Be2

Bekend voor de wetenschappelijke persoonlijkheidstest be2 is een van de grootste en bekendste datingsites, met 16 miljoen leden in dertig landen. Je moet voor het opmaken van je profiel een persoonlijkheidstest invullen. Deze test is wetenschappelijk ontwikkeld en ligt aan de basis van de werking van be2.be.

Wanneer u niet zo gemakkelijk de liefde van uw leven vindt in het echte leven, is het wel zo prettig om via het internet een leuke date te vinden. Veel mensen worden door alle negatieve berichten over datingsites toch tegengehouden, ondanks dat er veel leuke datingssites zijn. Online dating van Be2 kan u helpen om van uw single status af te komen. Via internet een date zoeken, opent namelijk voor veel mensen een hele nieuwe wereld. Het is namelijk veel gemakkelijker om mensen te ontmoeten, die ook nog eens goed bij u passen én op zoek zijn naar een leuke date. Bij Be2 worden namelijk matches gemaakt aan de hand van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Hierdoor wordt het zoeken naar een goede relatie nog gemakkelijker.

 

Wat maakt X anders dan andere datingsites?

 

Be2.be tilt online daten naar een hoger niveau. De online datingsite kan dan ook wel worden bestempelt als een online relatiebureau. Voornamelijk de persoonlijkheidstest voor het aanmelden is een groot verschil met andere datingsites. Op die manier is het namelijk gemakkelijker om mensen aan elkaar te koppelen die ook daadwerkelijk een goede match vormen qua persoonlijkheid. Deze persoonlijkheidstest is wetenschappelijk bewezen en zoekt dan ook echt de juiste personen voor u. U hoeft dan ook niet urenlang de website te doorzoeken op profielen die u misschien interessant vindt. U krijgt na de gratis test meteen mensen te zien die bij u passen. Ook bepaalt u zelf welke personen uw foto’s mogen bekijken en wie contact met u mag leggen. Het is dan ook een zeer betrouwbare manier van het zoeken naar een gelukkige relatie. Be2 heeft met deze test al vele stellen bij elkaar gebracht.

 

Gratis vs. betaald membership

 

Het aanmelden bij Be2.be kost tussen de 15 en 30 minuten. Er moet namelijk een vragenlijst worden ingevuld, waardoor kan worden vastgesteld welke andere leden het beste bij u passen. Gratis leden kunnen eigenlijk zeer weinig dus i komt er niet onderuit om betaald lid te worden. Het is daarom niet mogelijk om eerst gratis te proberen en u zult dus moeten betalen om van Be2 gebruik te kunnen maken. Het betaald membership is vrij prijzig en dus is het wel zo fijn om te kunnen proberen. Dit kan voor een klein bedrag de eerste maand, maar moet wel op tijd worden opgezegd, anders wordt er automatisch verlengd.

 

Negatieve punten

 

Helaas heeft Be2 een aantal tekortkomingen. Zo is het niet zo gemakkelijk om iemand zelf te vinden via de zoekoptie. Er wordt dus voornamelijk nadruk gelegd op het vinden van anderen door middel van de persoonlijkheidstest. Veel gebruikers hebben soms het gevoel dat zij als gratis lid ook regelmatig nepberichten krijgen van andere leden. Het aantal leden valt sommige van hen ook erg tegen. De datingsite is prijzig, maar kan worden geprobeerd. Let er echter op dat een maand automatisch wordt verlengd.

 

Positieve punten

 

Groot voordeel van Be2.be is dat er wordt ingeschreven met een persoonlijkheidstest. Er wordt dus voor u gezocht en dat maakt het vinden van een partner wel makkelijker. U heeft namelijk al veel overeenkomsten uit de persoonlijkheidtest. Daarnaast zit de lay-out van de site goed in elkaar en is ook de gebruiksvriendelijkheid van de site erg goed. Het is makkelijk om de site te gebruiken en contact te leggen met dates via de website van Be2.

 

Conclusie Be2

 

Be2 is 1 van de datingwebsite voorzien van een persoonlijkheidstest. Van deze datingwebsites beschikt Be2 over de minst uitgebreide, maar daarmee wel weer degene die het minste tijd kost om in te vullen. De singles op Be2 hebben voornamelijk een hogere opleiding dan gemiddeld en bevinden zich in de leeftijdsgroep 30+.


Website Be2 openen

algemeen | 40+ dating50+ dating | 60+ dating | gepensioneerden | ouderen | senioren | vijftigers | Vijftigjarigen | vijftigplussers | weduwes | weduwnaars | zestigers| hoger opgeleiden | liefde

Mocht u reeds lid zijn geweest van deze relatiesite zijn we zeer benieuwd naar uw (succes)verhalen of eventuele klachten. Zo kunnen we deze review blijven updaten en u zo volledig mogelijk blijven informeren.

Reviews over Be2 gevonden op het internet

Best aardig, maar kan veel beter
Patrick
Be2 is 1 van de datingsites die ik de afgelopen tijd geprobeerd heb. Ik moet eerlijk toegeven dat de site er erg mooi uitziet, maar qua ingeschreven singles vind ik datingsites als Parship Match4Me en Relatieplanet eigenlijk stukken beter. Be2 vind ik wel aardig, niets mis mee, maar het kan gewoon beter als je het mij vraagt.

Erg handig, maar ook erg leuk.
Veerle
Ik zoek meestal mijn dates met Be2. Je hebt hier namelijk een erg fijne persoonlijkheidstest, waardoor je heel snel gematcht wordt met leuke mannen. Daarnaast krijg je als je een profiel bezoekt ook nog te zien op welke punten je overeenkomsten hebt met de ander. Erg handig, maar ook erg leuk. Ik ben toch altijd erg benieuwd naar de persoonlijkheid van de ander.

Ik ben erg tevreden over Be2.
Klaar
De profielen zijn echt heel erg leuk en je ziet dus direct op welke punten je een match bent met iemand anders. Daarnaast stimuleert dit anderen ook weer hun profiel goed in te vullen, hierdoor heb je altijd de informatie die je wilt over de anderen op deze datingsite. Wat ook leuk is, is dat je op deze manier heel veel kleine dingen over iemand te weten komt die je niet zomaar zou vragen, of zou vergeten te vragen.

Dit is echt een ontzettend leuke datingsite.
Karen
Ik sta er nu 2 maanden ingeschreven en leer iedere keer weer nieuwe mensen kennen. Door de persoonlijkheidstest werd ik trouwens ook direct gematcht aan mannen die heel erg goed bij me passen, dit heeft geleid tot erg leuke gesprekken. Als je ook op zoek bent naar een datingsite, zou ik dus echt voor Be2 kiezen. Je hebt hier ook geen last van rare gasten trouwens, iedereen is best wel tof, dat scheelt, daarnaast kan je er erg veel gratis mee.

Echt heel anders
Mysticboy
Ik heb in mijn leven al verschillende datingsites geprobeerd, maar ik vond het iedere keer hetzelfde. Beetje zoeken naar andere singles, contact maken, chatten en weer een beetje dezelfde standaard verhalen met elkaar voeren. Het leuke van Be2 is dat deze datingsite echt heel anders is. Je moet namelijk eerst een persoonlijkheidstest invullen, hierdoor weet je al hele leuke kleine dingen van elkaar die gelijk zorgen voor leuke gespreksonderwerpen. Daarnaast staan er ook gewoon hele nette meiden op Be2, wat het ook weer stukken leuker maakt allemaal.

Dik tevreden over Be2!
Elza
Ik sta er nu denk ik twee maanden op en het blijft leuk. Iedere avond met de laptop op de bank en afwachten wat voor reacties er nu weer zijn en zo. Ik heb ook een paar andere datingwebsites geprobeerd, maar dit vind ik echt de beste van allemaal.

Erg leuk!
Oliver1982
Op veel datingsites kan je soms door de bomen het bos niet meer zien, of beter gezegd door de vrouwen de vrouw niet meer zien. Dit is op Be2 wel even anders. Ik schreef me hier in en er werden vrouwen voor me geselecteerd die ook nog eens goed overeen kwamen met waar ik naar op zoek ben. Erg leuk! Daarnaast is Be2 ook een erg nette datingsite. Er staan heel veel mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

 

Be2 gebruikt foto's van andere mensen

Bernie

Onlangs heb ik me ingeschreven bij BE2, na een paar weken meld ik me aan en zie een andere foto dan die van mij (blijkbaar een foto van een of ander sexy model) DUS...blijkbaar gebruikt BE2 m'n gegevens met fotos van andere mensen om zo meer aandacht. Ik zal niet zeggen dat ik onaantrekkelijk ben. Maar de foto die bij mijn account was toegevoegd, was er 1 die je ziet id modellenboekjes. Het perfecte gezicht met een wipneus (klaar om af te schieten naar de maan) en een onweerstaanbare blik. Kortweg, een jannetekop waar veel vrouwen voor vallen. Bij deze sluit ik m'n account, want vrees dat als ze dit bij mij doen, ook doen bij andere mensen. Bijgevolg...de mensen die je krijgt voorgeschoteld, zijn niet we we denken. Leuk, helaas..nutteloos.Website Be2 openen