B4 datingsite

B4DATING IS EEN DATING WEBSITE BEDOELD VOOR SWINGERS, ENKEL VOLWASSENEN VANAF 21 JAAR ZIJN TOEGELATEN.

B4dating is een Belgische dating site voor swingers die in handen is van Entersales BVBA in Brussel, verder is er weinig gekend van wie er achter de website zit. B4dating is al een aantal jaar actief en heeft naar eigen zeggen 84000 leden, hoewel we onze twijfels hebben of deze allemaal actief zijn is het wel de grootste site voor swingers in België. Op B4dating vind je trouwens een groot aantal Nederlanders en in kleinere mate andere nationaliteiten. B4dating slaagt er echter wel in de meeste nationaliteiten gescheiden te houden.

Opbouw website

De website is ingedeeld in verschillende tabs, de tab “Overzicht” waar je een soort van Facebook post of tweet kan plaatsen op een tijdlijn en waar andere leden van de site op “vind ik leuk” kunnen klikken of kunnen reageren. Nadeel hier is dat je niet kan zien wie er op “vind ik leuk” geklikt heeft. “Home” bevat een overzicht van aangepaste profielen. Je hebt je eigen “Account” tab waar je je profiel kan instellen en foto’s kan uploaden. Verder heb je nog Online, Chat, Mailbox, Dates en een speciale tab voor Clubs waar je een overzicht krijgt van de meeste Belgische clubs.

Je eigen profiel bestaat dan ook weer uit verschillende tabs. Info, met alle info over jezelf en foto’s van jezelf voor iedereen zichtbaar. Albums, waar je naar hartelust foto’s kan toevoegen al dan niet beschermd met een wachtwoord. Een tab Vrienden met al je vrienden vanop de site. De tab commentaar is de tab waar B4 zich in onderscheidt, in deze tab kan je verschillende icoontjes naar elkaar sturen. Zo kan je op een subtiele manier tonen aan een profiel dat er interesse is.

Op een dating site, en al zeker op een voor swingers, plaats je een pak vertrouwelijke informatie. We deden een klein onderzoek naat de betrouwbaarheid van B4dating, en het was niet simpel om aan informatie te komen. Het bedrijf achter B4dating is Entersales BVBA. Waar we verder geen info over vonden op het net. Algemene voorwaarden zijn er niet, althans niet online volgens de “admin” die ons mailde. Verder geen namen van verantwoordelijken en geen openheid naar de top toe. Zoals reeds gezegd kan men enkel mailen met de admins, en is het niet geweten wie ze juist zijn.

Echt veel vertrouwen geeft dit niet. En naar ons gevoel is dat wat jammer. Gelukkig heeft B4dating door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd. Het is maar te hopen dat deze reputatie ongeschonden blijft.


Beste datingsite
28/01/2015
Het wemelt van de datingsites in ons land. Je kan de radio of TV niet aandoen of je hoort of ziet een reclame van een datingsite langskomen. De ene datingsite schermt met het aantal leden, een andere richt zich speciaal op 50+’ers of hoogopgeleiden. Ook zijn er sites die de nadruk leggen op het inventief matchen van de leden.
Ongewone datingsites
27/02/2008
Datingsites in opmars
12/08/2008
Het aantal datingsites in ons land is op vijf jaar tijd verdubbeld. Dat zegt William Visterin, de hoofdredacteur van het vakblad Smart Business Strategies. 'Ons land telt op dit moment zowat 20 pure datingsites, Belgische of internationale met een Belgische poot, sites als Facebook of MySpace niet meegerekend.'
Datingsite mikt op lelijke mensen
23/08/2010
De datingsite The Ugly Bug Ball wil mensen die geen standaard schoonheden zijn aan een lief helpen.
Datingsite is als een café
16/03/2006
,,Het valt jammer genoeg niet te controleren of mensen de waarheid spreken. Op dat vlak is het op datingsites net als op café." Chris van Tuijl is directeur van relatieplanet.be, een datingsite waarop ook de serieverkrachter uit Sint-Martens-Latem actief was.
Dakloze licht miljonairsvrouwen op via datingsite
06/06/2008
Een Amerikaanse dakloze wordt ervan beschuldigd dertien vrouwen te hebben opgelicht via een datingsite.
abinbev.com is een datingsite
04/03/2010
Belager misbruikt mail op datingsites
21/11/2014
Een 39-jarige man uit Denderleeuw staat in de Brugse rechtbank terecht voor de belaging van een man uit De Haan. De dader misbruikte het e-mailadres van zijn slachtoffer om zich in te schrijven voor nieuwsbrieven en zich te registreren op diverse datingsites.
Belgische kippen hebben eigen datingsite
21/03/2007
De Vereniging voor Ecologische Leef- en Teeltwijze (VELT) heeft een datingsite voor biologische kippen opgezet. Mensen die hun haan of kip willen laten paren kunnen elkaar vinden via de site www.kippenseks.be.
Slechte blind date, happy end
16/06/2014
Na een eerste blind date die niet van een leien dakje loopt, beslissen Jim (Adam Sandler) en Lauren (Drew Barrymore) elkaar nooit meer te zien. Tot ze elkaar weer tegenkomen op vakantie....