heel Vlaanderen een unieke kans de ware te ontmoeten.
Veilig daten doe je zo
21/04/2013
Een onderzoek van datingwebsites Jdate heeft uitgewezen dat de meeste mensen ervan overtuigd zijn dat nieuwe mensen online leren kennen veiliger is dan iemand ontmoeten in een bar. Huwelijks- en gezinstherapeute Rachel Sussman geeft tips om elke date veilig te laten verlopen.
Ongewone datingsites
27/02/2008
Dronken door relatieproblemen
12/05/2015
Veurne - Verschillende beklaagden die voor de politierechter moesten verschijnen, schreven hun verkeersovertredingen toe aan relatieproblemen.