Alleenstaande moeders dating

Alleenstaande-Mamas.be is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama’s (en papa’s) in België die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 90 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Mamas.be uitgegroeid tot de grootste én meest actieve platform voor alleenstaande ouders.

Volgens de gebruikers van Alleenstaande-Mamas is het een fijne site omdat je enkel in contact komt met gelijkgestemden. De contactsite is heel handig voor jonge of oudere ouders die op zoek zijn naar een nieuwe liefde en voor singles die graag in contact willen komen met alleenstaande ouders.

Maar ook andere datingsites hebben zich gericht naar alleenstaande mama's.


Alleenstaande Mamas
Alleenstaande vrouw met kinderen? Geen probleem voor deze mannen! Mannen vinden het niet erg dat je kinderen hebt, anders zouden ze zichzelf niet op deze datingsite aanmelden.

Doelgroep

alleenstaande moeders dating | alleenstaande ouders | moeders | ouders met kinderen | vrouwen met kinderen


Daten als alleenstaande moeder
26/08/2015
Het valt niet te ontkennen dat het lastig balanceren is tussen daten en een leven thuis als alleenstaande moeder. Wanneer je je kind alleen moet opvoeden dan heb je daar je handen vol aan, maar je moet je zelf toestaan te leren van deze situatie. Andere vrouwen zijn jou hierin voorgegaan. Hoe hebben zij het aangepakt?
Datingtips voor alleenstaande moeders
05/05/2013
Het datingavontuur kan voor alleenstaande moeders enkele moeilijkheden met zich meebrengen. Maar vrouwen die geen zin hebben om de rest van hun leven alleen te blijven, kunnen de uitdaging gewoon aangaan en deze vier tips zouden de weg iets makkelijker moeten maken.
Slechte blind date, happy end
16/06/2014
Na een eerste blind date die niet van een leien dakje loopt, beslissen Jim (Adam Sandler) en Lauren (Drew Barrymore) elkaar nooit meer te zien. Tot ze elkaar weer tegenkomen op vakantie....
Belg beroofd en mishandeld na internetdate in Hoogerheide
01/02/2012
Een 51-jarige Belg is dinsdagavond op een parkeerterrein in het Nederlandse Hoogerheide mishandeld en beroofd door drie mannen. Dat meldt BN De stem woensdag.
Meisjes aan de macht in nieuwe datingapp
25/11/2014
Drie voormalige werkneemsters van Tinder lanceren op 1 december een vrouwvriendelijke concurrent. De app krijgt de naam Bumble mee en geeft dames de touwtjes in handen tijdens het digitaal daten.
Meisjes aan de macht in nieuwe datingapp
25/11/2014
Drie voormalige werkneemsters van Tinder lanceren op 1 december een vrouwvriendelijke concurrent. De app krijgt de naam Bumble mee en geeft dames de touwtjes in handen tijdens het digitaal daten.
Billekensmedewerkers fiksen dates
17/08/2009
LOKEREN - Mensen die geen zin hadden om zonder lief naar de Lokerse Feestweek te gaan, konden dit jaar terecht aan de Billekenstoog op de Fonnefeesten. Het speeddateconcept dat vorig jaar opgezet werd, werd dit jaar succesvol herhaald.
Ontmoetingsdag voor alleenstaanden
11/05/2014
Linter - Altero organiseert twee ontmoetingsnamiddagen voor alleenstaanden (singles) in Hasselt en Leuven. De organisator biedt interessante lezingen aan over onder meer partnerkeuze en verliefdheid.
Waar naartoe op een eerste date?
28/06/2010
Probeer eens wat iets anders dan een bioscoopzaal of een restaurant als setting voor je eerste afspraakje.
Ontmoetingsdagen voor alleenstaanden
11/05/2014
Nieuwerkerken - Altero organiseert twee ontmoetingsnamiddagen voor alleenstaanden (singles) in Hasselt en Leuven. De organisator biedt interessante lezingen aan over onder meer partnerkeuze en verliefdheid.
Alleenstaande moeders dating tips
Weer gaan daten, nadat je gescheiden bent, is heel erg spannend. En voor een alleenstaande moeder is het nog een stapje spannender. Hoe zullen je kinderen reageren? Accepteert hij wel dat je al kinderen hebt? En kan hij wel leuk met ze omgaan? Het is een grote stap om weer te gaan daten, maar je ..