C-date

C-date is geschikt voor mensen op niveau die open staan voor een nieuwe levensstijl. Om nieuwe ervaringen op te doen of om meer variëteit in uw leven te brengen. Casual dating kan worden gedefinieerd als relaties zonder verplichtingen, maar hoe we het ook definiëren, een ding is zeker: casual dating wordt steeds populairder . Maar waarom?

Casual dating, wie wilt dat niet? C-dating.be heeft de kracht, want hoe je het ook wendt of keert: iedereen is vroeg of laat toe aan intieme contacten. Casual betekent letterlijk zonder verplichtingen en dat is dan ook precies het motto dat de spijker op z’n kop slaat. Hier worden vrijblijvende ontmoetingen mogelijk gemaakt, die mogelijk in een relatie uitmonden of misschien alleen in een avontuurlijke eerste date met bijbedoelingen. Moge duidelijk zijn dat alles kan en alles mag op de website C-dating. Je dromen en wensen worden werkelijkheid. Benieuwd geworden en geïnteresseerd geraakt? Lees dan snel verder. In dit artikel leggen wij je uit hoe deze website werkt en wat deze werkwijze onderscheidt van de andere datingsites, laten we positieve en negatieve punten aan bod komen en lichten we de kosten voor je uit. Doordat wij je een eerlijke beoordeling van deze speelse datingsite geven, ontdek jij of C-dating.be het aanmelden waard is. Je komt er vandaag achter!

 

Wat maakt C-dating.be anders dan andere datingsites?

 

Mensen van niveau vind je niet overal. Mensen van niveau die een net wat andere leefstijl hanteren dan de rest van de mensen, vind je dus al helemaal niet snel. Toch is dit de doelgroep waar C-dating.be zich op richt. Hier vinden passie en niveau elkaar. In plaats van doelen op het verkrijgen van lange relaties, richt C-dating.be zich op contacten die gelegd worden voor een korte tijd. Mensen die op zoek zijn naar toekomstperspectief, kunnen hun heil dus beter elders zoeken. Zo kun jij je avontuur één of twee keer beleven met eenzelfde persoon en daar houdt het bij op. De ene relatie is de ander niet, wat ook één van de speerpunten is van deze website. Regels zijn niet strikt meer en ook open relaties maken hun comeback en zijn hot als nooit te voren. Of je nu vrijgezel bent, getrouwd, of een stel op zoek naar een avond contact met een ander persoon of stel. Erotische avonturen kunnen worden beleefd, zonder gene. Vul je gegevens in, zoek op provincie om je contact makkelijk voort te zetten in real life en voor je het weet heb jij al een spannende date. Wat zou er gaan gebeuren?

 

Gratis vs. betaald membership

De registratie is geheel gratis, maar met een betaald membership kun je natuurlijk veel meer kanten uit. Voor een premium lidmaatschap betaal je wel een flink bedrag: in één keer worden er drie maanden afgeschreven. Dit kost je ongeveer 90 euro. Wat je hiermee kunt? Berichten ontvangen en versturen en zo dus misschien wel die ene date regelen waar jij al heel lang op zat te wachten.

 

Negatieve punten

 

Heb jij eenmaal die date gevonden? Dan is het geluk waarschijnlijk van korte duur, want iedereen weet hier dat casual dating geen relatie zal gaan worden. Het gevaar hiervan is dat je lang lid blijft. Wil je dit niet? Dan is het ontzettend moeilijk om van dit lidmaatschap af te komen. Ook al staat in de algemene voorwaarden dat het lidmaatschap op elk willekeurig moment kan worden beëindigd, in de praktijk is dit haast onmogelijk. Het bedrijf is gevestigd in Luxemburg en je zou voor opzegging een fax moeten sturen naar Duitsland, wat niets uit lijkt te halen. Mails worden amper of helemaal niet beantwoord. Ook de leden lijken soms te mooi om waar te zijn. Bestaande leden die niet tevreden zijn, bevestigen dat iets dat te mooi om waar te zijn ook vaak echt te mooi is om waar te zijn. Ook de homoseksuele doelgroep lijkt uitgesloten te worden, want bij registratie kunnen vrouwen niet aangeven dat zij vrouwen zoeken en mannen niet aangeven dat zij mannen zoeken. Jammer, want casual dating zonder regels zou ook geen uitzonderingen moeten maken op seksuele voorkeur.

 

Positieve punten

 

Gelukkig wordt er voor de rest wel genoeg aandacht geschonken aan uiterlijke kenmerken. Kom op deze manier in contact met jóúw type! Natuurlijk is het ook een discrete manier om op zoek te gaan naar een passionele avond. Op een website waar niveau en passie elkaar zouden moeten ontmoeten, verwacht je toch wel wat meer van je date dan wanneer je naar een ordinaire sekswebsite zou gaan.

 

Eindbeoordeling

 

Het idee van C-dating.be lijkt zo mooi. Een website waar casual daten mogelijk wordt gemaakt en er geen strikte regels gelden, maar dit lijkt in de praktijk toch anders uit te pakken dan bedoeld. Inschrijven kost behoorlijk wat geld en uitschrijven is bijna niet mogelijk. Bovendien blijken een aantal profielen daadwerkelijk te mooi te zijn om waar te zijn. Wij zouden je niet aanraden je hier in te schrijven, maar niet geschoten is natuurlijk altijd mis.


Website C-date openen

afspraakjes | losse contacten | seks | sexdating | anoniem daten | Casual dating | Discrete ontmoetingen | Erotische avonturen | Erotische dating | Datingsites voor volwassenen | Datingsite voor casual relaties | Vrijblijvende dating | Seksueel contact | Datingsites voor vrijblijvende relaties | Flirten | Spannende afspraakjes | Erotische dates | Datingsite voor avontuurlijke singles | Datingsite voor sensuele mensen