Alleenstaande Papas

Alleenstaande papa met kindjes? Deze vrouwen zijn dol op je! Alleenstaande mannen met kinderen: dat werkt als een magneet op vrouwen. Schrijf je hier in om een partner te zoeken. Alleenstaande-Papas.be is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande papa's (en mama's) in België die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 50 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Papas.be uitgegroeid tot de grootste én meest actieve communities voor alleenstaande ouders.

Een kind op de wereld zetten samen met uw partner, wat is er nu mooier dan dat? Na negen maanden is het dan eindelijk zover. De moeder geeft het kind na al die tijd leven, maar toch hoeft dit geluk niet van lange duur te zijn. Een moeder kan bijvoorbeeld sterven tijdens de geboorte, het huwelijk of de relatie kan eindigen of zij kan er vandoor gaan met één of meer van haar kinderen. Wat doet u als alleenstaande vader vervolgens? Natuurlijk is er de tijd om hier verdrietig over te zijn, maar een tijd later hebben ook vaders weer behoefte aan een nieuwe partner of aan affectie met een ander. Kinderen kunnen echter een blokkade zijn om te gaan daten. Andere vrouwen vertrouwen het niet of er is simpelweg geen tijd, omdat papa’s hun handen vol kunnen hebben aan één of meerdere kleintjes. Gelukkig is overal aan gedacht door alleenstaande-papa’s.be! Ontdek in dit artikel wat deze website zo anders maakt dan de rest en leer meer over de voor- en nadelen.

 

Wat maakt deze datingsites anders dan andere datingsites?

Eén openingszin is cruciaal op een eerste date. Iets wat mensen liever niet onmiddellijk horen, is de uitspraak: “Ik heb kinderen”. Waarom niet? Kinderen geven behoorlijk wat bagage mee. Bovendien verandert iemand als persoon ook heel erg na het krijgen van kinderen. Plotseling is het ‘echt’ en is er iemand om voor te zorgen. Vaak ontstaat tevens het idee dat iemand al ‘gebruikt is’ en zijn of haar geluk al op heeft verbruikt. Toch kan een mama of papa verdwijnen door externe factoren. Het hoeft niet te liggen aan een scheiding, maar het kan ook komen door bijvoorbeeld overlijden. Wat de reden ook is, dankzij deze website wordt de doelgroep uitstekend bedient. Omdat hier geen singles staan ingeschreven die niet zitten te wachten op de eerstgenoemde opmerking, zullen zich geen vervelende verassingen voordoen. De doelgroep is net even wat anders en leden weten precies waar zij aan toe zijn.


Gratis vs. betaald membership

 

 

Registreren mag dan misschien gratis zijn op deze website, maar net als bij bijna alle andere datingsites die online staan, is ook hier speciale toegang vereist als u berichten wilt versturen. Ook ontvangen berichten lezen kan niet eens. Op deze manier wordt het “gratis membership” behoorlijk ondermijnt, aangezien u niets kunt. De mogelijkheden van een gratis membership zijn ontzettend beperkt al dan niet afwezig. Dan is daar uiteraard de mogelijkheid uzelf in te schrijven. Dit gaat niet rechttoe rechtaan; net als bij collega website alleenstaande-mama’s.be werken ze hier met credits. Op dit moment is er alleen de keuze tussen een gratis lidmaatschap en een betaald lidmaatschap, dat u automatisch VIP maakt. Dit wordt uitgedrukt in credits, waarvoor u 16 euro betaalt voor twee weken toegang, 28 euro voor 30 dagen toegang en 60 euro voor 90 dagen toegang.

 

 

Negatieve punten

 

Eén van de meest negatieve punten die wij op kunnen merken aan deze website, is de prijs. Registeren mag dan misschien gratis zijn, het VIP membership zeker niet. Bovendien ziet deze website er exact hetzelfde uit als collega website alleenstaande-mama’s. Zou dit dan precies hetzelfde forum zijn waar papa’s én mama’s zich op in kunnen schrijven? Het wordt beschreven alsof mannen ook op alleenstaande-mama’s welkom zijn en vrouwen op alleenstaande-papa’s. Wij denken dat het doorgestoken kaart is en ze op deze manier zo veel mogelijk mensen proberen te lokken. Ook staan er veel mensen ingeschreven die helemaal geen kinderen hebben. Zijn dit vrouwen die op zoek zijn naar een makkelijke prooi of mannen die op deze manier vrouwen proberen te vangen met een zwak voor vaders?

 

Positieve punten

 

De nadruk op deze website ligt op het feit dat er niet per se romantisch gedate hoeft te worden, maar het forum ook gebruikt kan worden om leuke vriendschappen te ontwikkelen met lotgenoten. Misschien hebben niet al uw vrienden en/of collega’s al een kind of zijn ze nog altijd samen met hun vrouw of vriendin. Het kan dan fijn zijn om het over alledaagse dingen te hebben met iemand die weet in wat voor schuitje u zit. Safe Dating Networks ziet er tevens op toe dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. Zij zijn verantwoordelijk voor meerdere datingsites, dus uw gegevens zijn in goede handen. Het gaat daarnaast allemaal zo snel als u zelf wilt. Zoek op provincie, woonplaats of houd het lekker breed. Op naar (nieuw) geluk!

 

Eindbeoordeling

 

Om wat voor reden u dan ook een alleenstaande papa bent, dankzij dit forum wordt het mogelijk om vriendschappen te laten ontstaan, maar ook om op zoek te gaan naar die leuke dame die het niet bezwaarlijk vindt dat u thuis één of meerdere kleine rond heeft huppelen. De zin “ik heb kinderen” wordt op deze manier overbodig en er zullen zich nooit meer vervelende verassingen voordoen! Zorg wel dat u zeker bent van de identiteit van de persoon aan de andere kant van het scherm en onthoud: u mag het op uw eigen tempo doen. Gelukkig maar, want een VIP membership kost het nodige. Laten we hopen dat uw kinderen binnenkort weer een gelukkige papa zien. Pas wel op dat u niet in een val loopt en kijk vooral door het simpele uiterlijk van de website heen.


Website Alleenstaande Papas openen
Mocht u reeds lid zijn geweest van deze relatiesite zijn we zeer benieuwd naar uw (succes)verhalen of eventuele klachten. Zo kunnen we deze review blijven updaten en u zo volledig mogelijk blijven informeren.Website Alleenstaande Papas openen